slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz bugun az da olsa katılabıleceğim sohbetlerınızeeeeee
karasuuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsınnnnnnnnnnn ıdılllllllllllllllllllllll
kızlar bebişlerin cinsiyeti belli oldumu merak ettim işlh hepinizin kızı olur
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz bugun az da olsa katılabıleceğim sohbetlerınızeeeeee
karasuuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsınnnnnnnnnnn ıdılllllllllllllllllllllll
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiyizzz sen nasılsınnnnnnn
arkadaşlar ben çıkıyorum beni aydınlattığınız için tşk ederim ay sonunda tes yaptırcam işlh hamiş çıkarım müjda veririm hepimizin hakkında hayırlısı opuyorumnanaktan hepinizi
hoşgeldin gökceceım iyisnidir inşallah :)
aldınmı haberii kız superisi de hamişşş :lepi:
Hoşgeldin canımcım biz çok iyiyiz :lepi: sen nasılsın bakalım olumunekankayizsmile
arkadaşlar ben çıkıyorum beni aydınlattığınız için tşk ederim ay sonunda tes yaptırcam işlh hamiş çıkarım müjda veririm hepimizin hakkında hayırlısı opuyorumnanaktan hepinizi
evet ayşecımmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevındımmmmmmmmmmmmm darısı tum ısteyenlerın başına tez zamanda içinde de bana amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güle güle meltemcim :) hayırlısıyal inşallah sendende hamiş haberi alırıs :)
darısıbaşına inşallah canımmm :) sağlıkla sıhhatle :)
Kepeleklerim benim artık çıkmam gerek, evde çok işim var, yemeğim de yok, kociş gelmeden evi toparlayıp yemek yapmam lazım bilmiyorumkismile
Yarın görüşmek üzere canlarım, baş baaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan
Gökçeeeeeeeeee sen de daha fazla özletme kendini haaaaaaaaaaaaaaaaaklava: gitmeden bi fırça çekiyim sana da :mymeka:
Kepeleklerim benim artık çıkmam gerek, evde çok işim var, yemeğim de yok, kociş gelmeden evi toparlayıp yemek yapmam lazım bilmiyorumkismile
Yarın görüşmek üzere canlarım, baş baaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan
Gökçeeeeeeeeee sen de daha fazla özletme kendini haaaaaaaaaaaaaaaaaklava: gitmeden bi fırça çekiyim sana da :mymeka:
kız kontessss çekiştirme karasuyu düşceniz ikinzide kaydirigubbakcemile3
Efendüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Koooonteeeeeeeeeeeesssssssssssssssssss kaydirigubbakcemile
kızlar ben kaçtımmm kımsenın konuşacağı yok bye byeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?