Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar dün dr.a gittim..serephone verdi..günde bir tane..niye iki tane vermediki günde anlamadımm..ve hala adet belirtisi yok sinir olmaya başladım..önceden iki üç gün önceden kahverengi akıntı gelirdi... offf bugün çok gerginimm....

Kızlar benim kırmızılar hala gelmedi.topkeklermin acıması dışında hç bi belrtide yok geleceğne dair..

canım senin listede adın 24 haziran diyo.bilmiyorumkismile.hamiş olabilme ihtimali varsa hamiş olabilirsin...kac gün gectiki test yaptınmı...inşallah hamilesindir şeker...:Saruboceq:

canım ilk 2 ay zaten günde iki tane veriyor sabah 1 akşam 1..ama anlamadım sana niye günde bir demiş...hem dahada adetinde gelmemiş neden verdiki bu hapı sana..ne zaman başlıcaktın hapa...

canım senin listede adın 24 haziran diyo.bilmiyorumkismile.hamiş olabilme ihtimali varsa hamiş olabilirsin...kac gün gectiki test yaptınmı...inşallah hamilesindir şeker...:Saruboceq:

hayatım bugün 32.gün..enson 30.günde adet olmuşun..yani hadi diyorum bu ay 33-34. günlerde gelse kırmızılar...ama hiç belirti yok...hamişliğe ihtimal vermiyorum..eşimle en son 1 hafta önce görüştük.o günlerdede yumurtlama olup olmadığına baktırmıştım kanda hatırlarsan..düşük çıkmıştı..yumurtlama yoktu yanii..eee..havalardan mı acaba gecikme yaaa...havalarda dengesiz ya bu ara..bi açıyo bi kapanıyo..insan etkilenebilirmiş..bilmiyorum..gelsede kurtulsam şu kırmızılar yaaa..ilacımada başlasam...boshayallersmile

canım ilk 2 ay zaten günde iki tane veriyor sabah 1 akşam 1..ama anlamadım sana niye günde bir demiş...hem dahada adetinde gelmemiş neden verdiki bu hapı sana..ne zaman başlıcaktın hapa...
adetliyken başlıycam..dün progesteron sonucunu gösterdim..yumurtlama yok dedi..sinir yaaa..şak diye yüzüme öyle söylemek zorundamısın..biraz daha yumuşak bi dille yeterli büyüklüğe gelmiyor falan de..bu basit bi tedavi de...gerizekalı diyecem şimdiii..şanssızım iştee...adam gibi bi dr bulamadımkiiii.... :umursamaz:

anladım canım ...büyük olasılıkla havalardan kaynaklanmıştır...inşallah en kısa zamanada adetin gelir ve hapına başlarsın...
hapım mg kac canım belki dozu yüksekse ondan günde 1 iç demiştir..inşallah sanada yarar bu hapta hamiş haberini alırız...ama sen stres yapma yinede kendine adetin geliceksede gelmez....

adetin 5.günü başla dedi...ilaca başladıktan 4-5 gün sonra gel dedi...şeytan diyokii iç kafana göre günde iki tane..üçüncü günden içmeye başla...reçeteye günde bi tane yazmışşş....
sana hangi ilacı verdi..???

reçete yanımda değil canım...işyerindeyim şuan...
sağ kasığıma ağrı giriyo yaaa canımı acıtıyooo...bacağıma doğru...
offf bugün gerginim bennn... sempatiksalakcinni

evet canım bu konularda dr. cok önemli..sana morel vericekki seninde morelin yüksek olsun ne o öyle şak diye söylemek olumlu şeyler söyleyipte hastasını motive etmesi lazım...bulunduğun yerde başka dr. yokmuki değiştirsen dr,unu...ah canım ya şansızım deyipte şansını dibe cekme elbet birgün şans seninde yüzüne gülücektir....hiç umudunu kaybetme bak bana haziran 10,da 5 yıllık evli olucam daha elde hiçbirşey yok..ama umudum hep taze olucaktır deyip günümün gelmesini bekliyorum...meleklerimiz bizi biryerde bekliyor ve zamanı geldiğinde göbüşlerimize gelicekler..zemuszemus

canım ben klomen kullanmıştım ilk 2 ay günde 2 içtim sonra 3 ay dozu arttırdıgünde 4 tane aldım sabah 2 akşam 2..günde 2 içtiğimde 3 gün başladım 4 içtiğimde 5 gün başlamıştım adetimin...dozu arttırınca birsürü yumurta oluşmuştu..daha önce en fazla 4 yumurta olmuştu...
sen yine kendi kafana göre içme bence en güzeli dr,unu değiştir...yada izninizde iyi bir dr. bulup ona git..

ya ben Allahın izniyle bebeğimin olacağına inanıyorumda..bu dr.lar benimi buluyo..aslında memlekette çok iyi denilen bi dr var..bilmiyorum onamı gitsemmm...hafta sonları gidiyorum nasılsa...
dün topiğin birinde okudum..kız diyokii...dr uzmanmış..demişki yumurtalığı olan her kadın hamile kalabilir..e benim öyle aman aman bi sorunmu yok..en azından şimdilik...benim endişelendiğimi görüyosun..ılımlı konuşsana biraz....

canım sen özel muayananesine gidiyosun yokda hastaneyemi....bencede en güzeli sen memleketindeki dr. git nede olsa hafta sonları gidiyomuşsun ona görün bence.vereliniortak.
bu uyuz dr. hiç uğraşma vakit kaybettiğine değmez..:umursamaz:

ya bu kadınıda çok iyi diyolar ama ben henüz göremedim o iyi tarafını...
özel hastanede canım bu kadın.ücretli gidiyorummm..bilmiyorum..
yaa benim midem bulanıyooo...niye böyle oldumki ben yaaa..
hamişliğe imkan yokk..imkansızzzz.... :uhm:

canım bazı insanlara iyi gelen dr. bazılarında hiç iyi gelmez...
aslında özel paranla gidiyosun daha iyi ilgilenmesi lazım...zaten benim bayan dr,lara bir alerjim var.laelaelaelaelae.benim ilk hamileliğimdeki dr,umda bayandı beni kanamalı kanamalı ortada bıraktı gitti özeldeydi...ogündür bugündür bayan dr.lara gitmem..:umursamaz:
allah bu mide bulantısıda nerden cıktı şimcik...bilmiyorumkismile
hamiş olmam imkansız diye birşey yok allahın işi hiç belli olmaz hiç olmucak dediğin anda oluverir...:CüvCüv:

eve giderkene test alayummuuuuuuuu.... delikafadulden

bacum elektirik gitti geldim şimcik....
alll alkisalkisalkisallllalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden

dur kız ..şaka yaaptımmm...21.gün yumurtalama yok gibi bişeydii..ondan sonrama hayır gelmez artıkıkn bendennn..ama niye gecikti merak ediyorum doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…