kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ben de hiç çıkmadı..normalde de çıkmazdı ...ay ben ergenus zamanlarımda hiç sivilcem çıkmıyo diye üzülüyodum...kız arkadaşlarımın hepsinde olurdu ben de olmazdı ...ben büyümüyommu diye üzülürdüm...orta okulda.....aslında ilkokul bittiği yaz regl olmuştum...daha küçücük bir paleyken...ay hiç unutmuyom...çiçekli bi taytım vardı...oynarken anladım...annem hemen orkid taktı...ama ben yine o taytı giydim ısrarla...o zamanın petleri de öbek gibi kalındı....salako arkamdan bakan anlamısdır herhalde....ne manyaklık işte çocuksun bilmiyon bari ananın lafını dinle de mi...aklıma nerden geldi yaaa:roflol:
ya geleceksen gel kızımm...Kııııııııııııııızzzzzlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
seviyorum ulennnnnnnnnnnn!!!! bide tokat şaapıyım tam olsunnn... :mymeka:ben bütün kızlar için diye beddua ettım
koparamassın şekerimm kaydirigubbakcemile
seviyorum deee
hayıırr
seviyorum de hayıırrr
seviyorum dee
seviyorummm
yalaannnnnnn söyluyorsuunnn kaydirigubbakcemile3
hehehhehehe elifim yaaaa çok alemsin valla kaydirigubbakcemile3 seninde karasununda naneninde totişlerinis büyüsün bebikleriniss ikiz olsun inşallahhhh siviler pörtlesinnn bebişleriniz sağlıklı olsun ama siz şişko olun inşallahhh :lepi:
[/B]
rabbim o günleri nasipetsinde..razıyız hepsinee.. boshayallersmile
kızlar yaaa..söylemeye utanıyorum ama benim adet öncesi bikaç gün öncesinden akıntılarım başlardı..şimdi bende pek yok akıntı..tam klomene başlayacağım ay gecikmesini istemiyorummm... :sinifsinif: :sinifsinif:
merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım.bende pco hastasıyım ve yaklaşık 3 aydır klomen ve çatlatma iğnesi vuruluyorum.pregnly piyasada pek bulunmuyor o yüzden muadili ovirtelle yi veriyorlar ama yinede benim dr un pregenly e daha çok güveniyor.bu ay ilk defa bir eczanede pregenly i buldum elinde 50 tane varmış ve 3 tane aldım.stok yaptım yani.ama umarım gerek kalmadan bu hamiş olurum.ve bu ilacı arayanlara elimdekileri veririm.
kızlarr az önce sordumm.bi fikri olan varmı???
prenses bi kere kıdem tazminatını alıyorsun kendin çıksandaa
ama bence doğum olmadan önce iki ay varya izin hakkın onu kullan ondan sonrada doğumdan sonra iki ay kullan al paranı ssk dan sonra işten ayrıl
işverenin burda bi zararı olmuyo canım
ama tabi sen yine birini yetiştir yerine koy
zaten işveren seni işten çıkaramıyoo
sağol bebeğimolumunekankayizsmileçok tatlı çıkmışsın canım ya maşallah
belli olmaz o iş canım....onlara takılma....ama senın de kız gıbı gelıyo bana herhalde avatarın ole yonlendırıyo bunu dusunmeyehadi yaaa sende sivilce çıkmadımı???? bilmiyorumkismile acep senin oğlan ayşenin kızz.....? acaba kızmı olcak benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan allam neler düşünüyorum yaa allah benim iyiliğimi versin hehehehhehe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inşallah canım hoşgeldin bu aradamerhaba bende aranıza yeni katılanlardanım.bende pco hastasıyım ve yaklaşık 3 aydır klomen ve çatlatma iğnesi vuruluyorum.pregnly piyasada pek bulunmuyor o yüzden muadili ovirtelle yi veriyorlar ama yinede benim dr un pregenly e daha çok güveniyor.bu ay ilk defa bir eczanede pregenly i buldum elinde 50 tane varmış ve 3 tane aldım.stok yaptım yani.ama umarım gerek kalmadan bu hamiş olurum.ve bu ilacı arayanlara elimdekileri veririm.
kızlarr az önce sordumm.bi fikri olan varmı???
ay ben soru sormamışımkiii...delimiyim neee... -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
yani niye olur demek istedim sanırsam... bilmiyorumkismile
aaaaaaa canım bana hiç tazminat alamıyosun dediler ama :bbo: bak şimdi şaşırdım hem şimdi ben izin kullanıyomuş gibi ayrılsam iş yeri benim sigortamı o 4 ay ödemek zorunda değilmi canım çünkü şimdi şöyle bi durum var ben iş verenimle anlaşmak istesem madem işi bırakıcaksın ben senin sigortanı ödemem der asla ödemezler zaten iş yerimizde nerdeyse batmak üzere maaşları zor alıyoruz
kızlar ben çıkıyom kendinize iyi bakın herkese iyi hafta sonları:gitme:
canım iki çeşit tazminat var kıdem ve ihbar kendin çıkarsan kıdem tazminatını alıyorsun
işveren çıkarırsa hem kıdem hem ihbar tazminatını alıyorsun
canım benimmm sen izne çıkıyorsun ya 4 ay o ara işveren senin ssk nı ödemiyo zaten sadece bordroda gösteriyoo orda ödenen gün sayısı 0 yazıyooo anladınmı
sadece işveren seni işten çıkarmmamış gözüküyooo sigorta ödemesi felan olmuyo
kızlar yaaa..memurların kurumlar arası geçiş şartlarını bilen varmı içinizdee..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?