Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
KIZLAR biraz öncede sordum ama kimseden cevap alamadım sdetme üç gün kala test yaptım negatif çıktı umudum tükendi sizce erken mi davrandım ..:uhm:

KIZLAR biraz öncede sordum ama kimseden cevap alamadım sdetme üç gün kala test yaptım negatif çıktı umudum tükendi sizce erken mi davrandım ..:uhm:

tatlım, bana kalırsa erken.evde yapılan testlerin güvenilirliğide tartışılır yani...adetin geçti mi şimdi?

canım bir kaç sayfa önce smart arkadaşım da ben de cevap vermiştik sana sanırım görmedin.. tabiki erken,reglinin geçmesini bekle veya hemen kan testi yaptır kesin sonuç aılırsın

canım benım adetıne uc gun varsa neden test yapıyorsun cıkması mumkun degılkı..adetın gecsın ole yap testı..neden kendını bosu bosuna uzuyorsun..

arkadaşlar dün akşam sorduğum soruya cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim cevap veremedim onun içinde onlardan özür dilerim...

canım hayıt tohmu var onu denesene:uhm:

dün gece yemin ettim daha bitkisel hiç birşey agzıma sürmücem o civah perçemi beni öldürüdü sabaha kadar istifra ettim ölüyorum sandım

evet stres yaptım canım ama damla damla damlla bi olamıyorum kaç gündür

canım sen stres yaptığın için kafayı sürekli oraya taktığın için gelmiyor rahat ol bekleyince gelmez zaten biliyorsun..işallah gelir de rahatlarsın,dualarımız seninle canım..

Saol canım tek ihticaım dua ... hepinize binlerce teşekkürlerrr a.s.a.s.

Çok acil yardıma ihtiyacım var kızlar.Yurt dışındayım ve bulundugum yerde doktora gitmek istemezsiniz! farklı idrarlarla 3 kere test yaptım.idrarımı 4saat tuttugumda silik 2.çizgiyi görebiliyorum gitgide koyulaşıyor..En son dün test yaptımFakat bugün kahverengi lekelenmelerle beraber kanamam olmaya başladı.Agrım yok.Parçacıklıda degil.Normal regl mi oldum ayırt edemiyorum sadece miktarı az.Napabilirim???

Ya bilemiyorumki..Aslında kardeşimdede böyle oldu.9.haftada ancak ögrenebildi.Testin silik çıkması olmasa regl diycem.Heralde en iyisi biraz daha bekleyip tekrar test yapmak.Belki ozaman anlaşılır.Offf ne kadar kötü böyle belirsizlik.Belimdeki agrıda dayanılmaz...

Kanama devam etmiyorsa yerleşme olabilir. Bayağı regl gibiyse ya test hatalıdır ya da korkarım kimyasal gebeliktir. ınşallah güzel haberler alırsınız.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra....................................21 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Nazo............27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26...............................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Son düzenleme:
Kızlar akşam güzel güzel kaynatmışsınız;kalamdım sohbete malesef Şımdi de hiçbiriniz yoksunuz;e hafta sonu zaten herkes bir yerlerde oluyor ya da bişeylerle meşgul olmak durumunda kalıyor.

Sonra görüşürüz artık;güzel haberler bekliyoruz hala :)

Oba'cım gelecek gibi demiştin ama çıkmamış canda umut vardır diye silmemiştim ben adını.Gelişmelerden haberdar et olur mu?
Sedoş,Rufeyda,aysulay,Nazo,mız mız,tutaş hadiiiii bekletmeyin artık bizi :)

canım benimde daha önce 2. çizgi çıkmıştı ama sonra adet oldum
inşallah sninki yerleşme kanamasıdır

Oba'cım gelecek gibi demiştin ama çıkmamış canda umut vardır diye silmemiştim ben adını.Gelişmelerden haberdar et olur mu?
Sedoş,Rufeyda,aysulay,Nazo,mız mız,tutaş hadiiiii bekletmeyin artık bizi :)

ben hala olmadım inşallah hamişimdir
test yapmaktanda korkuyorum çıkmıcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…