Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
etrafın baskısı en çok insanı yıpratıyor zaten.ben 4 aydır bekliyorum ama iyice psikolojim bozuldu yani :Saruboceq:
bencede insanlar sanki inadına yapıolar.. ben 2 sene karaciğer tedavi gordum die 2 sene boyunca yasaktı hamilelik.. millet bebegim oolmuo sanııo üzülme falan dio.. en yakının bile seni çileden cıkartcak seyler dio k.walideme soruyolar bebk war mı die o da dio ki tedawi goruyo e millet de haliyle bebk olmuyo die tedavi goruyorum sanıo oysaki karaciger tedawisi goruodum.. e beee kadın tedawi goruo dicegine karacigeride basına ekleyemiomusun.. sırf bu konusmalar yuzunden psikolojim bozuldu karaciger doktoruma ben ara wermek istiyorum bebek istiyorum dedim etraf baskısından tedavimi bıraktım hamile kaldım anlıyacagınız sırf milletin agzı dursun die tedavimi yarıda bıraktm cok bunalmıstım.. dogru yanlıs bilmiorum ama inşallah bebeğimin gelmesiyle haastalıklardan da kurtuluurum :Saruboceq:

kızlar ayaklarım buz kesti acaba hamilelikle ilgisi olurmu

bilemiyorum canım ama olabilir. kansız kalmış olabilirsin belki. ondan soğuk olabilir.
hava da serin ve kapalı benim evim güneş almıyo o yüzden soğuk kazak ve hırkayla oturuyorum valla. ondan da olabilir.

çok geçmiş olsun inş.en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.olumunekankayizsmile

Kepeleklerim günayydıııııııııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan bugün ders yok ama ben okuldayım :sinifsinif: sabahtan beri de lab.da int. yoktu, ancak geldi, geçmişi okuyup geldim hemen yerimseniben
Eeee napıyosunuz bakalım olumunekankayizsmile
il_ya canım sen nisan hamilelerinden miydin, kızlar unuttu heralde ekliyim ben seni kaydirigubbakcemile5

canım çok geçmiş olsun inşallah kurtulursun.ya bende bi başıma geleni anlatayım alnımda çıkan yağ bezesi şişmişti ve bunu aldırmak için doktora gittim. tabi 1 defa gitmekle kalmadım 2 günde bir kontrollere gittim benim doktora gittiğimi duyanlar aaa olmuyomuş tedavi görüyomuş diye laf etmişler.inanın öyle bi tiksindim ki anlatamam sokağa çıkmak bile istemedim günlerce...Allah tan o mahalleden kurtuldum..

hoşgeldin karasu özlettin kendini nerelerdesin *?*?

amin canım sagol... aynen bende insanların bakıslarından bile rahatsz oluyodum fesat dedikoducu insanlardan nefret ediorum kötükedihüso

aaa canım yaa ben de seni bekliyodum. en son bıraktığımda adetin bi kaç gün geçmişti.
nooldu sonuç....? çok merak ediyorum. geçmişe baktım ama göremedim.
ben şubat hamilelerindenim evet unutuldum galiba akannehir

aslında bende çok sağlıklı sayılmam bebiş çok istiyorum ama bende de hipertroidi var sanırım bu hastalık hamile kalmamı zorlaştıracakbilmiyorumkismile
tedavi olmuomusun canım bildigim kadarıyla tedavisi var hormonlar normale donunce hamile kalman daha da kolaylasacaktır kaydirigubbakcemile5

tedavi olmuomusun canım bildigim kadarıyla tedavisi var hormonlar normale donunce hamile kalman daha da kolaylasacaktır kaydirigubbakcemile5

7 aydır tedavi görüyorum şu an hormonlar normale döndü ama uzun süre ilaç tedavisi devam edecek.dr.hamile kalmana engel değil dedi ama kafamda ister istemez soru işareti var.:1hug:

7 aydır tedavi görüyorum şu an hormonlar normale döndü ama uzun süre ilaç tedavisi devam edecek.dr.hamile kalmana engel değil dedi ama kafamda ister istemez soru işareti var.:1hug:
e hamile kalmana engel deilse nie kafana takıosun klava:
bak burda topikleri okuduysan genelde herkes kafasına takmadıgı ay hamile kalıo sempatiksalakcinni

e hamile kalmana engel deilse nie kafana takıosun klava:
bak burda topikleri okuduysan genelde herkes kafasına takmadıgı ay hamile kalıo sempatiksalakcinni

aslında çok fazla takıntı yapmıyorum.sanırım zamanı var allah istediği zaman olacak.rabbim herkese sağlıklı evlatlar versinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…