kızlar günaydınnnn..hayırlı cumalarrr...
kızlar günaydınnnn..hayırlı cumalarrr...
kız bayılıyorum senin kızını anlatmana..aşka getiriyosun beniii..Günaaydın kızlaar :)
gece 12 de yatmama rağmen sabah 5 dedınmı uyandım sonrada uyyamadım yaa
hala açık gözleirm cin gibi uyuşuk değilim halsiz değilim nasıl oluyo anlamadım valla
prensesimde tekmeleyip duruyo dün geceden beri arada sırada acıtsada hoşuma gidiyo :)
çok sert vuruyo artık güçlü şirin oldu benim kuzum oyyy maşallah
Günaaydın kızlaar :)
gece 12 de yatmama rağmen sabah 5 dedınmı uyandım sonrada uyyamadım yaa
hala açık gözleirm cin gibi uyuşuk değilim halsiz değilim nasıl oluyo anlamadım valla
prensesimde tekmeleyip duruyo dün geceden beri arada sırada acıtsada hoşuma gidiyo :)
çok sert vuruyo artık güçlü şirin oldu benim kuzum oyyy maşallah
nanelişekerim inşallah diyorum yürekten....:Saruboceq:
dereen varsa ateşini ölçsene bi...37 lerdeysen bayanssulusmilebiraz ümitlenebilirsin..yumurtlama gününe takılma hayatım benim nette denilen günler hiç tutmuyordu...daha öncesi olurdu ...belki seninki de farklı bir gün olmuştur..ateş ölçme yöntemi o nedenle yardımcı oluyo insana ben adet bittiği gibi başlamıştım ölçmeye...ama ben de merak ettim şimdi ....ne zaman adet tarihin
aynı bendeki belirtilerrrr grip ve bol mikltarda akıntııı aklinialirimsmile
ayyyyy hadi inşşşş tutarrr canım yaaa
benimde yarın yada pazar günü adet olmam lazımm..istermisiniz bide hamiş olayımmm... delikafadulden delikafadulden
inşallah kızzzzzzzzzzz aklinialirimsmile aklinialirimsmile
benimde yarın yada pazar günü adet olmam lazımm..istermisiniz bide hamiş olayımmm... delikafadulden delikafadulden
geyik yapıyom be yahuuu... yok öyle bir ümit kırıntısı bilem yok içimde...sanmıyorummm.... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kızlar dün gece rüyamda adet oldugumu gördüm çok aglıyorum bu ay da olmadı diye bide erken gelmiş kırmızılar :))) artık ne kadar kafaya takmışsam:))
belli olmaz bu islerboshayallersmilegeyik yapıyom be yahuuu... yok öyle bir ümit kırıntısı bilem yok içimde...sanmıyorummm.... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kızlar dün gece rüyamda adet oldugumu gördüm çok aglıyorum bu ay da olmadı diye bide erken gelmiş kırmızılar :))) artık ne kadar kafaya takmışsam:))
günaydınlar şekerler...nasıl uykum var yaaamirmirmirmir
geyik yapıyom be yahuuu... yok öyle bir ümit kırıntısı bilem yok içimde...sanmıyorummm.... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydınnn fıstıkkk anneeeee
maşşallaahhhh kuzunaaa
ayşe bende kaç gündür hissediyorum biliyormusun ilk önce başka bişe sandımdı ama benm kuzularmış ya böyle pıt pıt bişeler hissediyorum okdar rahaladımki
üç gündürr burun tıkanıklığım uyuşukluk hiç bişe yoktu bende korktum valla
ama dünden beri boğazımdan mideme doğru yanma varr yediğim şeyler sanki boğazımda kalıyooo gibi saçtan kaynaklı diyolar ama bilmiyorummm
günaydın canım...
canım bilinç altına yerleşmiş olabilirrr
bak bendede belirti olarak sadece akıntı vardı normalden farklı ama ben adetime bi kaç gün kala farkettim akıntımın diğerlerinden farklı olduğunu yani anlamadım sonrada ümitlenmeye başlamıştımm zatennn
seninkide farklımı rengi felan
kız bayılıyorum senin kızını anlatmana..aşka getiriyosun beniii..
olmuyo ama böyleeee... :mymeka: :mymeka:
günaydınlar şekerler...nasıl uykum var yaaamirmirmirmir
belli olmaz bu islerboshayallersmile
canım bılınç altı hem kan ruyayı bozarmıszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?