bencede insanlar sanki inadına yapıolar.. Ben 2 sene karaciğer tedavi gordum die 2 sene boyunca yasaktı hamilelik.. Millet bebegim oolmuo sanııo üzülme falan dio.. En yakının bile seni çileden cıkartcak seyler dio k.walideme soruyolar bebk war mı die o da dio ki tedawi goruyo e millet de haliyle bebk olmuyo die tedavi goruyorum sanıo oysaki karaciger tedawisi goruodum.. E beee kadın tedawi goruo dicegine karacigeride basına ekleyemiomusun.. Sırf bu konusmalar yuzunden psikolojim bozuldu karaciger doktoruma ben ara wermek istiyorum bebek istiyorum dedim etraf baskısından tedavimi bıraktım hamile kaldım anlıyacagınız sırf milletin agzı dursun die tedavimi yarıda bıraktm cok bunalmıstım.. Dogru yanlıs bilmiorum ama inşallah bebeğimin gelmesiyle haastalıklardan da kurtuluurum :saruboceq:
temizlik mi nefret ederim sempatiksalakcinni sanırım hamilesin.. insan hamileyken daha fazla nefret edio sanırım temizlikten kötükedihüsoofffff yaaa bir sürü işim var ama canım hiç temizlik yapmak istemiyoooooo........
karaguul ablam troit hastası ve hemen bebişi oldu
karaguul ablam troit hastası ve hemen bebişi oldu
hoşgeldin karasu özlettin kendini nerelerdesin *?*?
tabikide saglıgımkeske yarım bırakmasaydın tedavini. önce senin saglıgın önemli canım benim. Bebişinde hayırlısıyla hayırlaı zamanda gelir işallah
aaa canım yaa ben de seni bekliyodum. en son bıraktığımda adetin bi kaç gün geçmişti.
nooldu sonuç....? çok merak ediyorum. geçmişe baktım ama göremedim.
ben şubat hamilelerindenim evet unutuldum galiba akannehir
temizlik mi nefret ederim sempatiksalakcinni sanırım hamilesin.. insan hamileyken daha fazla nefret edio sanırım temizlikten kötükedihüso
Tatlım dün tatildi malum, okulda olmayınca giremiyorum zaten, annemlerdeydik bütün gün, bugün geldim okula, ders yok ama lab.da birsürü işim vardı onları hallediyorum hazır okul sakinken yerimseniben
amaan boswer bende tasınma telasındayım ewde koliler bi tarfta esyalar bi yerde.. heryer heryerde yani sempatiksalakcinnievet canım :) ama benimki hamilelikten değil miskinlik.hava da kapalı. ruhum daralıyo mirmirmirmir temizliği yapan ben olmadığım sürece severim. çok dağınık ev. bu da beni huzursuz ediyo:umursamaz:
Tatlım ben geçen ay dış gebelik geçirdim, sonlandırıldı malesef :sinifsinif: bu ay da korunmak zorundayız, tatilden sonra bakıcaz önümüze artık, listeden de sildirdim adımı şimdilik yerimseniben
Ben seni hemen ekliyim Şubat anne adaylarımıza olumunekankayizsmile
canım yaaa çok üzüldüm:çok üzgünüm: hatırlattığım için özür dilerim. umarım en kısa zamanda adın o listede olur.
Tamamdır hayatım yerimseniben
amaan boswer bende tasınma telasındayım ewde koliler bi tarfta esyalar bi yerde.. heryer heryerde yani sempatiksalakcinni
ama hiç gormuyorum onları kaydirigubbakcemile3
ewet zemuszemus ama saolsun esim hiçbişey yapmamı istemio bende bunu kullanııorum galiba :jeyyar:offfsenin işin daha zormuş :sinifsinif:
tabikide saglıgım
daha onemli ama karaciger doktorumun izniyle tedawiye ara werdim heem insanlardan bunalmıstım hemde bende artık istemeye baslamıstım bir bebiş :ecrin_bebek: şimdi hamileyim her ay karaciger doktoruma da kontrole giderek gozetim altında olcam ve allah nasip ederde bebegimi saglıkla kucagıma alırsam hastalıgımın derecesine gore belkide hiç emziremeden tedavime dewam etcem yerimseniben asla saglıgımı gozardı edemem bebegimin de benim saglıklı olmama ihtiyacı war :ecrin_bebek:
ewet canım :CüvCüv: amin canım insallh Allah bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip eder:Saruboceq: canım insallah amniosentez sonucun iyi cıkar bebişte sorun yoktur:Saruboceq:aaa canım hamilesin sen . Allah saglıklıca eline almayı nasip etsin canım. Benim kaynanamda sagolsun cok basımın etini yedi 3 senedir. Haftaya aminiosentez olucam.işallah bebişlerimizi saglıklıca kucaklarımıza alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?