hemen takma kafana yaaa. dur bakalım. gelir belki stres yapma lütfen. bak benden pay çıkar. ben bu ay kafama takmadım oldu..... galiba.... oldu yani kesindee işte ne bilim hala galiba gibi geliyo. bir ay daha geçsin ancak o zaman inancam galiba bilmiyorumkismile
bugün sizlere katılamadım iyi akşamlar dilerim
efet yaaaa ööle valla. çok şaşırdım yani o kadar şaşkınımki hala anlatamammmmm...aaaaaaaaaaaa canım benim tam kapatırken fark ettim bebişmi geliyorrr yupyyhihoyyyt
ay yok kafama takmıyomda...birden aklıma geldi..ama yükselmemiştir yaa..hem daha iki gün var...tek belirti topkeklerim..acayip acıyooo... :sinifsinif:
haberin ilk sayfası nerede bana numara yazında okuyum lütfen
kızzz dur bulayımmm :)))) hehehhehee oku tebiiiiii. ben o kadar heyecanlıydımkiiii okuyamadım bile yarısını yorumların
kız ilahi superisi yaaa
nikinin altına mercimeğim içerde yazmışsın fesat mıyım neyim
aklıma direk mercimeği fırına vermek deyimi geldi ehehehe aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
çok büyükmü? yani herzamankinden. bide dolgunluk hissi varmı. herzamankinden daha ağır sanki benim. bi bak bakalım. belkide hiç gelmez adetin aklinialirimsmile
yavrum geçen ayda böyle olmuştu...ama nasıl acıdılar biliyomusun..yürürken bile..yüz üstü yatamıyorum..biraz hızlı hareket ettimmi falan...ve sertleştiler..ama belirti görme..geçen ayda böyle oldu benim... boshayallersmile
yok yok bende bu ay acı olmadı büyüdüler. hatta ben farketmedim onuda. beklemediğim için bakmadım bile. kociş dedi ohaa naptın sen topkeklere bu kadar büyümüş hayırdıııırr dedi. kıllandım bende. ertesi günüsü test yaptım işte.
hahahahahaha o da bu annamda sonuç itibariylen yaniiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benimde mercimeğeeem pişiyooo kıyamam ben onaaaaaa. yerim onu ben yerimmmmm :ecrin_bebek:
kocişmi farkettiii... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
öhöm öhömm nasıl farketti acaba..enteresannn... delikafadulden
kocişmi farkettiii... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
öhöm öhömm nasıl farketti acaba..enteresannn... :1closedeyes:
kalite kontroll
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hahahahhahahaha bayanssulusmile nasılmı farketti :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
kızlar nbersınızzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?