Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım hayırlı olsun ya ne güzel inşallah hareketlerini görmekde hissetmekde nasib olur
bulantılarda gecer inşallah yasancak canım napalım :)

tamam o zaman opuyorumnanaktan

ya benim bugun 22+2 ama daha gecmedı resım heycanla onu beklıyorum

saat 10 dan sonra gecıo sanırım :)

aslm canım hoşgeldin...ne güzel bebişini görmüşsün çok sevindim canım benim şimdi dahada bir rahatlamışsındır...

:))canım benim saol inşallah...
bu grip, akıntı hamişlikten dolayıdır... ama söz verdim kendime heveslenmiyecem ve kendimi dinlemiycem günü geldiği zaman ögrenicez kendimi kasmıcam... lmaz:

evet ayşecim. ben hamile olduğumu bilmeden önce nezle grip karışımı bişey oldum. inanmıcaksın ama 3.5 ay oldu ve ben hala nezkleyim akannehir burnum sürekli tıkalı. o kadar çok rahatsız ediyo ki hele de gece uyurkenmafoldumben doktoruma sordum oluyomuş öyle. hormonlardan dolayı burun mukozası fazla salgılanıyomuş galiba öyle bişeyler işte. yani kısacası hamilelikte görünen bişeymiş

canım hayırlı olsun ya ne güzel inşallah hareketlerini görmekde hissetmekde nasib olur
bulantılarda gecer inşallah yasancak canım napalım :)

sağol canım evet yaşanıcak ve bende zor olsada yaşıyorum bir an önce geçsinde şöyle hamileliğimin keyfine varayım istiyorum :CüvCüv:

zemuszemus günaydınn kızlarrr

midemmmmmmmm akannehirakannehir
11. hafta yarın doluyor hiçmi hafiflemez ya akannehir
ossun bebem iyi olsunda dimi kızlarsempatiksalakcinni

aslm canım hoşgeldin...ne güzel bebişini görmüşsün çok sevindim canım benim şimdi dahada bir rahatlamışsındır...

evet canım çok rahatladım şimdi 15 gün sonra tekrar randevum var inş. bu sefer daha net görürüz bebişimi bu arada şekercim bende test yapmadan 2 gün önce rüyamda göğsümden süt geldiğini görmüştüm hatta ben hamile değilim neden süt geldiki acaba hastamıyım ben diyodum rüyamda meğersem hamileymişim seninde rüyan hayırlara çıksın sen bu ay pek ummuyodun ama biliyosun genelde süprizler hiç ummadığımız zamanlarda olur inş. seninkide öyle olur canım

evet sanırsam biri yorulunca görevini diğerineee bırakıyooookaydirigubbakcemile3

günaydın idilim hoşgeldin..:1hug:

ayy canım inşallah seninkisi gibi olur benimkiside...hadi hayırlısı.. :Saruboceq:

inş canımmmm:Saruboceq:

gözün aydın canım benim

canım bende dün başladı midede değilde sanki midemle boğazımın arasında özlellikle yerken zaten daha bi yanma hissediyorummm

ay bende burun tıkanıklıgından nefret ediyorum benimde şimdi bir tıkanıyor bir açılıyor off....

günaydın herrkese.bende bugün rüyamda adet olmuştum üüzlüyodum

günaydın canım...desene kız gece aynı rüyaları görmüşüz:))

günaydın canım seninde hayırlara çıksın rüyan inş.

günaydın canım hoşgeldin bende aynı dertteyim hani anlatırlardı hamileler bu kadar sanmazdım resmen sabah uyanıyorum bi başlıyo akşam yatana kadar senin az kalmış benim daha çok var yaaaa geçmesine bi an önce geçer inş. :çok üzgünüm:

günaydın hoşgeldinnn

günaydın....:smiley-cool:

Günaydın idilcim hoşgeldin sen naıslsın :)

günaydın idilim hoşgeldin..:1hug:

günaydınnn. ben bugün çok iyiyim galibabayanssulusmile

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile Hoşbulduk kızlar...Yeni gelenler Günaydın!!
Ben de çok iyiyim! Ne mide bulantısı ne kusmaaa ne baş dönmesi ohhhhhhhhhhhhhhhh :lepi:

boshayallersmile boshayallersmile

idilcan, prensesss016, naneşeker, yaren0144, kontes26, il_ya, ELSON, sedef35,ay_she, tinkerbell09,
hepinize günaydın şekerciklerim...herkez burda galibaaaopuyorumnanaktan

günaydın canım. biz de testi gece yaptırmıştık. sonucu 2 saat sonra alın dediler biz de eve gelip bekledik. almaya gitmeden önce dayanamadım aradım rica minnet doktora sordular ve hamilesin dediler var ya o anı anlatamam. telefonu kapatıp eşimle birbirimize sarılıp hem gülüp hem ağladık.
kalp atışları inanılmaz bişey. hele de o elini kolunu oynatmasını kıpırdamasını görsen var ya bambaşka bişey. :ecrin_bebek:

inş.hayıra çıakr rüyaalrımız.prenses çok sevinidm cnm kalp atışını duymuşsunuz mide bulantısıda cilvesi işte ne yaapcaksın.ayşe senin kzıda maşallah pek bi oynak cnmm.
nananşeler senin adet tarihi e zamandı cnm.pazar günü benim.bende sabah yolda gleriekn bi ıskalklı oldu hemen gelir gelemz koştum lavaboya baktım akıntıymış.belirti filanda aramıyorum ama hayırlısı ya.sürekli karnım ağrıyor ama.31 günde bir lurdu beinm için geçen ay geçince 35 gün olarka hesağplıyorum o da 23 mayıs diyo

günaydın berenimmm...tabiki bebişin iyi olsun nolcak katlanılır bu kadarcık eziyete:))

ayy canım inşallah ya :Saruboceq: geçen aydan kalma bir testim var haftaya yapmak için saklıyorum...tarihi felan da yazmıyor 1 ayda tarihi geçmez dimi...

inş canımmmm:Saruboceq:

saol canım benim..

iidlcan öyle deme kız.kimide daha geç çııyor.beim kuzende hamile.6 haftalık.hiç midem bulnamıyor diiyp duruyodu.şimdi bi başaldı su bile içse çıkarıyo

evet bunu doktorum programındada açıklamıştı doktor.. :)

günadyın canım ....hayra cıksın inşallah ruyan :)

hoşgeldin aplacım valla korkutmak gibi olmasın ama benım 16. haftadan sonra azalmaya başlamıştı :)

anlıyorum canım işte alttan bebısler sıkıştırınca mide sıkışıyo ve mide kapakçıcı acılıyo ve mıdedeki
asit yemek borusunu tahriş ettiğinden yemek yerken yanma hissediyosun :) 2 yastıkla yatmak geceleyın yemek borunu
bu mide asidinden korumana yardımcı oluyo :)
doktora sorarsan muhtemelen rennıe duo şurup veya çiğneme tablet vercek :)
rennıe çok iyi gelıo yalnız :)

idilcan, prensesss016, naneşeker, yaren0144, kontes26, il_ya, ELSON, sedef35,ay_she, tinkerbell09,
hepinize günaydın şekerciklerim...herkez burda galibaaaopuyorumnanaktan

günaydın hatceceım hoşgeldın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…