arkadslar bn bı soru sormak ıstıyorum. Hani Sarımsağı ezip saçımıza surunce saç cıkarlmasnda baya bi etkısı oluyo... Bn sarımsagı ezsem temiz bi rimel ucuna bandırıp sürsem sizce çoğalmasında etki yapar mı ?
boşver takip etme canım......stres yapmadığın ay bak nasıl da geliyo bebişş
evet canım aynen katılıyorum. ben de artık herşeye boşverdiğim anda hamile kaldım. 8-9 ay sonra oldu bebiş. 12 ay dolsun tedaviye başlayayım diye düşünüyodum ki bebiş geldi.
bu yüzden lütfen sürekli düşünüp stres yapmayın kızlar. bu çok önemli. tabi bunun yanında yumurtlama günü de....
Sen ne zamandır dÜŞÜnÜyosun bebİŞ[
4 aydır istiyorum ama henüz birşey yok bakalım bu biraz umutluyum ama kendimi de şartlandırmak istemiyorum.5 gün var adetime olumunekankayizsmile
arkadslar bn bı soru sormak ıstıyorum. Hani Sarımsağı ezip saçımıza surunce saç cıkarlmasnda baya bi etkısı oluyo... Bn sarımsagı ezsem temiz bi rimel ucuna bandırıp sürsem sizce çoğalmasında etki yapar mı ?
Sen ne zamandır dÜŞÜnÜyosun bebİŞ[
4 aydır istiyorum ama henüz birşey yok bakalım bu biraz umutluyum ama kendimi de şartlandırmak istemiyorum.5 gün var adetime olumunekankayizsmile
inşllah hamişsindir canım fazla kaptırma kendini ne kadar umutlu olsanda o umutlar suya düşüyo ama hayırlısını dile sonra üzülmemen için söylüyorum fazla stres yapma o günü bekleme yoksa hayal kırıklıgı oluyo ben yaşadım o yüzden söylüyom.herşeyin hayırlısı olsun
herkese ( idilcan, il_ya, naneseker, paradies__angel, ELSON, prensesss016, yaren0144 ) günaydınnnnnn
sonunda evime tasındım pazartesi salı izinliydim taşınma telaşı falan derken çok yoruldum
size bişi anlatayım çok eğlendim haftasonu
pazar günü taşınacağımız gün kayınvalidemler geldi yardım için
ogün de benim yorgunluktan başım gözüm dönüyor.. halsizim neyse anneme sormuş varmı bişey diye
annemde tabiki yok demiş.. ama annem diorki inanmamış olsa nie sölemeyeyim:)
dünde tatildi kayınvalideme gittik oturmaya ama benim başım ağrıyor tesadüf işte kadın sen otur yapma birşey demeye başladı :) benim jeton düşmedi!!!
sonra dışarı beraber alışverişe çıkktık gayri ihtiyari bebek yatakları gördüm ve durup baktım :) baktım benim kaynana bana bakıyor gülümsüyor hehehe :) bende pislik yaptım birşey demedim....
eve gittik yengesi geldi bunlar mutfakta bir fiskos yaptılar yanıma geldiler
yengesi demez mi? senin göbeğin çıkmış iyi kilo almıssın dedi göbeğimi sevdi :))))))))
bende gülümseyip evet kilo almışım biraz bende sabah farkettim dedim güldüm geçtim
bana sormuyolar olsa sölemezmiyim kendi kendilerine hayal kurup inanıyolar hayret bişi yaaa ama iyi oldu bakalım neler yapacaklar sormuyorlarda
herkese ( idilcan, il_ya, naneseker, paradies__angel, ELSON, prensesss016, yaren0144 ) günaydınnnnnn
sonunda evime tasındım pazartesi salı izinliydim taşınma telaşı falan derken çok yoruldum
size bişi anlatayım çok eğlendim haftasonu
pazar günü taşınacağımız gün kayınvalidemler geldi yardım için
ogün de benim yorgunluktan başım gözüm dönüyor.. halsizim neyse anneme sormuş varmı bişey diye
annemde tabiki yok demiş.. ama annem diorki inanmamış olsa nie sölemeyeyim:)
dünde tatildi kayınvalideme gittik oturmaya ama benim başım ağrıyor tesadüf işte kadın sen otur yapma birşey demeye başladı :) benim jeton düşmedi!!!
sonra dışarı beraber alışverişe çıkktık gayri ihtiyari bebek yatakları gördüm ve durup baktım :) baktım benim kaynana bana bakıyor gülümsüyor hehehe :) bende pislik yaptım birşey demedim....
eve gittik yengesi geldi bunlar mutfakta bir fiskos yaptılar yanıma geldiler
yengesi demez mi? senin göbeğin çıkmış iyi kilo almıssın dedi göbeğimi sevdi :))))))))
bende gülümseyip evet kilo almışım biraz bende sabah farkettim dedim güldüm geçtim
bana sormuyolar olsa sölemezmiyim kendi kendilerine hayal kurup inanıyolar hayret bişi yaaa ama iyi oldu bakalım neler yapacaklar sormuyorlarda
günaydın canım benim bilgim yok ama hamilemisin ??
yok canım değilim :)
kendi kendilerine öle zannediyolar
:) günaydın canım.
hayret bişey yaaa... neden sormuyolar ki sanki. alemler heeeeguclubacismile
hehehhehe aman sormasınlar bence insan sorduklarında sinir oluyo asıl bide olmuyosa bebiş...benim görümce ikinciye hamile her konuşmamızda soruyo nerdeyse artık sinir olmaya başladım. tamam Allah ona vermiş ama daha bana vermiyo ben napimm dimi ama
hehehhehe aman sormasınlar bence insan sorduklarında sinir oluyo asıl bide olmuyosa bebiş...benim görümce ikinciye hamile her konuşmamızda soruyo nerdeyse artık sinir olmaya başladım. tamam Allah ona vermiş ama daha bana vermiyo ben napimm dimi ama
valla öleler çok komikler çok eğlendimmm
aman canım ben sorana daha düşünmüyoruz diip geçiyorum
olmuyor falan dersen dilden düşmezsin..
sende öyle yap daha vakit var de ... olursada kaza dersin geçersin en azından sormazlar bana soramıyolar bak hehehe
etrafın baskısı en çok insanı yıpratıyor zaten.ben 4 aydır bekliyorum ama iyice psikolojim bozuldu yani :Saruboceq:
kimsecikler yok mu ....ben bugün sabahtan yoğundum katılamadım kızlar..bu arada giren olursa profilime yeni fotolar koydum...son halim ...ilgilenenlere duyrulur.......zemuszemus
etrafın baskısı en çok insanı yıpratıyor zaten.ben 4 aydır bekliyorum ama iyice psikolojim bozuldu yani :Saruboceq:
Yasmİn .. KaragÜl.. Paradİess.. Aysenn..
Merhabalar kızar topİgİmİze hpsgeldİnİz sİzle hİÇ karsılasmamaısıtım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?