Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ay yok kafama takmıyomda...birden aklıma geldi..ama yükselmemiştir yaa..hem daha iki gün var...tek belirti topkeklerim..acayip acıyooo... :sinifsinif:

aaaaaaaaaaaa canım benim tam kapatırken fark ettim bebişmi geliyorrr yupyyhihoyyyt
efet yaaaa ööle valla. çok şaşırdım yani o kadar şaşkınımki hala anlatamammmmm...
ay yok kafama takmıyomda...birden aklıma geldi..ama yükselmemiştir yaa..hem daha iki gün var...tek belirti topkeklerim..acayip acıyooo... :sinifsinif:

çok büyükmü? yani herzamankinden. bide dolgunluk hissi varmı. herzamankinden daha ağır sanki benim. bi bak bakalım. belkide hiç gelmez adetin aklinialirimsmile

kızzz dur bulayımmm :)))) hehehhehee oku tebiiiiii. ben o kadar heyecanlıydımkiiii okuyamadım bile yarısını yorumların

kız ilahi superisi yaaa

nikinin altına mercimeğim içerde yazmışsın fesat mıyım neyim
aklıma direk mercimeği fırına vermek deyimi geldi ehehehe aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

kız ilahi superisi yaaa

nikinin altına mercimeğim içerde yazmışsın fesat mıyım neyim
aklıma direk mercimeği fırına vermek deyimi geldi ehehehe aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

hahahahahaha o da bu annamda sonuç itibariylen yaniiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benimde mercimeğeeem pişiyooo kıyamam ben onaaaaaa. yerim onu ben yerimmmmm :ecrin_bebek:

çok büyükmü? yani herzamankinden. bide dolgunluk hissi varmı. herzamankinden daha ağır sanki benim. bi bak bakalım. belkide hiç gelmez adetin aklinialirimsmile

yavrum geçen ayda böyle olmuştu...ama nasıl acıdılar biliyomusun..yürürken bile..yüz üstü yatamıyorum..biraz hızlı hareket ettimmi falan...ve sertleştiler..ama belirti görme..geçen ayda böyle oldu benim... boshayallersmile

yok yok bende bu ay acı olmadı büyüdüler. hatta ben farketmedim onuda. beklemediğim için bakmadım bile. kociş dedi ohaa naptın sen topkeklere bu kadar büyümüş hayırdıııırr dedi. kıllandım bende. ertesi günüsü test yaptım işte.

kocişmi farkettiii... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
öhöm öhömm nasıl farketti acaba..enteresannn... :1closedeyes:

Son düzenleme:
hahahahahaha o da bu annamda sonuç itibariylen yaniiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benimde mercimeğeeem pişiyooo kıyamam ben onaaaaaa. yerim onu ben yerimmmmm :ecrin_bebek:

evet kıvama gelince çıkıcak ordan ce'ee dicekk :lepi:

kocişmi farkettiii... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
öhöm öhömm nasıl farketti acaba..enteresannn... delikafadulden

kalite kontroll

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayy eşimin blogunu okuyordumda ilk bebegımız için yazdıkalrına denk geldim canım benim ya

haber aldıgımız gece sabaha kadar uyyyamamıştı hep gülüyodu hep :) yüzündeki sırıtık ifade aklımda hala

yazısını da şöyel bitirmiş :gitme:

"Küçüğüm memleketin çeşitli dağdağalı günler geçirdiği, çalkalandığı, ferdi bazda ise maddi manevi çeşitli sıkıntılarla uğraştığımız şu günlerde hiç beklemediğimiz bir anda geliyorsun. Belki birçok kişiye göre ideal şartlar oluşmadı ama biz biliyoruz ki şartlar hiçbir zaman ideal olmaz. Zaten ideal denilen şey gerçekleşebilse ismi ideal olmaz. Onun için sen takdir olunan ve gelmen gereken zamanda geliyorsun. içimiz ve gönlümüz rahat biliyoruz ki senin rızkın bizden değildir. Seni bize gönderen seninle beraber rızkınıda gönderiyor işte onun için tam bir teslimiyet içerisindeyiz. Kim bilir belki sen ormanların yağmuru çekmesi gibi rahmeti, ferahlığı, esenliği Allah katından çekecek ve bu haneye getireceksin ve biz bileceğiz.. seni yaşama giden yolun sonunda kollarımızı açmış bekliyor olacağız."

yarın kaldığım yerden okumaya devam ederim ayy çok ta merak ettim .Bir sürü de soracaklarım var sana ama kapatmam lazım çok sevindim canım rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…