ay ne guzel di mi...o masum pıt pıtlar yakında depik halini alacak,:roflol:,o zaman gör sen
benim normalde yumurtlamadan sonra adetime kadar 2 hafta boyunca hiç akıntım olmazdı..sadece gecen ay ilk defa bir kaç gün akıntım oldu ama sonra kesildi...bu ay yumurtlamadan sonra akıntım hiç kesilmedi hala daha devam ediyor...
il_ya, kontes26, ELSON, naneseker+, tinkerbell09+, ay_she+
Günaydın!! Nasılsınız kızlar?
kızlar benim dilimin altında beyaz yara çıktı...küçük küçük yaralarda var sanırım..çok acıyor..ilk defa böyle oldu..neden olurkiii..vitaminsizlikten diye biliyorum ama... bilmiyorumkismile
nasılsın bugün....dunden bu yana....biz pide yemeğe gittik ama iğrençti beceeremiyolar burda...yiyemedim...bi ağladım eve gelince ....:çok üzgünüm: hala da as erıyom ama bizim oranınkıne...cokacimcoook
günaydınnn fıstıkkk anneeeee
maşşallaahhhh kuzunaaa
ayşe bende kaç gündür hissediyorum biliyormusun ilk önce başka bişe sandımdı ama benm kuzularmış ya böyle pıt pıt bişeler hissediyorum okdar rahaladımki
üç gündürr burun tıkanıklığım uyuşukluk hiç bişe yoktu bende korktum valla
ama dünden beri boğazımdan mideme doğru yanma varr yediğim şeyler sanki boğazımda kalıyooo gibi saçtan kaynaklı diyolar ama bilmiyorummm
günaydınlar şekerler...nasıl uykum var yaaamirmirmirmir
günaydın....:smiley-cool:
ahhhh canım benim protein eksikliğinden o. acil protein takviyesi yapman lazım.
canım işte bendede aynısı olduuu ama ben farketmedim burda okuyana kadar inş. seninkide tutar canım yaaa
biraz daha iyiym canım,,sağol....annemle konuştuk dün..o tanıdığın cenazesine gitmişler..adamın hem oğlu hem damadı hem kızkardeşinin kocasıı..önce gazdan zehirlenmişler sonra yanmışlar..tanınmıycak haldelermiş..dün karışmış cenazeler..gömememişler..dna testi yapılacakmışşş..çok ama çok acı bi durumm..Rabbim hayırlı ölümler versin ....
okudum hayatım pideden memnun kalmadığını..bide eve gelip ağlamışsın..deli kızzz... hamillelik böyle bişey sanırım..herşeye ağlıyonuzzz...dengesiz kızlarr.. -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
kızlar dün gece rüyamda adet oldugumu gördüm çok aglıyorum bu ay da olmadı diye bide erken gelmiş kırmızılar :))) artık ne kadar kafaya takmışsam:))
selam kızlar herkese günaydın
dün yazamadım olup biteni biz bebeğimin kalp atışlarını duyduk ve gördük çok şükür hihoyyyt çok harika çok güzel bi duyguymuş bu keseyi gördüğümüzde bu kadar heyecanlanmamıştık bu çok başka bişeymiş eşimle birbirimize sarıldık kaldık Allahım tüm isteyenlere yaşatsın inş. ama ne varki bu mide bulantıları öldürücek beni yakında akannehir
elifcim annatmıyım mı bundan sonra bilmiyorumkismile
yanarak ölmek gibi kötü birşey yoktur herhalde...çok kötü....evet dengesizim bu aralar çok ..yazık eşim memnun edemedi bi türlü en sonunda adamın başına ağrı girdi...sempatiksalakcinni yine iyi sabretti...ya takıntı yapıyorsun başka birşey değil...gerçektende dengesiz oluyon...
günaydın canımmm
ay evet ben bi haftadır hissediyomuşum madem ama ne olduğunu bilmediğimden tabiii anlayamamışım
saçmalama kızımmm... :mymeka:
anlatıcaksınki aşka geleyimm..kocişi sıkıştırayım tenhada... aklinialirimsmile
yazık kız kocanaa..yüzüne gülüyodur..arkadandanda doğursada kurtulsam huysuz cadı diyodurr.. kaydirigubbakcemile3
günaydın ne güzel...bu heycanlar hiç bitmeyecek her seferınde bu cok farklıymıs dıceksın..sen ekranda hareketını gor bır de nasıl guzel...yakında baslar senınkıde ekranda oynamaya ama daha hıssetmene cok var tabı...alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?