Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ebruli,Su günaydın! kaydirigubbakcemile3
Nasıl geçti hafta sonunuz?

smart_girl ; geçen ay ki enteresan durumdan dolayı tam emin olmamakla beraber 22 aralık diye eklermisin canım beni de listeye. . umarım bu topik hepimize hayırlı gelir.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız
Demetnur......................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Tubilosh.......................9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
berra1………................10 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz) :)
tinkerbell09...................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.......................14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

burcuburcu..................16 ARALIK
su1983........................16 ARALIK
senayburge..................18ARALIK
cicegim7979...................19 ARALIK
butterfly45...................20 ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
AnGELL.......................21 ARALIK
krizantem....................21ARALIK
izmirhayal....................22 ARALIK
clementine...................22 ARALIK
banu77...........................22 ARALIK
Kuzucugum...........................22 ARALIK
oba_cigdem..........................22 ARALIK
Pinkaya87....................24 ARALIK
bayankarasu.................24 ARALIK
sorgunlu66....................26 ARALIK
Nazo............................27 ARALIK
tatlikiz..........................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
pcpca..........................7 OCAK
ebruli016.....................11 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

sorma canımya inşallah bu listeden daha çok hamiş çıkar seninde 2 günün kalmış bi değişikliğin varmı ?

canım benim göğüslerim çok kötü şiştiler neredeyse patlamak üzereler ve çok sızlıyorlar, üzerlerine yatamıyorum. gazım var çok kötü. bilmiyorum hamilelik belirtisimi ama karnım çok ağrıdı dün ve bugün sabah mutfağa girdiğimde midem bulantı çok sabırsızlanıyorum çoooooookkkkkkkkkkkkk

hafta sonum evde geçti canım. nete giremedim. ama sabah işe gelir gelmez ilk işim bu topiği açıp okumak oldu. hamişler çoğalmış ne güzel. zemuszemus

Ben 22 ARALIK'ta patlama olacak diye düşünüyorum;baksana tek başlarına bir liste gibiler delikafadulden Sende duurm ne?

Bırsey sorcam kızlar ya benıma detleırm ıkı aydır saopıttıgı ıcın ne zaman olcak bılmıyorum dolayısıla yumurtlama donemımıde hesaplayamıyorum neyse

dun asırı bır akıntım vardı asırı ıslandım yanı desem yerı ama asırı kıvamlıydı asırıııııııııııııııııııııııı acaba sımdı yumurtlama donemımı yoksa baskamı anlamadım acaba yoksa yumurtammı catladıda bu kadar asırı veeee kıvamlı ve sarı oldu akıntım

Suratım sıvılce doldu adetım yakın sanıyorummmmm eger duzgun oslaydı 17den olcak bakalım duzelmesı ıcın cok sey dedım

Çektiğinde uzanır cinsteyse yumurtlama dönemindir;ama uzama yoksa,regle birhafta kala çoğu kadında akıntı olur o da olabilir.i

Çektiğinde uzanır cinsteyse yumurtlama dönemindir;ama uzama yoksa,regle birhafta kala çoğu kadında akıntı olur o da olabilir.i

YANI SANDIGINDANDA KIVAMLI BIRSEYDI UZAMAYI BIRAK JOLE GIBI :1shok: OLDUM YANI GOZLERIM OEL ACILDI

AMA ADET OLCAKMISIM GIBI AMA

Emin olmak ve ona göre değerlendirmek istiyorsan bir ovulasyon testi yap hemen.Eğer yumurtladıysan malum 24 saat canlı kalıyor değerlendirirsiniz bugünü de;ama 'yok biz zaten değerlendirdik' dersen o başka laelaelaelaelae :)

yok ne yazık bırsye olmadı kısmet artık baska ayaaacadıarzu

Ben 22 ARALIK'ta patlama olacak diye düşünüyorum;baksana tek başlarına bir liste gibiler delikafadulden Sende duurm ne?

canım benim göğüslerim felaket şiştiler neredeyse patlamak üzereler, çok sızlıyorlar ve asla dokunamıyorum eşime sarılamıyorum bile o derece hiç böyle olmazdı.
gazım çok fazla var
sabah ilk defa mutfağa girdiğimde midem bulandı.
ve dün karnım ve başım çok ağrıdı.
2 gün kaldı ve çok sabısızlanıyorum çooooookkkkkkkkkkkkkkkk

yaaa inşallah hamilesindir ben bu ay hayal kırıklığına uğradığım için kimse uğrasın istemiyorum :umursamaz:

ahh bi hamile kalsam hiç çeker gidermiyim hepinizin cevaplarına sevinçle cevap veririm allah yardımcımız olsun inş anne oluruz bu sene kızlar.

yaaa inşallah hamilesindir ben bu ay hayal kırıklığına uğradığım için kimse uğrasın istemiyorum :umursamaz:

inşallah canım. isteyen herkes meleğine kavuşsun. 10 ay oldu artık ve aylar geçtikçe daha zor oluyor beklemek.bu ay bol bo kuru incir ve havuç yedim kuru incir yumurta oluşmasına faydalıymış havuçta çatlatmasına ben kaynatmak yerine elimde yemeyi tercih ettim inşallah faydasını görürüm

Peki 16'sında olmazsan testi yapacak mısın hemen? Planın ne?BEn kesin çatlarım regl olmaz ve yapmazsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…