günaydın a.s.
kızlarrrr napıyonuz..ne kaynatıyosunuzzzz...ayyy ben sevindirik oldumm.benim tayin biraz şaibeliydi..tayin isteyeceğim yerdeki yani memleketimdeki müdür aradı az öncee..sen tayin iste..isteyince bana haber ver dediii....ayyy kızlarr hep içimde bi rahatlık vardı biliyomusunuzz..bana burdan çok baskı yaptılar..senin çıkmaz..kocan özelde bilmemneee..ama ben hep içimden dedimki Allah bana burdan gitmeyi nasip edecek olduktan sonra isterse tek kişi kalayım dairede...inanın hep bi rahatlık vardı içimdee..Rabbim çok büyük..çocuk konusundada bi rahatlık var.inannıyorumki oda doğru zamanı bekliyorr..annasiyle babasının bi arada olmasını bekliyorrr... zemuszemus
kıslarrrrr ben transa gectim başım yine acayip dönüyo ben gidiyom yatmaya..daha sonra görüşürüz öptüm sizi Şeniz
GÜnaydın kızlar nasılsınızz
günaydın a.s.
hosgeldin
sağol hayatımmm..inşallaaahhh... olumunekankayizsmileelifcim ne güzel inşallah bi sorun çıkmadan gene kocişinle bir arada olursunuz :)
o zamnada bebeişini zhemen geliverir inşallahh...:)
kızlarrrr napıyonuz..ne kaynatıyosunuzzzz...ayyy ben sevindirik oldumm.benim tayin biraz şaibeliydi..tayin isteyeceğim yerdeki yani memleketimdeki müdür aradı az öncee..sen tayin iste..isteyince bana haber ver dediii....ayyy kızlarr hep içimde bi rahatlık vardı biliyomusunuzz..bana burdan çok baskı yaptılar..senin çıkmaz..kocan özelde bilmemneee..ama ben hep içimden dedimki Allah bana burdan gitmeyi nasip edecek olduktan sonra isterse tek kişi kalayım dairede...inanın hep bi rahatlık vardı içimdee..Rabbim çok büyük..çocuk konusundada bi rahatlık var.inannıyorumki oda doğru zamanı bekliyorr..annasiyle babasının bi arada olmasını bekliyorrr... zemuszemus
ya benim göbüş düne göre daha büyük sanki he ne kadar çabuk büyyo yaa
yakında sığamıycam bi yere kafamçokkarıştı
ya benim göbüş düne göre daha büyük sanki he ne kadar çabuk büyyo yaa
yakında sığamıycam bi yere kafamçokkarıştı
Canım ya çok sevindim senin adına inş herşey yoluna girecek tatlumm benim
tobiş ayşeee tombiş ayşeeee tombiş ayşeeee... lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
herkesin tickerina bakıyorumda en önde ben gidiyorum şu anda bana en yakın tinker var onlada
aramızda 11 gün var ben bi doğuma gidicem herkes patır patır dökülücek peşimden kaydirigubbakcemile3
sırayla doğurup doğurup gelicez inşallah :)
aklinialirimsmile
ayy ne hoş olmuşsundur şimdi yaa büyüsün kuzun tatlım büyüsünnn
sağol canım benim..asalet tam vaktinde geldii..beklemediğim bi anda müdür bey aradıı..(ki bu tayin işimin biraz daha kolay olacağı anlamın geliyoooo) tayinide istedimmi bide peşine bebiş haberi verdimmiydi deymeyin keyfümeee.... sositososito sositososito sositososito
merhaba kızlar sohbete geldım nasılsınız ben yenı üye oldum kk ne
kayınvalidemle web camda fln görüşüyoruz görüyo beni böylece
dünde telefonda tombiş kızım beniim diyo
yaaaa tombiş miyim been diyorum
e tombiş oldun artık diyo :)
ama ben aynaya bakınca hiç tombiş biri görmüyom (ne kadar pozitifim Allah ımm) böle sadece göbüşüm çıktı o kadar
e çok az da kilo aldım hele yüzüm aynı kollarım fln...sadece kalçam büyüdü ohaoldumsmile
bide göbeğim e ordada bebek var yaanii kaydirigubbakcemile3
bi de enteresandır göbeğim çatlamadı hiç çok şükür ama ayak bileklerimin biraz üstünde
çatlaklar var şaşırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?