GÜNAYDINN GÜNAYDINNN zemuszemus
SUPERİSİ NİN HAMİLELİĞİ KESİNLEŞTİMİ KIZLAR
BİRAZDAN DR.A GİDİYORUM BEN bilmiyorumkismile
günaydın kıslarr nasılsınızz
yaren0144, cngemn, aydemet26, Sedef35, hatice_48+, ceylinaz, naneseker+, ay_she+
SeLam kızlar nasılsınız cümleten???
günaydın herkeseee
günaydın hoşgeldin canım...dr. dönüşte haber ver..GÜNAYDINN GÜNAYDINNN zemuszemus
SUPERİSİ NİN HAMİLELİĞİ KESİNLEŞTİMİ KIZLAR
BİRAZDAN DR.A GİDİYORUM BEN bilmiyorumkismile
günaydın canım ben kendi adıma iyiyim sağol sen nasılsın..günaydın kıslarr nasılsınızz
hoşgeldin canım teşekkürler ben iyiym şeker.opuyorumnanaktan.yaren0144, cngemn, aydemet26, Sedef35, hatice_48+, ceylinaz, naneseker+, ay_she+
SeLam kızlar nasılsınız cümleten???
günaydın herkeseee
canım inş güzel haberlerle dönersin
günaydın aplacım
kesinlşeitmi bilmiyorummm kan testi yaptırdımı yaptırmaıdmı haberım yok
günaydın cngemn hoşgeldin :)
günaydın canım :)
günaydın yaren :)
günaydın berenimmmm... opuyorumnanaktan
günaydın canımmmm opuyorumnanaktan
aslm hoşgeldin... opuyorumnanaktan
günaydın yarenimmm opuyorumnanaktan
Kızlar yaaa ben çok yoğunum yine bugün akannehir sanırım okul kapanana kadar da böyle devam edecek offfffffffffffffffffffffff :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Kızlar yaaa ben çok yoğunum yine bugün akannehir sanırım okul kapanana kadar da böyle devam edecek offfffffffffffffffffffffff :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Merhaba canımcım nasılsın?
Boş durup sıkılmaktansa yoğun olmak iyidir :))
bu arada çizelgene baktım da ikimizde aynı gündeyiz :))
bende tinkerbell nerde diye düşünürken aklıma geldi..o bugün ayrıntılıya gidicekti değilmi...hadi inşallah hayırlı haberle gelir inşallah..
ahh canım bu işler biter sen tatile gidersinnn ne yapıcaz biz sensiz...
Evet ben de farketmiştim hayatım :lepi: ama ben bu ay yasmin kullandığım için hamile kalamam :sinifsinif: inşallah sen verirsin ama müjdeyi :Saruboceq: bol bol çalış bugünlerde, yumurtlama günlerin kaçırma yerimseniben
Ben de yaza ya da yaz dönüşü veririm artık müjdeyi inşallah kaydirigubbakcemile5
Canım benim yaaa :1hug: asıl ben napıcam sizsiz :sinifsinif:
Ama dediğim gibi giderken numaralarınızı alıcam bikaçınızın, mutlaka haberlerinizi alıcam, size de haber vericem merak etmeyin yerimseniben
kızlarrrr napıyonuz..ne kaynatıyosunuzzzz...ayyy ben sevindirik oldumm.benim tayin biraz şaibeliydi..tayin isteyeceğim yerdeki yani memleketimdeki müdür aradı az öncee..sen tayin iste..isteyince bana haber ver dediii....ayyy kızlarr hep içimde bi rahatlık vardı biliyomusunuzz..bana burdan çok baskı yaptılar..senin çıkmaz..kocan özelde bilmemneee..ama ben hep içimden dedimki Allah bana burdan gitmeyi nasip edecek olduktan sonra isterse tek kişi kalayım dairede...inanın hep bi rahatlık vardı içimdee..Rabbim çok büyük..çocuk konusundada bi rahatlık var.inannıyorumki oda doğru zamanı bekliyorr..annasiyle babasının bi arada olmasını bekliyorrr... zemuszemus
canım benim ya senin adına cok ama cok sevindim..en azından koçişinle beraber olucan tayin cıkarsa..inşallah bundan sonrasıda hallolur dualarım seninle..evet bebişinde babasıyla annesini bir arada istiyorki o zamanı bekliyor...boshayallersmile
GÜnaydın kızlar nasılsınızz
evet bitanemmm..biz bu topikte çok dua ettik birbirimize..çok moraller verdik..rabbim hepimize teker teker mükafatını verecekk..ben inanıyorumm... Hepimiz koca göbekli koca popolu olucaz dostummm.. :cüvcüv:
Kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin datlummm.. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?