Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya geleceksen gel kızımm... klava:

Çok işim var ama kızma yaaaaaaaaa :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

karasu sen bugün nerdesin ya....ce eeeeeeeeeeeeeeee diyip gidiyon ...annen göster ama elletme mi dedi...kız nerdesin...

Heeeeeee :roflol: ama merak etmeyin, sık sık girip yazdıklarınızı okuyorum yerimseniben sadece yazmaya pek fırsat olmuyo bilmiyorumkismile

kızlar ya dün idrar tahlili yaptırdım lökasit (+) pozitif diyo nedmekkı bu

daha doktora göstermedım pazartesi günü göstertcem :)

kızlar merhaba
dün doktoruma gittim.ilaçlar etkisini göstermiş ve hala büyümeye devam ediyorlarmış.dün 14.günüm dü ama daha yumurtlamadım demekki.. ve ultrasonda baktığımda bissürü yumurtam vardı :)) ayyy çok mutlu oldum.galiba bu ay bu iş olacak.. rabbim inşallah hayal kırıklığına uğratmaz.

hoşgeldinn canımm...opuyorumnanaktan
senin adına sevindim inşallah senedende hayırlı haberler gelir...sen ne ilaç kullanıyodun canım..birsürrü yumurtanın olması cok güzel coğul gebelik şansın yüksek..inşallah bu ay hepimiz hamile oluruz..:Saruboceq:
bende klomen kullandım benimde birsürü yumurtam vardı bakalım tuttumu tuttmadımı 1 haziranda öğrenicem..

canım 2 aydır serophene kullanıyorum ben.bu ay dozu arttırdık,günde 4 tane içtim ve
işe yaradı..ay bissürü yumurtan olunca çoğul gebelik şansı yüksek mi oluyorbilmiyorumkismile anammmm ikiz ikiz doğururum inşaallah:lepi:

canım bende klomen kullanalı 3 ayım.zaten aynı ilaç sayılır sadece ismi farklı.benimde dr,um bu ay dozu arttırdı günde 4 tane içtim bende aynı sen gibi sonuc birsürü yumurta..dr,um bu kadar cok yumurta olması coğul gebelik şansını arttırır dedi..ama benim eşimede verdi klomen günde 1 tanede o içti spermler daha canlandırmak için..inşallah bu ay ikiz ikiz patlatırız...:lepi:

ayy inşallah kız gelsin ikizler,üçüzlerdelikafadulden

neyse bende kactım kızlarrrr..kimsecikler kalmadııı..öptüm sizleriii herkeze hayırlı hafta sonlarıııı

kızlaaaar napıyonuz..ben şu atama şeylerini kurcaladım..kurumlar arası geçiş falan..ama kanun okumakla olmuyo..çünkü kanunlarla uyguladıkları farklı oluyo...neyyyse...
çiğdemde güzel haberler versin inşallahhh...hazirandada ben vericem Allahın izniyleee... zemuszemus zemuszemus

ay birden korku geldii.adetim gelmiycek gib. yaaa..prolaktin yükselmiş olabilirmii... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

anaaa gittinizmi bacularrrr....

hemen takma kafana yaaa. dur bakalım. gelir belki stres yapma lütfen. bak benden pay çıkar. ben bu ay kafama takmadım oldu..... galiba.... oldu yani kesindee işte ne bilim hala galiba gibi geliyo. bir ay daha geçsin ancak o zaman inancam galiba bilmiyorumkismile

aaaaaaaaaaaa canım benim tam kapatırken fark ettim bebişmi geliyorrr yupyyhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…