muayene ücreti var bütün sağlık kurumlarında bile var devlet hastaneleride dahil muayene ücreti alıyorlar özel hastanelerde alıyor üstelik tahlil ve tetkiklere ultrasona falan fark ücreti alıyorlar
devlet hastanesi ve bazı hastanelerin muayen ücretleri eczaneler tarafından tahsil ettiriliyor ilaç alırken karşınıza çıkıyor ve siz şok geçiriyorsunuzkafamçokkarıştı bazen alacağınız ilacın fiyatı 5 lirayken siz 25 lira ödeyebiliyorsunuz benim bir keresinde öyle olmuştu bende eczaneyle kavga ettim ne oluyor diye eski birikmiş muayene ücretlerim varmış
üzgünüm ama o muayene ücretini bir sonraki reçetede yine alacaklar karşınıza yine çıkacak.Hastaneye gidince kayıt açılır açılmaz muayene ücreti işleniyorevet yaaa geçen gün eşim doktora gitti. ilacın kendisi 3.75 reçeteyle almaya kalk 9.50 ye çıktı. eşim gerek yok ilacı reçetesiz ver dedi:bbo:
giriş yapılırken hiç prim ödemesi yapılmadan giriş yapılmış Staj için falanmı giriş yapılmıştı neden prim yatmadan yapılmış.Benimki öyle de yani staj için okul açmıştı ssk numarası ama meğer işe yaraamıyormuş
üzgünüm ama o muayene ücretini bir sonraki reçetede yine alacaklar karşınıza yine çıkacak.Hastaneye gidince kayıt açılır açılmaz muayene ücreti işleniyor
evet:roflol::roflol:yakaladıkları yerde öpüyorlarrhadi yaaaa :roflol: desene öyle de yırtamadık:sm_confused:
evet:roflol::roflol:yakaladıkları yerde öpüyorlarr
hee 10 liraya kadar olan ilaçları kendimiz direk eczaneden alırsak daha uygun oluyor zaten amaç ta bu herşeye dr gitmememiz için ölelim yaniisempatiksalakcinniçok güldüm yaaa:roflol: yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşuz da haberimiz yokkaydirigubbakcemile3
SELAM HERKESE.ne sıkıcı bi gün
işte bende aynı durumdayım. malesef primden itibaren sayıyorlar bizde emekliliğimizi artık rüyalarda görürüzboshayallersmileevet canım maalesef staj için. keşke açmasalarmış. daha hayırlı olurdu heralde :sm_confused: neyse.. önümüze bakcaz artık şutarafagitti
niye ne yaaaaaaapıyorsun hafta sonlarııııııııı :hulya:slm canım. benim için hafta sonları en hareketli günlerdir kaydirigubbakcemile3
niye ne yaaaaaaapıyorsun hafta sonlarııııııııı :hulya:
off içim sıkıldı baş ağrısı yaptı bana havanın kapalı olması
ya bende sevier cumarteiseri ama adet güün yaklaştı bebek varmı yokmu onun stresi başladı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?