Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
adet olucam. adet belirtilerini yaşamaya başladım bile...ona üzülüyorum...

hamılelık belırtılerıyle aynı adet belırtılerı..umutsuzluga kapılma canım..adet olacakmıs gıbı sancın cok olur..kac sefer vc ye gıtmıstım ben ha geldı dıyee..umarım hamılesındır..ama deglsen bıle pozıtıf ol canım...allah ne zaman nasıp ettıyse o zaman olur ..

evet canım haklısın aynen katılıyorum o belirtileri kendimiz buluyoruz resmen en büyük belirti zaten reglin gecikmesi.. ama hani adet öncesi olan belirtiler var ya göğüsler kasıkta çekilmeler yani ben zaten bunları hep yaşıyorum bide reglim gecikirse tamamdır :)

ben o zaman wc den canlı yayına katılırım sizlerle... geldiii gelmediiii!!!!:lepi:

benım tamyumurtlama baslangıcından ıtıbaren agrılar baslar taaaakııı adete kadar..bugun bas agrım var ama ılac ıcemıyorum yumurtlama sancısını anlamam dıye..

kızlar en çok ne istiyorum biliyor musunuz? inşalah sağlıklı bir bebeğim olurda, 3. aydan sonrasını görmek nasip olursa, yazın hamile tişörtleri var...karnında bebek resimleri olan. ben bayııyorum onlara.....hemen alıcammm onlardan renk renk!!!

benım tamyumurtlama baslangıcından ıtıbaren agrılar baslar taaaakııı adete kadar..bugun bas agrım var ama ılac ıcemıyorum yumurtlama sancısını anlamam dıye..

bende her ay hissederim, sanki üşütmüşüm gibi 1-2 gün hafif ağrılarım olur. Bilirim yumurtlama dönemimi akıntıda başlayınca. Bu ay sanıyorum kendi kendimi belirtiler bulmak için şartladığımdan, uyurken bile sol tarafımda sancı varmış hissine kapılıyorum. off allahım!

insallah canım yaaa..o kadar guzel bı duygukı ınsallah yasarsınız....

aynen canım benim de öyle..evet içme bence de ne olur olmaz yerimseniben

yaaa aslında yumurtlama sancısı psıkolojık degıldır..cunku ben evlendıkten sonra her ay cekıyorum..korundugumuz zamanlardada aynı..hatta bı gun doktora gıttım apandısıtmıdır dıye..dayanamıyoum agrılara agrı kesıcı ıcıyorum..ama sımdı korunmadıgım ıcın agrıları cekecem..

şimdi belirti psikolojisi içinde olduğum için neyin doğru, neyin yanlış olduğunu ayırt etmektede güçlük çekiyorum. Şu anda bile sanki kasılmalarım var sol tarafımda. bunu haftaya anlıycaz, göğüslerimde şişmese tam olucak!

insallah canım ya senın 10 guncuk kaldıııııııı..soooonnn 10 guuunn dın dındındın

kızlar benimde sat 10 du. yumurtamda sanırım 23 ünde çatladı. 25 inde ultrasonla baktık yumurta görünmüyor. tabi ben yinede çalışmalara devam ediyorum. merak ettiğim şu benim bugün akıntım gelmedi denecek kadar azdı. ama göğüs uçlarim çok sert va acıyor acaba neden.

tatlım bende bilmiyorum ki akıntı geçmeli mi , geçmemeli mi...bu bir belirti mi değil mi?
benimde akıntım geçmedi bu ay daha...bilen var mı yaa???kızlarrr nerdesiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…