Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet kıvama gelince çıkıcak ordan ce'ee dicekk :lepi:

kalite kontroll

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayyyyy kuşum beniiiiiiimmmm o ce ee desinn ben ona kurban olurum. Şeniz biliyomusun ayşe ben hep kızım olsun derdim ama hamile kalınca insanın psikolojisi çok değişiyo şuanda sadece sağlıklı olmasını istiyorum ve hayallerimde sadece kız bebiş yok erkek bebek düşüneceğimi hayal edeceğimi hiç sanmazdım çok enteresan bi durum allahın işine akıl sır ermiyo gerçekten. Allahımm isterse herşeyyy oluyo yaaa.

timam tatlım yarın okursun. pazartesi burda ol konuşuruk Şeniz

ayyy ne hoş sözler bunlarr.çok duygulandımmm... :gitme: :gitme:
eşimi düşününce piskopata bağlıyorum direkk... :sinifsinif: :sinifsinif:

elbette canım hatta hamıleyken bebegı kız veya erkek oldugu için üzülenler doğdugunda
hep ; öyle düşündüğüm için o kadar pişmanım ki oğlan istiyordum ama kız oldu üzülüyordum
ama şimdi koklamaya öpmeye doyamıyorum hiçbi fark yokmuş özür dilerim bebeğim
diyolar kaç kişi tandııysam :) evlat canım canından can eşinle senın bi parçan
meleğin :) ne farkeder ki yeter ki sğalıklı olsun :)

aaaaahhhhh ahhhhhhhh boshayallersmile süperrrrr aynen bu duygular içindeyim. kocişte öyle eminimmm

kızlar bugün de gelmedi irma hala

reglinimi bekliyosun gülümm??

anacım yazmış da yazmışsınızzzz geçmişi okuyorum 4te geldım eve ancaaaaaaa evı toprla yemeği hazırla derken bu saat opuyorumnanaktan

bu ayşenin çenesi durmuyoki annacım yazıyoda yazıyoo..sonra milletin arkasından kaynatıyo..sonracıma bana beddua ediyooo. lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
canım arkadaşımmmmm... olumunekankayizsmile

evet kesinliklee. mercimeğim o benim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni hiç farkettmezzz yaniii o dünyanın en güzel varlığı olacak benim için :ecrin_bebek:

kızlar ben kaçıyorum..öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii..... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet o bedduaları okudum gerçi pek de bed olmamış onlar dua olmuş yanı kaydirigubbakcemile2 allahım tum ısteyenlere tez zamanda sağlıklı hayırlı bebek versın ıçinde de bana :Saruboceq: bakalım ben de bu ay dr a gdeceğim adet olduğumda ne olcak gorcezzzz

ayşe gidiyom dedim..son bişey söyle gız..
seviyormusunnnnnnnnnnnn!!
birdaha söyleeeeeee!!!!

öyle beddua baş üstüne... bayanssulusmile
canını sıkma..stres yok..sen Allaha güven..ona bırak..bebişinde gelir..tamammıııı canımbenim... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…