selam kızlar herkese günaydın
dün yazamadım olup biteni biz bebeğimin kalp atışlarını duyduk ve gördük çok şükür hihoyyyt çok harika çok güzel bi duyguymuş bu keseyi gördüğümüzde bu kadar heyecanlanmamıştık bu çok başka bişeymiş eşimle birbirimize sarıldık kaldık Allahım tüm isteyenlere yaşatsın inş. ama ne varki bu mide bulantıları öldürücek beni yakında akannehir
saçmalama kızımmm... :mymeka:
anlatıcaksınki aşka geleyimm..kocişi sıkıştırayım tenhada... aklinialirimsmile
yazık kız kocanaa..yüzüne gülüyodur..arkadandanda doğursada kurtulsam huysuz cadı diyodurr.. kaydirigubbakcemile3
ya benim bugun 22+2 ama daha gecmedı resım heycanla onu beklıyorum
dün yazamadım olup biteni biz bebeğimin kalp atışlarını duyduk ve gördük çok şükür hihoyyyt çok harika çok güzel bi duyguymuş bu keseyi gördüğümüzde bu kadar heyecanlanmamıştık bu çok başka bişeymiş eşimle birbirimize sarıldık kaldık Allahım tüm isteyenlere yaşatsın inş. ama ne varki bu mide bulantıları öldürücek beni yakında akannehir
nanecim hamile kaldıgım ay hatta testi yapmadan 2 gün önce bende rüyamda
adet oldugumu görmüştüm
hayır sen belirti bul diye söylemıyom hatta söylemek istemıodm ama duramıcam valla
bu arada pek çok tanıdıgım yaz ortasında grip olmanın gebelık belirtisi olduguna inanaıyoalr
ve böyle insnalarda tanıyorum... bak gene belirti ara die sölemıom haa
hayırlısı olsun bu ay veya başka bi zaman ama hayrılısıyla gelmesi gereken zamanda
gelsin inşallah bebeğin :)
nanecim hamile kaldıgım ay hatta testi yapmadan 2 gün önce bende rüyamda
adet oldugumu görmüştüm
hayır sen belirti bul diye söylemıyom hatta söylemek istemıodm ama duramıcam valla
bu arada pek çok tanıdıgım yaz ortasında grip olmanın gebelık belirtisi olduguna inanaıyoalr
ve böyle insnalarda tanıyorum... bak gene belirti ara die sölemıom haa
hayırlısı olsun bu ay veya başka bi zaman ama hayrılısıyla gelmesi gereken zamanda
gelsin inşallah bebeğin :)
canım hayırlı olsun ya ne güzel inşallah hareketlerini görmekde hissetmekde nasib olur
bulantılarda gecer inşallah yasancak canım napalım :)
aslm canım hoşgeldin...ne güzel bebişini görmüşsün çok sevindim canım benim şimdi dahada bir rahatlamışsındır...
günaydın kontescimm ohh ne güzel yaa :) hadi hayırlı olsun bi de sende iki tane bi o vururu
bi öbürü vururu ne güzel :) bide şimdi tepkide veriyo bak karnıma vuruyom o da tekme atıyo :) zillim benım :)
günaydınn :) ay ben cok dincim bugun :)
Günaydın idilcim hoşgeldin sen naıslsın :)
günaydın idilim hoşgeldin..:1hug:
ayy canım inşallah seninkisi gibi olur benimkiside...hadi hayırlısı.. :Saruboceq:
kontescim çok kişinin mide yanmasındna yakınmasını duydum okudum bu zamana
kadar ama benim hiç mide sorunum olmadı ve bunu şuna bağlıyorum
ben hep 2 yastıkla yatarım ve yatmadan önce bişey yememye çalışırım genedle yerim
ama genede yemesemde oluyosa yemem :) bundna dolayı hamılelıgımde hiç mide sorunu
yaşamadım :)
evet ayşecim. ben hamile olduğumu bilmeden önce nezle grip karışımı bişey oldum. inanmıcaksın ama 3.5 ay oldu ve ben hala nezkleyim akannehir burnum sürekli tıkalı. o kadar çok rahatsız ediyo ki hele de gece uyurkenmafoldumben doktoruma sordum oluyomuş öyle. hormonlardan dolayı burun mukozası fazla salgılanıyomuş galiba öyle bişeyler işte. yani kısacası hamilelikte görünen bişeymiş
günaydın herrkese.bende bugün rüyamda adet olmuştum üüzlüyodum
zemuszemus günaydınn kızlarrr
midemmmmmmmm akannehirakannehir
11. hafta yarın doluyor hiçmi hafiflemez ya akannehir
ossun bebem iyi olsunda dimi kızlarsempatiksalakcinni
gözün aydın canım benim
günaydın hoşgeldinnn
günaydın....:smiley-cool:
Günaydın idilcim hoşgeldin sen naıslsın :)
günaydın idilim hoşgeldin..:1hug:
günaydınnn. ben bugün çok iyiyim galibabayanssulusmile
idilcan, prensesss016, naneşeker, yaren0144, kontes26, il_ya, ELSON, sedef35,ay_she, tinkerbell09,
hepinize günaydın şekerciklerim...herkez burda galibaaaopuyorumnanaktan
evet canım çok rahatladım şimdi 15 gün sonra tekrar randevum var inş. bu sefer daha net görürüz bebişimi bu arada şekercim bende test yapmadan 2 gün önce rüyamda göğsümden süt geldiğini görmüştüm hatta ben hamile değilim neden süt geldiki acaba hastamıyım ben diyodum rüyamda meğersem hamileymişim seninde rüyan hayırlara çıksın sen bu ay pek ummuyodun ama biliyosun genelde süprizler hiç ummadığımız zamanlarda olur inş. seninkide öyle olur canım
inş canımmmm:Saruboceq:
evet bunu doktorum programındada açıklamıştı doktor.. :)evet ayşecim. ben hamile olduğumu bilmeden önce nezle grip karışımı bişey oldum. inanmıcaksın ama 3.5 ay oldu ve ben hala nezkleyim akannehir burnum sürekli tıkalı. o kadar çok rahatsız ediyo ki hele de gece uyurkenmafoldumben doktoruma sordum oluyomuş öyle. hormonlardan dolayı burun mukozası fazla salgılanıyomuş galiba öyle bişeyler işte. yani kısacası hamilelikte görünen bişeymiş
evet sanırsam biri yorulunca görevini diğerineee bırakıyooookaydirigubbakcemile3
inş canımmmm:Saruboceq:
gözün aydın canım benim
canım bende dün başladı midede değilde sanki midemle boğazımın arasında özlellikle yerken zaten daha bi yanma hissediyorummm
idilcan, prensesss016, naneşeker, yaren0144, kontes26, il_ya, ELSON, sedef35,ay_she, tinkerbell09,
hepinize günaydın şekerciklerim...herkez burda galibaaaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?