Ebruli,Su günaydın! kaydirigubbakcemile3
Nasıl geçti hafta sonunuz?
sorma canımya inşallah bu listeden daha çok hamiş çıkar seninde 2 günün kalmış bi değişikliğin varmı ?
hafta sonum evde geçti canım. nete giremedim. ama sabah işe gelir gelmez ilk işim bu topiği açıp okumak oldu. hamişler çoğalmış ne güzel. zemuszemus
Gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
Bırsey sorcam kızlar ya benıma detleırm ıkı aydır saopıttıgı ıcın ne zaman olcak bılmıyorum dolayısıla yumurtlama donemımıde hesaplayamıyorum neyse
dun asırı bır akıntım vardı asırı ıslandım yanı desem yerı ama asırı kıvamlıydı asırıııııııııııııııııııııııı acaba sımdı yumurtlama donemımı yoksa baskamı anlamadım acaba yoksa yumurtammı catladıda bu kadar asırı veeee kıvamlı ve sarı oldu akıntım
Çektiğinde uzanır cinsteyse yumurtlama dönemindir;ama uzama yoksa,regle birhafta kala çoğu kadında akıntı olur o da olabilir.i
emin olmak ve ona göre değerlendirmek istiyorsan bir ovulasyon testi yap hemen.eğer yumurtladıysan malum 24 saat canlı kalıyor değerlendirirsiniz bugünü de;ama 'yok biz zaten değerlendirdik' dersen o başka laelaelaelaelae :)
Ben 22 ARALIK'ta patlama olacak diye düşünüyorum;baksana tek başlarına bir liste gibiler delikafadulden Sende duurm ne?
Ebruli,Su günaydın! kaydirigubbakcemile3
Nasıl geçti hafta sonunuz?[/QU
güzel geçti eşimle beraber. benim evde net yok o yüzden işe gelince girebiliyorum ya hamileler çoğaldıkça içim daha bi umutlanıyo darısı tüm bekleyenlerin başına
:dance:
canım benim göğüslerim çok kötü şiştiler neredeyse patlamak üzereler ve çok sızlıyorlar, üzerlerine yatamıyorum. gazım var çok kötü. bilmiyorum hamilelik belirtisimi ama karnım çok ağrıdı dün ve bugün sabah mutfağa girdiğimde midem bulantı çok sabırsızlanıyorum çoooooookkkkkkkkkkkkk
Ekledim canım!Hoşgeldin aramıza. :)
Ama olur da hamile kalırsan hemen kaçıp gitmek yok ona göre haaa!Genelde hamileler hep öyle yapıyor malesef...Tam da sorulara cevap verebilecek duruma geliyorlar ve nedense artık kendi aylarca yaşıdğı kaygıları başkalar onlara sorduğunda cevap vermek zor geldiği için gidiveriyorlar.
yaaa inşallah hamilesindir ben bu ay hayal kırıklığına uğradığım için kimse uğrasın istemiyorum :umursamaz:
canım benim göğüslerim felaket şiştiler neredeyse patlamak üzereler, çok sızlıyorlar ve asla dokunamıyorum eşime sarılamıyorum bile o derece hiç böyle olmazdı.
gazım çok fazla var
sabah ilk defa mutfağa girdiğimde midem bulandı.
ve dün karnım ve başım çok ağrıdı.
2 gün kaldı ve çok sabısızlanıyorum çooooookkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?