Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
19 nisanda olmuştum en son cnm.hep düzenliydi 30-31 en geç 32.günde olurud geri ama geçen ay 5-6 gün geçti işte.o yüzden umutlanmakta istemiyrum şu anda 1-2 gün daha geçsin diye bekliyorum

19 nisanda olmuştum en son cnm.hep düzenliydi 30-31 en geç 32.günde olurud geri ama geçen ay 5-6 gün geçti işte.o yüzden umutlanmakta istemiyrum şu anda 1-2 gün daha geçsin diye bekliyorum

inşallah bebiş vardır:ecrin_bebek: hadi hayırlısı. ne zaman düşünüyosun test yapmayı..?

inş.cnm.çarşambaya kadar beklemyi düşnüyorum.geçen ay 13 ünde olamsı gerketi 19 unda tam gititm kan testi yaptırıdm sonucu almay gitim aldım sonucu geliren oldu baktımm.o yüzden beklemek istiyorum ama beklemekte stres

oğlun oacakmış seninde ne güzel

evet... ben kız bekliyodum. doktor erkek diyince çok şaşırdım. öyle bi adapte olmuşum ki kıza çok tuhaf hissetim. ama er zaman ilk çocuğumun erkek olmasını isterdim. allah çok şükür gönlüme göre verdi. herkesin gönlüne göre versin allah.

evet canım sabret bi kaç gün daha düşünmemeye çalış.

selamm kızlaar hafta sonu ve yine kimse yok ben adet olmadım daha ama sanki heran olacakmışım gibi yani beklemedeyim hala herkese iyi hafta sonları.:)

selamm kızlaar hafta sonu ve yine kimse yok ben adet olmadım daha ama sanki heran olacakmışım gibi yani beklemedeyim hala herkese iyi hafta sonları.:)

canım inşallah adetin gelmez ve sendende güzel haberler alırız.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..eğer adetin gelmesse ne zaman yapıcan testi.:lepi:.

Kızlar benim kırmızılar hala gelmedi.topkeklermin acıması dışında hç bi belrtide yok geleceğne dair..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…