Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Neyse;ben gördüm kendi işimi :))) Prensesim kalp atışlarını bile duymuş maşallaaahhhhh :)))

ya hala muayene ücreti diye bişey var mı yaaa.:uhm:
ben artık kalktı diye biliyorum. özel hastaneler var. onlar da sgk ile anlaşmalı zaten. eğer doktor hiçbir kuruluşa bağlı değil de kendi muayenehanesi varsa onu bilmem.

muayene ücreti var bütün sağlık kurumlarında bile var devlet hastaneleride dahil muayene ücreti alıyorlar özel hastanelerde alıyor üstelik tahlil ve tetkiklere ultrasona falan fark ücreti alıyorlar

tabi sorabilirsin bildiğim birşeyse cevaplarım

ya şimdi eşimin sigorta giriş tarihi 2000 . yani kartında öle yazıyo. ama pirimlerine bakınca 2003 yılına kadar hiç ödeme yapılmamış. şimdi yaklaşık bi sekiz dokuz aylık bi ödemesi var. şimdi 2000 yılıyla 2003 yılı olması arasında bi fark olurmu hani emeklilik açısından:uhm:

muayene ücreti var bütün sağlık kurumlarında bile var devlet hastaneleride dahil muayene ücreti alıyorlar özel hastanelerde alıyor üstelik tahlil ve tetkiklere ultrasona falan fark ücreti alıyorlar

tamam var biliyorum ama doktorun şahsi olarak bi ücreti var mı...? hem ne olursa olsun 300 küsür çok değil mi

devlet hastanesi ve bazı hastanelerin muayen ücretleri eczaneler tarafından tahsil ettiriliyor ilaç alırken karşınıza çıkıyor ve siz şok geçiriyorsunuzkafamçokkarıştı bazen alacağınız ilacın fiyatı 5 lirayken siz 25 lira ödeyebiliyorsunuz benim bir keresinde öyle olmuştu bende eczaneyle kavga ettim ne oluyor diye eski birikmiş muayene ücretlerim varmış

benimde öyle bir durumum var 96 giriş tarihim ama primler 97 de yatmaya başladığı için prim tarihinden itibaren sayıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…