Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inşallah canım önce sen snra tinker
sonra sanırım ben
hihoyyyt hihoyyyt

canım inşallah herşey yolunda gider
çalışmak zorunda olunca napcaksın sen bu durumdan mutlu olmaya çalış
mesela bisürü işsiz var
evine ekmek götüremeyen var
sen iyi bişe için çalışıyosun hem evinizin borcu için
rahatla biraz tatlım
bebişinide kendinide eşinide üzmeee
:teselli:

canım benim ya çok zor bir dönemdesin ama eminimki bunların üstesinden gelicek kadar da güçlüsün...Allah bir ferah kapısı mutlaka açıcaktır sana sen istedikten sonra tüm samimiyetinle...bence bunları kafana takıpta kendine stres yapıyorsun...Rabbim büyük ummadıgın anlarda öyle güzel şeyler gelirki insanın başına...sen elinden geleni yapıyorsun hem bebişin için hemde işin için gerisini Rabbime bırak bulur sana bir kolaylıgını emin ol!!!

ahhh canımmm...merak etme herşey eninde sonunda yoluna girecek...
Allah daha büyük acılar dertler vermesin gülüm....
Benim ablamın oğlu 4 yaşında, 1 yıldır hasta...hastalığının ne olduğunu doktorlar bilemiyor...3 yaşına kadar koşup oynayan çocuk artık ne yürüyor ne konuşuyor.........
böyle insanları düşün mesela......:1no2: Allah çaresiz dermansız dert vermesin canım....
Eşin askerliğini yapar gelir 5 ay dediğin ne ki...biliyorum belki konuşması kolay diyceksin ama dediğim gibi Allah dermansız dert vermesin....üzülme herşey yoluna girecek... :teselli:

ahhh canım ya rabbim yardımcın olsun.sıkma canını allah kolaylık verir inş.

inşallah canım amin..

sırayla sğalıkla doğururuz inşallah canım....

e pack cim aslında çok da çıkmazda değiliz gibi geliyo düşününce ama olumsuz şeyler
olck diye çok krokuyorum eşim daha iyi bi işe geçse hiçbi sıkıntımız kalmaz para hususunda
ama iyi bi iş o kadar zor ki şu durumda....elektornık mezunu eşim bu senede
inşallah işletmeden mezun oluyo ama memur adliyede çalışıyo ne yapsak naısl bi işe
geçse bilmiyoruz askerlikde var çıkamıyoruz işin içinden kpss ye gircek gene ama hayırlısı inşallah
bende kafama takıyorum işte ne olucak ne edicek napıcaz diye çözüm yolu
bulamıyorum....ona canım sıkılıyo

evet nanecim birazda hamile oldugumdan kaynaklanıyo ama 1 saattır gizli gizli
ağlıyorum iş yerinde çalışcak durumda değilim ama çalışmaya çalışıyorum....
patron karsısına çağırmış alacaklıları tele bağlarsan üzerim diyo koca göbeğimle duruyorum karsısında bi dakka durupta nasıl konusmam lazım acaba diye düşünümüyo
of ne bılıyım...biliyorum Allah yardım eder inşallah güzel şeyler olck ama
bunaldım işte :çok üzgünüm:

kızlar selammmmm...
e_pack aydemet çiçeğim ozebus angel smartımmm naneşekerimmmm hepinizi çok seviyorummm. güzel dilekleriniz içinde çok çok teşekkür ederim ağlattınız beni bu topic çok çokkkk güzelll söz veriyorummm asla bırakmıycam yakanızı :)))))
berenimmm test yaptırmak için sabah sağlık ocağına gittim idrarda test yaptığımı söyledim kanda istedim kanda gerek yok idrarda çıkmış zaten dedi. tekrar idrarda baktı sonra tarttı tansyonumu ölçtü filan perşembe günüde testler için gitçez işte. hala inanamıyorum yaaa hayal gibi........ yani herkes yazardı bunu ben yazamazdım sanki öyle gibi geliyo. çok enteresan yaaa.

Kızlaaaaaaaaaaar napıyosunuz? Ben giremiyom yaaaaaaaaaaaaa mafoldumben ama aklım hep burda :gitme:
ELıF canımcım tayinin çıkıyomuş inşallah çok sevindim bitanem, kocişinle kavuşacaksınız, hemen arkasından bebiş de gelecek inşallah hiç düşünme artık olumunekankayizsmile

canım benimmmm çok sevindim senin adına ya...Rabbim ne kadar büyüksün kapılar tek tek açılıyor sana canım hayırlısıyla eşine kavuşursun hep birarada olursunuz inşallah... opuyorumnanaktan
canımm sağol...inşallah hepsi peş peşe olurrr...:Saruboceq:

canım benmmm..teselli etmeyi hiç beceremem ama Allah herrkese farklı uğraşlar veriyo..bunlarda senin sınavın..üzülme lütfenn...yeryüzünde yaşanabilcek en güzel duyguyu tadacaksın sen yakındaa...bunu düşün..gerisini koyverr...yerimseniben

Canın benim yaaaaa :1hug: inşallah sonuna kadar, rahat ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin bitanem :Saruboceq:

superimmmm ordamısın?tebrik ettim seni ama okumadın sanırım canım tekrar tebrik ederim canım benim...
bu arada belirtilerin nelerdi anlatsana?

nanemmm tek belirtim o da 3-4 gündür var zaten göğüslerim değişik şişti. yani adetteki gibi değil böyle ağırlaşmış gibi hemen fark anlaşılıyo zaten. yani bana tek hamile olduğumu hissettiren şey o. ve bugün mide bulantım oldu o kadar başkada yok . inşallah sağlıklıdır en önemlisi o benim için. eşimde kronik sarılık olduğu için biraz tedirginiz ama inşallah herşey yolundadır.

ay güzelim yaa ne kadar atmışsın içine öle atma içine o kadar anlat tabi biz burda herşeyimiz paylaşmıyormuyuz bitanem. ne güzel bak eşine kısa dönem çıkmış hayırlısı ile gider gelir canım peki tatlım ne zaman gidecek bellimi

canımmm.bende seni düşünüyodumm.kız tövbe allahım ama falcının dediği çıktı iyimi... delikafadulden

Canın benim yaaaaa :1hug: inşallah sonuna kadar, rahat ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin bitanem :Saruboceq:

ayyy inşallahhh karasu yaaa çok tedirginim nedense. içimde bi sıkıntı var sanki ama çokta mutluyum. bööle duygu karmaşasından midem bulanıyo :sinifsinif:

canım rabbim yardımcınız olurm merak etme
kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş derler
sen hamilelikten dolayı böyle düşünüyosundur muhtemelen
ve eminin yarın daha farklı düşünceksin
ben 2 yıldır neler neler çektim anlatsam ohooowww dersin

canım daha istemedim tayin ama istediğim zaman çıkma ihtimali baya arttı..hatta çıkacak galibaaa..kaydirigubbakcemile2 inşallah bu yaz sende bende kavuşalım bebişlerimizeee..tayin işimide hallettimmi..geriye kalıyor bebişşş...Allahım onuda verir inş..ben hep ona sığınıyorumm..ve mükafatınıda alıyorummm çok şükür...

tebrik ederim hayırlı olsun.inş en kısa zamanda bizde burda müjde veririz.opuyorumnanaktan

canım çok tebrik ederim inş sağlıklı bi bebişin olurr

sana dua ediyorum ayşecimm lütfen sıkmamaya çalış canını herşey yoluna girecek inşallah. allah herşeyin en güzelini biz insanlar için düşünür. herşeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…