Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz bugun az da olsa katılabıleceğim sohbetlerınızeeeeee

karasuuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsınnnnnnnnnnn ıdılllllllllllllllllllllll

hoşgeldin gökceceım iyisnidir inşallah :)

aldınmı haberii kız superisi de hamişşş :lepi:

arkadaşlar ben çıkıyorum beni aydınlattığınız için tşk ederim ay sonunda tes yaptırcam işlh hamiş çıkarım müjda veririm hepimizin hakkında hayırlısı opuyorumnanaktan hepinizi

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiyizzz sen nasılsınnnnnnn

canım ben de ıyı olma yolunda emın adımlar atıorum sanırım iştee allah kötu bşey vermesın dıorummm ama bebiş ıstıorum olmuyorr hayırlısı ne dıyeyım opuyorumnanaktan

yaa o kadar sevındım kı superisineee şaşkınım geçmişi okuorum bı yandannnn allah sağlıcakla kucağına almasını nasıp etsın herkesın onun da

arkadaşlar ben çıkıyorum beni aydınlattığınız için tşk ederim ay sonunda tes yaptırcam işlh hamiş çıkarım müjda veririm hepimizin hakkında hayırlısı opuyorumnanaktan hepinizi

İnşallah sonuç pozitif olur hayatım, bize de bildirirsin artık kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin gökceceım iyisnidir inşallah :)

aldınmı haberii kız superisi de hamişşş :lepi:

evet ayşecımmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevındımmmmmmmmmmmmm darısı tum ısteyenlerın başına tez zamanda içinde de bana amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hoşgeldin canımcım biz çok iyiyiz :lepi: sen nasılsın bakalım olumunekankayizsmile

ben de ıyı gbı gbıyım işteeee kaydirigubbakcemile

superisine çok sevındım yaaaa zemuszemus ne zamandır ıstıyordu o dımı ? dr a falan gtmışmıydıkı unuttum ben laelaelaelaelae

güle güle meltemcim :) hayırlısıyal inşallah sendende hamiş haberi alırıs :)

evet ayşecımmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevındımmmmmmmmmmmmm darısı tum ısteyenlerın başına tez zamanda içinde de bana amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

darısıbaşına inşallah canımmm :) sağlıkla sıhhatle :)

Kepeleklerim benim artık çıkmam gerek, evde çok işim var, yemeğim de yok, kociş gelmeden evi toparlayıp yemek yapmam lazım bilmiyorumkismile
Yarın görüşmek üzere canlarım, baş baaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan
Gökçeeeeeeeeee sen de daha fazla özletme kendini haaaaaaaaaaaaaaaaa klava: gitmeden bi fırça çekiyim sana da :mymeka:

güle güle cnm koaly gelsin şimdiden öptümmm opuyorumnanaktan :1hug:

canım benım haklısınız ama ınan hıç fırsatım olmuyo ...şunu da soyleyeyım kesınlıkle her akşam gırıp bakıorum ve tek tek sayfaları okuyorum ya ben sızden haberarım sadece sız benden haberdar olamıorsunuz... beren abla bır cee deyıp gıdenlerden olma yazmış ama ben kesınlıkle kendımı o kategorıye koymuorum çnku gerçekten sureklı okuorum sızı. sadece ben brşeyler yazamıorum çnku sız yoksunuzz yoksa butun haberlerden haberdarımmm aklinialirimsmile sızı çok sevıorum bennn ayrı bı sohbet ve samımıyet var burdaa umarım hep bole kalırr :teselli::1hug:

acaba ben ne zaman yumurtladım ya da yumurtladım mı ne zaman çatladı bunlarr ya da çatlamadı mı sıkıntı burdaydı zatnnn bazen bunları düşünup kafayı yıyorum vallaaaaa poffffffffffffffffffffffff hayırlısı yhaaaaaaaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…