Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım işte bendede aynısı olduuu ama ben farketmedim burda okuyana kadar inş. seninkide tutar canım yaaa

il_ya, kontes26, ELSON, naneseker+, tinkerbell09+, ay_she+

Günaydın!! Nasılsınız kızlar?

günaydın hoşgeldinnn

kızlar benim dilimin altında beyaz yara çıktı...küçük küçük yaralarda var sanırım..çok acıyor..ilk defa böyle oldu..neden olurkiii..vitaminsizlikten diye biliyorum ama... bilmiyorumkismile

ahhhh canım benim protein eksikliğinden o. acil protein takviyesi yapman lazım.

nasılsın bugün....dunden bu yana....biz pide yemeğe gittik ama iğrençti beceeremiyolar burda...yiyemedim...bi ağladım eve gelince ....:çok üzgünüm: hala da as erıyom ama bizim oranınkıne...cokacimcoook

biraz daha iyiym canım,,sağol....annemle konuştuk dün..o tanıdığın cenazesine gitmişler..adamın hem oğlu hem damadı hem kızkardeşinin kocasıı..önce gazdan zehirlenmişler sonra yanmışlar..tanınmıycak haldelermiş..dün karışmış cenazeler..gömememişler..dna testi yapılacakmışşş..çok ama çok acı bi durumm..Rabbim hayırlı ölümler versin ....

okudum hayatım pideden memnun kalmadığını..bide eve gelip ağlamışsın..deli kızzz... hamillelik böyle bişey sanırım..herşeye ağlıyonuzzz...dengesiz kızlarr.. -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

günaydın kontescimm ohh ne güzel yaa :) hadi hayırlı olsun bi de sende iki tane bi o vururu
bi öbürü vururu ne güzel :) bide şimdi tepkide veriyo bak karnıma vuruyom o da tekme atıyo :) zillim benım :)

günaydınlar şekerler...nasıl uykum var yaaamirmirmirmir

günaydınn :) ay ben cok dincim bugun :)

Günaydın idilcim hoşgeldin sen naıslsın :)

günaydın idilim hoşgeldin..:1hug:

canım işte bendede aynısı olduuu ama ben farketmedim burda okuyana kadar inş. seninkide tutar canım yaaa

ayy canım inşallah seninkisi gibi olur benimkiside...hadi hayırlısı.. :Saruboceq:

selam kızlar herkese günaydın
dün yazamadım olup biteni biz bebeğimin kalp atışlarını duyduk ve gördük çok şükür hihoyyyt çok harika çok güzel bi duyguymuş bu keseyi gördüğümüzde bu kadar heyecanlanmamıştık bu çok başka bişeymiş eşimle birbirimize sarıldık kaldık Allahım tüm isteyenlere yaşatsın inş. ama ne varki bu mide bulantıları öldürücek beni yakında akannehir

yanarak ölmek gibi kötü birşey yoktur herhalde...çok kötü....evet dengesizim bu aralar çok ..yazık eşim memnun edemedi bi türlü en sonunda adamın başına ağrı girdi...sempatiksalakcinni yine iyi sabretti...ya takıntı yapıyorsun başka birşey değil...gerçektende dengesiz oluyon...

kızlar dün gece rüyamda adet oldugumu gördüm çok aglıyorum bu ay da olmadı diye bide erken gelmiş kırmızılar :))) artık ne kadar kafaya takmışsam:))

nanecim hamile kaldıgım ay hatta testi yapmadan 2 gün önce bende rüyamda
adet oldugumu görmüştüm
hayır sen belirti bul diye söylemıyom hatta söylemek istemıodm ama duramıcam valla

bu arada pek çok tanıdıgım yaz ortasında grip olmanın gebelık belirtisi olduguna inanaıyoalr
ve böyle insnalarda tanıyorum... bak gene belirti ara die sölemıom haa
hayırlısı olsun bu ay veya başka bi zaman ama hayrılısıyla gelmesi gereken zamanda
gelsin inşallah bebeğin :)

günaydın ne güzel...bu heycanlar hiç bitmeyecek her seferınde bu cok farklıymıs dıceksın..sen ekranda hareketını gor bır de nasıl guzel...yakında baslar senınkıde ekranda oynamaya ama daha hıssetmene cok var tabı...alkisalkisalkis

elifcim annatmıyım mı bundan sonra bilmiyorumkismile

saçmalama kızımmm... :mymeka:
anlatıcaksınki aşka geleyimm..kocişi sıkıştırayım tenhada... aklinialirimsmile

yazık kız kocanaa..yüzüne gülüyodur..arkadandanda doğursada kurtulsam huysuz cadı diyodurr.. kaydirigubbakcemile3

günaydın canımmm
ay evet ben bi haftadır hissediyomuşum madem ama ne olduğunu bilmediğimden tabiii anlayamamışım

kontescim çok kişinin mide yanmasındna yakınmasını duydum okudum bu zamana
kadar ama benim hiç mide sorunum olmadı ve bunu şuna bağlıyorum

ben hep 2 yastıkla yatarım ve yatmadan önce bişey yememye çalışırım genedle yerim
ama genede yemesemde oluyosa yemem :) bundna dolayı hamılelıgımde hiç mide sorunu
yaşamadım :)

huysuz cadı ...evet bu benim...ve de şımarık zemuszemus

ah canım yaaa öyle çok istiyorumki o günlerin hemen gelmesini çünkü o günler geldiğinde mide bulantılarımda azalıcak inş. hiçbişey yiyemiyorum şuan yesemde geri çıkıyo bende çok zorlamıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…