Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kııııııııııııııızzzzzlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ya geleceksen gel kızımm... klava:

seviyorum ulennnnnnnnnnnn!!!! bide tokat şaapıyım tam olsunnn... :mymeka:

amin bidenemmmm... Şeniz Şeniz Şeniz

kızlar yaaa aranızda fikriniz olan varmı bilmiyorum ben şimdi doğuma yakın çıkıcam işten ve bidaha dönmücem o yüzden hiç birşey alamıyomuşum bizim burda izin kullanıcam sonra dönücem deme şansımda yok yani yerime hemen birini gelmesi lazım zaten biz 2 kişi çalışıyoruz tek muhasebeci benim programı ben biliyorum o yüzden direk çıkıcam yani zeaten doğumdan sonrada çalışmıcam gibi ne kötü demi tazminat falan alamıyomuşum fikri olan varmı

merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım.bende pco hastasıyım ve yaklaşık 3 aydır klomen ve çatlatma iğnesi vuruluyorum.pregnly piyasada pek bulunmuyor o yüzden muadili ovirtelle yi veriyorlar ama yinede benim dr un pregenly e daha çok güveniyor.bu ay ilk defa bir eczanede pregenly i buldum elinde 50 tane varmış ve 3 tane aldım.stok yaptım yani.ama umarım gerek kalmadan bu hamiş olurum.ve bu ilacı arayanlara elimdekileri veririm.

kızlarr az önce sordumm.bi fikri olan varmı???

meraba canım..hoşgeldin aramızaa.. vereliniortak
bende bu ay başlıycam klomene...bakalım ben bulabilecekmiyimm pregnly..bilmiyorumkismile

prenses bi kere kıdem tazminatını alıyorsun kendin çıksandaa
ama bence doğum olmadan önce iki ay varya izin hakkın onu kullan ondan sonrada doğumdan sonra iki ay kullan al paranı ssk dan sonra işten ayrıl
işverenin burda bi zararı olmuyo canım
ama tabi sen yine birini yetiştir yerine koy
zaten işveren seni işten çıkaramıyoo

aaaaaaa canım bana hiç tazminat alamıyosun dediler ama :bbo: bak şimdi şaşırdım hem şimdi ben izin kullanıyomuş gibi ayrılsam iş yeri benim sigortamı o 4 ay ödemek zorunda değilmi canım çünkü şimdi şöyle bi durum var ben iş verenimle anlaşmak istesem madem işi bırakıcaksın ben senin sigortanı ödemem der asla ödemezler zaten iş yerimizde nerdeyse batmak üzere maaşları zor alıyoruz

çok tatlı çıkmışsın canım ya maşallah
sağol bebeğimolumunekankayizsmile
belli olmaz o iş canım....onlara takılma....ama senın de kız gıbı gelıyo bana herhalde avatarın ole yonlendırıyo bunu dusunmeye
inşallah canım hoşgeldin bu arada
kızlarr az önce sordumm.bi fikri olan varmı???

ama ben anlamadım yazdıgını ondan cevap veremedımbilmiyorumkismile

karasu sen bugün nerdesin ya....ce eeeeeeeeeeeeeeee diyip gidiyon ...annen göster ama elletme mi dedi...kız nerdesin...

ay ben soru sormamışımkiii...delimiyim neee... -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
yani niye olur demek istedim sanırsam... bilmiyorumkismile

canım bilmiyom inan ki...acaba hamilemisin dicem ...ama hamilelikte ole mi olur..bilmiyom vallaha kafam karıstı-tatlicadiarzu-

canım iki çeşit tazminat var kıdem ve ihbar kendin çıkarsan kıdem tazminatını alıyorsun
işveren çıkarırsa hem kıdem hem ihbar tazminatını alıyorsun
canım benimmm sen izne çıkıyorsun ya 4 ay o ara işveren senin ssk nı ödemiyo zaten sadece bordroda gösteriyoo orda ödenen gün sayısı 0 yazıyooo anladınmı
sadece işveren seni işten çıkarmmamış gözüküyooo sigorta ödemesi felan olmuyo

anladım canım şimdi biraz araştırdımda ben rapor aldıktan sonra doktordan muhasebeme götürücem ve doğumdan sonra ssk dan topluı paramı alıcam ayrıca doğum iznim bittikten sonrada patronlarımla konuşucam onların beni işten çıkarmalarını öyle göstermelerini isticem tazminat almıcam sonra 8 ay kadar ssk dan işsizlik parası alıcakmışım şimdi doktoruma gittiğimde en erken bana ne zamana rapor verir öğrenicem bi an önce kurtulmak istiyorum çünkü burdan sağol yardımların için tatlım ben ön muhasebeci olduğum için pek derin bilmiyodum bu mevzuları opuyorumnanaktan

kızlar yaaa..memurların kurumlar arası geçiş şartlarını bilen varmı içinizdee..???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…