Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

keske yarım bırakmasaydın tedavini. önce senin saglıgın önemli canım benim. Bebişinde hayırlısıyla hayırlaı zamanda gelir işallah

karaguul ablam troit hastası ve hemen bebişi oldu

benim k.walidem de bekarken tiroid hastasıymış hala da var galiba. üç çocuğu olmuş. hiç de sorun yaşamamış. hele de şimdi tıp çoğu şeyde allahın izniyle çaresiz değil. üzülme herşey yoluna girer.

keske yarım bırakmasaydın tedavini. önce senin saglıgın önemli canım benim. Bebişinde hayırlısıyla hayırlaı zamanda gelir işallah
tabikide saglıgım
daha onemli ama karaciger doktorumun izniyle tedawiye ara werdim heem insanlardan bunalmıstım hemde bende artık istemeye baslamıstım bir bebiş :ecrin_bebek: şimdi hamileyim her ay karaciger doktoruma da kontrole giderek gozetim altında olcam ve Allah nasip ederde bebegimi saglıkla kucagıma alırsam hastalıgımın derecesine gore belkide hiç emziremeden tedavime dewam etcem yerimseniben asla saglıgımı gozardı edemem bebegimin de benim saglıklı olmama ihtiyacı war :ecrin_bebek:

Tatlım ben geçen ay dış gebelik geçirdim, sonlandırıldı malesef :sinifsinif: bu ay da korunmak zorundayız, tatilden sonra bakıcaz önümüze artık, listeden de sildirdim adımı şimdilik yerimseniben
Ben seni hemen ekliyim Şubat anne adaylarımıza olumunekankayizsmile

temizlik mi nefret ederim sempatiksalakcinni sanırım hamilesin.. insan hamileyken daha fazla nefret edio sanırım temizlikten kötükedihüso

evet canım :) ama benimki hamilelikten değil miskinlik.hava da kapalı. ruhum daralıyo mirmirmirmir temizliği yapan ben olmadığım sürece severim. çok dağınık ev. bu da beni huzursuz ediyo:umursamaz:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

civcivelek....................15 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :)
anggelll.......................19 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :)

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

yaren0144....................23 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22).................8 HAZİRAN
elson.........................24 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

evet canım :) ama benimki hamilelikten değil miskinlik.hava da kapalı. ruhum daralıyo mirmirmirmir temizliği yapan ben olmadığım sürece severim. çok dağınık ev. bu da beni huzursuz ediyo:umursamaz:
amaan boswer bende tasınma telasındayım ewde koliler bi tarfta esyalar bi yerde.. heryer heryerde yani sempatiksalakcinni
ama hiç gormuyorum onları kaydirigubbakcemile3

canım yaaa çok üzüldüm:çok üzgünüm: hatırlattığım için özür dilerim. umarım en kısa zamanda adın o listede olur.

canım yaaa çok üzüldüm:çok üzgünüm: hatırlattığım için özür dilerim. umarım en kısa zamanda adın o listede olur.

Önemli diil tatlım, ben unuttum bile, şu korunmam gereken süreyi bir an önce tamamlayıp yeni çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum artık :lepi:

aaa canım hamilesin sen . Allah saglıklıca eline almayı nasip etsin canım. Benim kaynanamda sagolsun cok basımın etini yedi 3 senedir. Haftaya aminiosentez olucam.işallah bebişlerimizi saglıklıca kucaklarımıza alırız..

ewet canım :CüvCüv: amin canım insallh Allah bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip eder:Saruboceq: canım insallah amniosentez sonucun iyi cıkar bebişte sorun yoktur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…