Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaaydın kızlaar :)

gece 12 de yatmama rağmen sabah 5 dedınmı uyandım sonrada uyyamadım yaa

hala açık gözleirm cin gibi uyuşuk değilim halsiz değilim nasıl oluyo anlamadım valla

prensesimde tekmeleyip duruyo dün geceden beri arada sırada acıtsada hoşuma gidiyo :)

çok sert vuruyo artık güçlü şirin oldu benim kuzum oyyy maşallah

kız bayılıyorum senin kızını anlatmana..aşka getiriyosun beniii..
olmuyo ama böyleeee... :mymeka: :mymeka:

günaydınnn fıstıkkk anneeeee

maşşallaahhhh kuzunaaa
ayşe bende kaç gündür hissediyorum biliyormusun ilk önce başka bişe sandımdı ama benm kuzularmış ya böyle pıt pıt bişeler hissediyorum okdar rahaladımki
üç gündürr burun tıkanıklığım uyuşukluk hiç bişe yoktu bende korktum valla
ama dünden beri boğazımdan mideme doğru yanma varr yediğim şeyler sanki boğazımda kalıyooo gibi saçtan kaynaklı diyolar ama bilmiyorummm

Günaydın kızlarrrr!!!!nasılsınız?

inşallah canım ya...adet tarihim haftaya salı yada perşembe günlerinde..heveslenmek istemiyorum çünkü kırmızıları görünce hüsrana uğrayacagım biliyorum...o yüzden vazgectim belirti aramaktan...

aynı bendeki belirtilerrrr grip ve bol mikltarda akıntııı aklinialirimsmile
ayyyyy hadi inşşşş tutarrr canım yaaa

inşallah canım inşallah... :1hug:

benimde yarın yada pazar günü adet olmam lazımm..istermisiniz bide hamiş olayımmm... delikafadulden delikafadulden

kızlar dün gece rüyamda adet oldugumu gördüm çok aglıyorum bu ay da olmadı diye bide erken gelmiş kırmızılar :))) artık ne kadar kafaya takmışsam:))

benimde yarın yada pazar günü adet olmam lazımm..istermisiniz bide hamiş olayımmm... delikafadulden delikafadulden

oda sorumu isteriz tabikiiiikaydirigubbakcemile2

geyik yapıyom be yahuuu... yok öyle bir ümit kırıntısı bilem yok içimde...sanmıyorummm.... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

klava:klava:klava:

kızlar dün gece rüyamda adet oldugumu gördüm çok aglıyorum bu ay da olmadı diye bide erken gelmiş kırmızılar :))) artık ne kadar kafaya takmışsam:))

canım bilinç altına yerleşmiş olabilirrr
bak bendede belirti olarak sadece akıntı vardı normalden farklı ama ben adetime bi kaç gün kala farkettim akıntımın diğerlerinden farklı olduğunu yani anlamadım sonrada ümitlenmeye başlamıştımm zatennn
seninkide farklımı rengi felan

geyik yapıyom be yahuuu... yok öyle bir ümit kırıntısı bilem yok içimde...sanmıyorummm.... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
belli olmaz bu islerboshayallersmile

canım bılınç altı hem kan ruyayı bozarmıszemuszemus

ay ne guzel di mi...o masum pıt pıtlar yakında depik halini alacak,:roflol:,o zaman gör sen

benim normalde yumurtlamadan sonra adetime kadar 2 hafta boyunca hiç akıntım olmazdı..sadece gecen ay ilk defa bir kaç gün akıntım oldu ama sonra kesildi...bu ay yumurtlamadan sonra akıntım hiç kesilmedi hala daha devam ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…