Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım hayıt tohmu var onu denesene:uhm:

ayy canım benm Allah korusun ne menapozu yaa...geçmiş olsun canım benm umarım bir an önce regl olursun yaa...üzme kendini,belki de sıkıntı yaptıgın için olamıyorsundur,strese girmişsin iice canım benm yaa :çok üzgünüm:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra....................................21 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK[ Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

canım geçmiş olsun gerçekten üzüldüm umarım bir an önce bebeğine kavuşursun Allah gönlüne göre versin canım :1hug:

Canım!Kan testi olsa şansın yok derdim ama bu idrarda yapılan basit gebelik testi üstelik erken gebelik testi bile değilmiş kiii o bile yüzde yüz güvenirlik vermiyor adet gününe kadr.
O yüzden takma kafaya;Yaaaaaaaaa hep diyorum yapmayın şu testleri gününüz gelmeden diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

iyi akşamlar canım testin doğru sonuç vermesi için adetin gecikmesi daha sağlıklı olur ama kan testi yaptırırsan kesin sonuç alabilirsin..ayrıca yumurtlama zamanında ve sonrasında pembe lekelenmeler ve göğüste hassasiyet olması normal ama umarım hamilesindir a.s.

Kızlar!Görüyorum sizi aşağıda burdasınız ama ne var ne yok bir gelişme var mı diye girmiştim;beleneyin sorusunu gözden kaçırmışsınız :) bi cevap vyazayım arada kaynamasın dedim ama kalamayacağım.Kusuruma bakmayın kocaman öpüyorum... :)

canım sen stres yaptığın için kafayı sürekli oraya taktığın için gelmiyor rahat ol bekleyince gelmez zaten biliyorsun..işallah gelir de rahatlarsın,dualarımız seninle canım..

benim göğüslerim acımaya ve şişmeye başladı... (( adet belirtileri yani. bu ay bende umut yok anlaşılan...

zaten hamilelikle adet belirtileri aynı oluyormuş niye hemen ümidini kestin canım?? yine kasıklar ağrır göğüslerde hassasiyet olur ama adet gelmez bir bakmışsın hamilesin :) tabi bunları hiç yaşamadan da hamile olanlar var ümidini kesme hemen

canım ben neye ınandım bılıyormusunuz..bu belırtılerı burada okuyunca hergun yasıyorum...daha oncekı hamılelıklerımde hıc bılmıyordum bu kadar belırtı oldugunu..sadece adtım gectı ve test yaptım o kadar...bız bu belırtılerı kendımız yaratıyoruz..bende aynı durumdayım..ve arkadaslar lutfen adetımız gecmeden test yapmayalım...

göğüs hassasiyeti değil ama benimki, inek gibi oluyorum ben adet öncesi. deli gibi yemek yiyorum sıkıntıdan ben artık:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…