Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım hanı lıstede senın ısmın aaaa olmazkı

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

Ya gülüm bir atasözü var;ÇIKMAMIŞ CANDA UMUT VARDIR diye... Regl gecikmesi öncesi belirtileri önemsemediğimiz için o güne kadar tıpkı regl olacakmışız gibi takılıyoruz zaten.E o halde NO PROBLEM
Başka topiktede okudum aynı şeyi yazmışsın;Stres yapma tamammı... :)

her yere yaziyorum belki bilen vardir diye kimseden cevap alamadimda :))

ben kırmızı kart yedim GALıBA... galiba diyorum çünkü dünden beri hala kırmızı olmadı..kahverengi takılıyo damla damla.. tarih vermeyi çok isterdim ama sapıttı yine benimki.. bu ay beni tarihsiz takip edin..

inş. gelir bebişin canım benim...bende öyle hissetmiyordum yumurtladıgımı,inş. dedigin gibi yaparsan iyi olur...Allah ım en kısa zamnda nasip eder inş. canım...opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli..bende iyiyim işler bu ara yoğun olunca giremedim siteye..dün doktora gittim.adetlerim cok az sürüyor 2 filan birde 7 ay oldu hamiş kalamıyorum diye..doktorum rahimden ultrasonla baktı rahimin arkasında 3 santimlik kist varmış..bu gebeliğin olma şansını düşrürür dedi..1 aylık tedavi verdi..1 ay sonra tekrar gidicem kücülmüşmü diye bakıcak doktor..kücülmüşse yumurta takibine başlıcam..bakalım herşeyin hayırlısı allah gönlümüzdekini en kısa zamanda bizlere bağışlasın ne diyelim...

hayırlı akşamlar kızlarrr bi şi sorcam adetime yaklaşık 3 gün var ve ben bugün ecde test yaptım erken hamilelik testi falan da deildi test sonuş tek çizgi sizce hala umudum varmı bu arada yumurtlama zamanımdan beri sol kaogomda iğne batması gibi gatmalar vardı bir iki gündür sağ tarafa geçti bi de yumurtlamadan hemen sonra ğöğüslerim ağrımaya başladı aynı zamanda yumurtlamadan yine hemen sonra hafif pembe renkli bir iki damla lekem oldu ne dersiniz hamile olma olasılığım ne kadar ...:uhm:

Kızlar iyi geceler kimseler yok

sayfaları okuyamadım bişi yazan olduysa şimdiden özür dilerim.
ınanılmaz hastayım şişkinlik baş ağrısı mide bulantısı hala kırmızı kartı yiyemedim ada çayları civan perçemi ilaçlar ama hala sökülmedi kafayı yicem artık
böle giderse menapoza gircem galiba yaaaa ((( ayyy bana dua edin ne olur bir an önce olim hiç bu kadar istememiştimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…