Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

denemekte fayda var.hatta işe yararsa bizede bilgi ver olur mu.çünkü 2 aydır saçlarım inanılmaz dökülüyor ve çok üzülüyorum:çok üzgünüm:

herkese ( idilcan, il_ya, naneseker, paradies__angel, ELSON, prensesss016, yaren0144 ) günaydınnnnnn
sonunda evime tasındım pazartesi salı izinliydim taşınma telaşı falan derken çok yoruldum

size bişi anlatayım çok eğlendim haftasonu

pazar günü taşınacağımız gün kayınvalidemler geldi yardım için
ogün de benim yorgunluktan başım gözüm dönüyor.. halsizim neyse anneme sormuş varmı bişey diye
annemde tabiki yok demiş.. ama annem diorki inanmamış olsa nie sölemeyeyim:)
dünde tatildi kayınvalideme gittik oturmaya ama benim başım ağrıyor tesadüf işte kadın sen otur yapma birşey demeye başladı :) benim jeton düşmedi!!!
sonra dışarı beraber alışverişe çıkktık gayri ihtiyari bebek yatakları gördüm ve durup baktım :) baktım benim kaynana bana bakıyor gülümsüyor hehehe :) bende pislik yaptım birşey demedim....
eve gittik yengesi geldi bunlar mutfakta bir fiskos yaptılar yanıma geldiler
yengesi demez mi? senin göbeğin çıkmış iyi kilo almıssın dedi göbeğimi sevdi :))))))))
bende gülümseyip evet kilo almışım biraz bende sabah farkettim dedim güldüm geçtim
bana sormuyolar olsa sölemezmiyim kendi kendilerine hayal kurup inanıyolar hayret bişi yaaa ama iyi oldu bakalım neler yapacaklar sormuyorlarda

arkadaşım onun bır etkısı oldugunu sanmıyorum benım kardeşim de vardı aynı sorun annem hep denerdı sarmısagı sarımsagın faydası var ama saç koklerıne ıyı yedırmen yanı masaj yaparak uygulaman lazım dedıgım gıbı annem kardeşime oyle yapardı ve etkısını gorduk

günaydın canım benim bilgim yok ama hamilemisin ??

:) günaydın canım.
hayret bişey yaaa... neden sormuyolar ki sanki. alemler heeeeguclubacismile

yok canım değilim :)
kendi kendilerine öle zannediyolar

hehehhehe aman sormasınlar bence insan sorduklarında sinir oluyo asıl bide olmuyosa bebiş...benim görümce ikinciye hamile her konuşmamızda soruyo nerdeyse artık sinir olmaya başladım. tamam Allah ona vermiş ama daha bana vermiyo ben napimm dimi ama

:) günaydın canım.
hayret bişey yaaa... neden sormuyolar ki sanki. alemler heeeeguclubacismile

valla öleler çok komikler çok eğlendimmm

aman canım ben sorana daha düşünmüyoruz diip geçiyorum
olmuyor falan dersen dilden düşmezsin..
sende öyle yap daha vakit var de ... olursada kaza dersin geçersin en azından sormazlar bana soramıyolar bak hehehe

etrafın baskısı en çok insanı yıpratıyor zaten.ben 4 aydır bekliyorum ama iyice psikolojim bozuldu yani :Saruboceq:

bende zaman öyle karar almıştım soran olursa daha var felan dicem artık düşünüyoz felan demicem..

etrafın baskısı en çok insanı yıpratıyor zaten.ben 4 aydır bekliyorum ama iyice psikolojim bozuldu yani :Saruboceq:

daha erken canım yaaa baq millet senelerce uğraşıyo ve olmuyo verecek olan Allah o yüzden o dilemedikçe olmaz duaların eksik olmasın.eğer olmuyorsa vardır bi hayır bide milletin lafıyla hareket etmemek lazım.artık bende kafaya takmıcam.takmamaya çalışcam sende öle yap.
rabbim hayırlısını versin herkese....

Yasmın .. KaragÜl.. Paradıess.. Aysenn..
Merhabalar kızar topıgımıze hpsgeldınız sızle hıÇ karsılasmamaısıtım .

Yasmİn .. KaragÜl.. Paradİess.. Aysenn..
Merhabalar kızar topİgİmİze hpsgeldİnİz sİzle hİÇ karsılasmamaısıtım .

hoşbulduk canım sende hoşgeldin.ben tesadüfen buldum ve yorumları okudum çok hoşuma gitti sıcak geldi buradaki arkadaşlıklar bende katılmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…