evet kıvama gelince çıkıcak ordan ce'ee dicekk :lepi:
kalite kontroll
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar nbersınızzzzzzzzzzzzzzz
yarın kaldığım yerden okumaya devam ederim ayy çok ta merak ettim .Bir sürü de soracaklarım var sana ama kapatmam lazım çok sevindim canım rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin görüşürüz
kızlar nbersınızzzzzzzzzzzzzzz
ayy eşimin blogunu okuyordumda ilk bebegımız için yazdıkalrına denk geldim canım benim ya
haber aldıgımız gece sabaha kadar uyyyamamıştı hep gülüyodu hep :) yüzündeki sırıtık ifade aklımda hala
yazısını da şöyel bitirmiş :gitme:
"Küçüğüm memleketin çeşitli dağdağalı günler geçirdiği, çalkalandığı, ferdi bazda ise maddi manevi çeşitli sıkıntılarla uğraştığımız şu günlerde hiç beklemediğimiz bir anda geliyorsun. Belki birçok kişiye göre ideal şartlar oluşmadı ama biz biliyoruz ki şartlar hiçbir zaman ideal olmaz. Zaten ideal denilen şey gerçekleşebilse ismi ideal olmaz. Onun için sen takdir olunan ve gelmen gereken zamanda geliyorsun. içimiz ve gönlümüz rahat biliyoruz ki senin rızkın bizden değildir. Seni bize gönderen seninle beraber rızkınıda gönderiyor işte onun için tam bir teslimiyet içerisindeyiz. Kim bilir belki sen ormanların yağmuru çekmesi gibi rahmeti, ferahlığı, esenliği Allah katından çekecek ve bu haneye getireceksin ve biz bileceğiz.. seni yaşama giden yolun sonunda kollarımızı açmış bekliyor olacağız."
ayyyyy kuşum beniiiiiiimmmm o ce ee desinn ben ona kurban olurum. Şeniz biliyomusun ayşe ben hep kızım olsun derdim ama hamile kalınca insanın psikolojisi çok değişiyo şuanda sadece sağlıklı olmasını istiyorum ve hayallerimde sadece kız bebiş yok erkek bebek düşüneceğimi hayal edeceğimi hiç sanmazdım çok enteresan bi durum allahın işine akıl sır ermiyo gerçekten. Allahımm isterse herşeyyy oluyo yaaa.
iyiyz canım..niye iki saattir yazmıyosunnn... :dilcikar:
iyiyisss tatlım sen nasılsınnnnn
aaaaahhhhh ahhhhhhhh boshayallersmile süperrrrr aynen bu duygular içindeyim. kocişte öyle eminimmmayy eşimin blogunu okuyordumda ilk bebegımız için yazdıkalrına denk geldim canım benim ya
haber aldıgımız gece sabaha kadar uyyyamamıştı hep gülüyodu hep :) yüzündeki sırıtık ifade aklımda hala
yazısını da şöyel bitirmiş :gitme:
"Küçüğüm memleketin çeşitli dağdağalı günler geçirdiği, çalkalandığı, ferdi bazda ise maddi manevi çeşitli sıkıntılarla uğraştığımız şu günlerde hiç beklemediğimiz bir anda geliyorsun. Belki birçok kişiye göre ideal şartlar oluşmadı ama biz biliyoruz ki şartlar hiçbir zaman ideal olmaz. Zaten ideal denilen şey gerçekleşebilse ismi ideal olmaz. Onun için sen takdir olunan ve gelmen gereken zamanda geliyorsun. içimiz ve gönlümüz rahat biliyoruz ki senin rızkın bizden değildir. Seni bize gönderen seninle beraber rızkınıda gönderiyor işte onun için tam bir teslimiyet içerisindeyiz. Kim bilir belki sen ormanların yağmuru çekmesi gibi rahmeti, ferahlığı, esenliği Allah katından çekecek ve bu haneye getireceksin ve biz bileceğiz.. seni yaşama giden yolun sonunda kollarımızı açmış bekliyor olacağız."
kızlar bugün de gelmedi irma hala
ohh maşallah allah ıyılık versınnnnn cnm bayanssulusmile
anacım yazmış da yazmışsınızzzz geçmişi okuyorum 4te geldım eve ancaaaaaaa evı toprla yemeği hazırla derken bu saat opuyorumnanaktan
elbette canım hatta hamıleyken bebegı kız veya erkek oldugu için üzülenler doğdugunda
hep ; öyle düşündüğüm için o kadar pişmanım ki oğlan istiyordum ama kız oldu üzülüyordum
ama şimdi koklamaya öpmeye doyamıyorum hiçbi fark yokmuş özür dilerim bebeğim
diyolar kaç kişi tandııysam :) evlat canım canından can eşinle senın bi parçan
meleğin :) ne farkeder ki yeter ki sğalıklı olsun :)
bu ayşenin çenesi durmuyoki annacım yazıyoda yazıyoo..sonra milletin arkasından kaynatıyo..sonracıma bana beddua ediyooo. lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
canım arkadaşımmmmm... olumunekankayizsmile
kızlar ben kaçıyorum..öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii..... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet o bedduaları okudum gerçi pek de bed olmamış onlar dua olmuş yanı kaydirigubbakcemile2 allahım tum ısteyenlere tez zamanda sağlıklı hayırlı bebek versın ıçinde de bana :Saruboceq: bakalım ben de bu ay dr a gdeceğim adet olduğumda ne olcak gorcezzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?