ay aklıma ne geldi benim yaa....bi tane şişme yatak almıştık biz, onu denicektik uğur getirirmi bize acaba diye... ooohooo yazda geldi süper olucak çalışmalar... bende fantezi kurup bekliyorum yaa...hihoyyyt
hatırladımmm kııısssss...ne gulusurduk...ama yenıden ıhtıyacımız olacak ne dersınhihoyyyt
Superisi tebrik ederim canım :) Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin... :))
Bana gelince;Allah hakkımda hayırlısı neyse onu versin demiştim.Demek ki buymuş
hamişler bu saatte ayakta, valla bizim kızlarda çalışmada galiba!!!! :dance:
çalışmaları özleyeceğimi hiç düşünmemeiştim ama çok fena hırs yaptım galiba...1 günümü boş geçirmicem bu sefer!!!!!
canımmm
rabbim en kısa zamanda tekrar yaşatır inşallah bu duyguyuuu :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallahhhhhh,...doğumunuza yetiştircem bende bi taneee....
canım benım haklısınız ama ınan hıç fırsatım olmuyo ...şunu da soyleyeyım kesınlıkle her akşam gırıp bakıorum ve tek tek sayfaları okuyorum ya ben sızden haberarım sadece sız benden haberdar olamıorsunuz... beren abla bır cee deyıp gıdenlerden olma yazmış ama ben kesınlıkle kendımı o kategorıye koymuorum çnku gerçekten sureklı okuorum sızı. sadece ben brşeyler yazamıorum çnku sız yoksunuzz yoksa butun haberlerden haberdarımmm aklinialirimsmile sızı çok sevıorum bennn ayrı bı sohbet ve samımıyet var burdaa umarım hep bole kalırr :teselli::1hug:
nerdesin tatlım sen yaaaaaaalmaz:
bu seferde ben yokum dimi benim kızlara bişeler yediriyordum bennn
kuşum yaa, ben de dün okadar yoğundum ki okulda akşamı zor ettim valla akannehir
gelip gelip okuyodum fırsat buldukça ama yazamıyodum bitürlü, sürekli başımda birileri :sinifsinif:
Inşallah bugün daha rahat olur da rahat rahat girerim özledim sizi valla :asigim:
Gerçi ben dün öğleden sonra biraz daha rahatladım geldim topike ama sen yoktun bu sefer de bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?