ayy inş ayşem yaaa kucaklarımıza alsak hayırlı sağlıklı bir şekildee inş.
bebişin odasını hazırladınmı ciclerini aldınmı ??
kızlar perşembe doktora gidecem bebegin kalp atışlarnı duymak için umarım bi sorun olmaz
kızlar perşembe doktora gidecem bebegin kalp atışlarnı duymak için umarım bi sorun olmaz
ama öyle olanların tosun oluyo bebekleri biliyomusun..anne kilo aldımı şiştimide bebek cılız oluyo..senin kız yumuk yumuk olacak belliii...ayyyy...yerim onuuuuuu...boshayallersmile
canlar ben kaçarrr... cokacimcoook
inşallah canım inşallah sağlıkla bi kucaklasak :)
bebişe 1 yaşına gelene kadar oda yapmıycaz canım ben çalışıcam ve annem bakıcak sabahları
e akşamda eve gelince zaten özlemiş olcam başka bi odaya atmak istemıyorum :)
hem tüm annelerin tavsiyelerini alarak ilk 1 sene odamda bakmamın daha uygun olcagını da
öğrendim son aya girdiğimde beşiğinin getirttiricem odama yerleştiricem
battaniyeleri örüldü dikildi badileri tulumları alındı kızımın hastane çıkışı fln hazır herbişeyi
işte bi süt sağma makinası alcam eve süt bırakabilmek için bide biberon emzik onlar kaldı
hee bide puset dün akşam chiccoda bi puset baktım hem şık hem yenidoğan bebeke uyumlu
hem sağlam çabuk katlanıyo ve ufacık oluyo onu alcm inşallah koccaman bebek arabası
taşıyamam oraya buraya :)
böyle işte :)
inşallah duyarsın canım ne kadfarlık hamişsin sen tickerin yok senın aaaa
son adet tarihini söle yapiim hemen :)
inşallah canım inşallah sağlıkla bi kucaklasak :)
bebişe 1 yaşına gelene kadar oda yapmıycaz canım ben çalışıcam ve annem bakıcak sabahları
e akşamda eve gelince zaten özlemiş olcam başka bi odaya atmak istemıyorum :)
hem tüm annelerin tavsiyelerini alarak ilk 1 sene odamda bakmamın daha uygun olcagını da
öğrendim son aya girdiğimde beşiğinin getirttiricem odama yerleştiricem
battaniyeleri örüldü dikildi badileri tulumları alındı kızımın hastane çıkışı fln hazır herbişeyi
işte bi süt sağma makinası alcam eve süt bırakabilmek için bide biberon emzik onlar kaldı
hee bide puset dün akşam chiccoda bi puset baktım hem şık hem yenidoğan bebeke uyumlu
hem sağlam çabuk katlanıyo ve ufacık oluyo onu alcm inşallah koccaman bebek arabası
taşıyamam oraya buraya :)
böyle işte :)
ayy ne güzel yaaa hazırlanmışsın baya tatlımm daha biz başlamadık bişey almaya bi 6 ay olalım dedik ama çok hevesleniyorum yaaa. bende oda düşünmüyorum kendi yatak odama alcak ilk 1 sene sonra da bakarız artık hayırlısı ile o dönemlere gelelim bide inş.
ayy ne güzel yaaa hazırlanmışsın baya tatlımm daha biz başlamadık bişey almaya bi 6 ay olalım dedik ama çok hevesleniyorum yaaa. bende oda düşünmüyorum kendi yatak odama alcak ilk 1 sene sonra da bakarız artık hayırlısı ile o dönemlere gelelim bide inş.
mart ın 17 son adet günüm
hepınız hamılesın galıba
canım biraz önce sormuştum ama görmedin galiba....sen maraşın neresindensin ben de maraşlıyım...hemşeriyiz yaniii hemşo
amin canım amin hepimize aslında hamilelik ve bebek konusundan uzaklaşıp stres yapmasak olacakta kendimize hakim olamıyozbilmiyorumkismileslm kızlar.allah isteğen herkese sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin.bu arada bende 4 aydır çalışıyorum ama henüz bir şey yokmafoldumben
[ay canım gerçekten görmemişim ben maraşın afşinindenim hemşozemuszemus
ben de elbistanlıyım canım olumunekankayizsmile
bu arada herkese selamlar!! nasılsınız bugün??
kızlarrrr napıyonuz..ne kaynatıyosunuzzzz...ayyy ben sevindirik oldumm.benim tayin biraz şaibeliydi..tayin isteyeceğim yerdeki yani memleketimdeki müdür aradı az öncee..sen tayin iste..isteyince bana haber ver dediii....ayyy kızlarr hep içimde bi rahatlık vardı biliyomusunuzz..bana burdan çok baskı yaptılar..senin çıkmaz..kocan özelde bilmemneee..ama ben hep içimden dedimki Allah bana burdan gitmeyi nasip edecek olduktan sonra isterse tek kişi kalayım dairede...inanın hep bi rahatlık vardı içimdee..Rabbim çok büyük..çocuk konusundada bi rahatlık var.inannıyorumki oda doğru zamanı bekliyorr..annasiyle babasının bi arada olmasını bekliyorrr... zemuszemus
ay canım iyiyiz Allaha şükür biz senle birazdan akraba çıkmayalım elbistan çok yakın olumunekankayizsmile
kızlar ben çok kötüyüm ya :gitme:
içim daralıyo resmen
çalışmak istemıyorum ama çalışmak zorundayımm !!!
eşimin askere gitmesi lazım 5 ay yapıcak ama enınde sonunda gitmesi gerekıyo
bebeğimiz doğucak
ben napicamı bılmıyorum
evimizin borcu var
iş yerindekiler bi gairp insanlar çoğu salak
hiçkimsenın halden anlamaması canımı çok acıtıyo
ya bebeğimde etkilenmesin diye dillendirmiyorum...düşünmüyorum
ama çok daralıyorum
eşime anlatınca o da üzülüyo kendisini kötü hissediyo :gitme:
anneme anlatsam canı sıkılıyo
kendi kendimede düşünmekten sıkıldım içimi dökiym bari buraya yazayım dedim
kimse yok ama olsun
bana dua edin lütfenn herşey yoluna girsin kafam çok doluu :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?