calıs calıssss heheyy ben bugun kocısımı eve cagırdım ıs arasıııı:kedi:nasılımmmmm
senin yumurtalama dönemin geçti mi şeker ya?? benim akıntım hala kesilmedi de ondan soruyorum...
KIZLAR biraz öncede sordum ama kimseden cevap alamadım sdetme üç gün kala test yaptım negatif çıktı umudum tükendi sizce erken mi davrandım ..:uhm:
KIZLAR biraz öncede sordum ama kimseden cevap alamadım sdetme üç gün kala test yaptım negatif çıktı umudum tükendi sizce erken mi davrandım ..:uhm:
sen benide geçtin vallaha... bende sabah akşam çalıştım hafta içi bir kere :)))
süpersin yaa....korksun artık kocalar bizden!!!
korksun lar beyaaa...daha yenı basladım ben bu ayy....cok calımam lazklava:ım cooookkkkkk
kocişler kaçmaya başlamasınlarda artık bizden :)) korkum o kaydirigubbakcemile
canım hayıt tohmu var onu denesene:uhm:
ayy canım benm Allah korusun ne menapozu yaa...geçmiş olsun canım benm umarım bir an önce regl olursun yaa...üzme kendini,belki de sıkıntı yaptıgın için olamıyorsundur,strese girmişsin iice canım benm yaa :çok üzgünüm:
canım sen stres yaptığın için kafayı sürekli oraya taktığın için gelmiyor rahat ol bekleyince gelmez zaten biliyorsun..işallah gelir de rahatlarsın,dualarımız seninle canım..
çok acil yardıma ihtiyacım var kızlar.yurt dışındayım ve bulundugum yerde doktora gitmek istemezsiniz! Farklı idrarlarla 3 kere test yaptım.idrarımı 4saat tuttugumda silik 2.çizgiyi görebiliyorum gitgide koyulaşıyor..en son dün test yaptımfakat bugün kahverengi lekelenmelerle beraber kanamam olmaya başladı.agrım yok.parçacıklıda degil.normal regl mi oldum ayırt edemiyorum sadece miktarı az.napabilirim???
Oba'cım gelecek gibi demiştin ama çıkmamış canda umut vardır diye silmemiştim ben adını.Gelişmelerden haberdar et olur mu?
Sedoş,Rufeyda,aysulay,Nazo,mız mız,tutaş hadiiiii bekletmeyin artık bizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?