canımcım neden amniyosentezbilmiyorumkismile
neden ağlıyorsun canımcım :teselli:
canım benim ikili taramada riskli cıkmıstı. Bu arada persembe oluyorum. Içimi ferah tutuyorum .işallah sonuclarım iyi çıkar.
bende kan uyuşmazlığı çıktı ege üniversitesinde tüp bebek yaptırdım ben orda test yapıldı bana antikor testi negatif çıktı ben 18-20. haftalarda iğne falan olmadım canım ama antikor testim negatif çıktığı için yapılmadı bana iğne bide doğum yapınca oğlanın kanıda negatif olduğu için gerek duyulmadı doğum sonrası iğneye eğer pozitif olsaydı oğlumun kanı o zaman yapılıcaktım iğne
endişelenecek bişiy yok yani şuanda sen kaçıncı haftadasın
niçin amniyosentez oluyorosun canım test sonuçların kötümü çıktı
KIZLAR HADİ KENDİNİZE İYİ BAKIN BEYAZ ATLI (ARABALI)PRENSİM BİRAZDAN GELİP BENİ KURTARACAK BU KÖYDEN....YARIN GÖRÜŞÜRÜZ...zemuszemus
nerde yaptırıyosun canım amniyonu?
evet. Cok stresli günler geciriyorum.
okudum canım..işim vardı az...
ya bana öyle yarım yarım iç demedi..saat vermedii..5.gün başla dedii..of yaaaaaa....napsamki..
şey okumuştum ben..kloemeni üçüncü günden itibaren içmek gerekir demiş dr.yumurta ozamandan gelişmeye başlıyo demiş..kızın biri yazmıştı..napsamki karasu yaa..niye önemsemiyolarki...devlette bi dr.hoşuma gitmişti tavırları falan..yine onamı devam etsemkiii... :sinifsinif:
canım benim ikili taramada riskli cıkmıstı. Bu arada persembe oluyorum. Içimi ferah tutuyorum .işallah sonuclarım iyi çıkar.
Valla bilemiyorum ki kuşum yaa benim de aklımı karıştırdın şimdi bilmiyorumkismile sen en iyisi o dediğin doktora git, beğendiğine yerimseniben bakalım o ne dicek :uhm:
Kızlar yaaa, sabahtan beri il içi yer değiştirme modülünün açılmasını bekliyorum merakla, hala açılmadı yaa, kocişin merkeze tayinini isticez, inşallah çıkar yaa, çok yoruluyo canım kocişim. her gün 1 saat yol gidip geliyo :gitme:
Kızlar yaaa, sabahtan beri il içi yer değiştirme modülünün açılmasını bekliyorum merakla, hala açılmadı yaa, kocişin merkeze tayinini isticez, inşallah çıkar yaa, çok yoruluyo canım kocişim. her gün 1 saat yol gidip geliyo :gitme:
ben yeni bebişimi kaybettim, dayanamıyorum vallaa... :çok üzgünüm:
14. haftadayım. ama bebeğin kanına nasıl bakıyolar..?
evet bebek negatif olunca sorun olmuyomuş. ama doğum sonu 12-24 saat arasında bi iğne yapıcaklarmış. bu da ir sonraki bebek için hazırlıkmış.
yani tansiyonun uyuşmazlıkla bağlantısı yokmuydu..?
canım yaaa ne zor yollardan geçmişsin. ama allah vermiş sabrını. umarım bundan sonra sorunsuz biş hahat geçirirsiniz.
evet. Cok stresli günler geciriyorum.
sen ikinci gün başlıyodun öylemi..karasu peki dr.una sorsan bunu olurmuuu...sormazsan sorun değil ama.progesteron değerimi söyleyip kaçıncı günler nekadar içsin dermisin.senin dr.un farklı bişey söylerse kadına gitmem bidaha... :umursamaz:
nerde çalışıyo kocacın...?
sen nerdesin o nerde...(sakıncası yoksaaa...)
hayır canım tansiyonun uyuşmazlıkla bi alakası yok o tamamen farklı bişiy benim beşi birazdaydı :)
karnımdayken bakılmadı bebeğin kanına doğunca bakıldı canım eğer bebeğin kanı negatifse doğumdan sonra iğne vurulmana gerek yok bebeğin kanı pozitif çıkarsa bir sonraki doğumda o pozitif antikorlar 2. bebeğe saldırıyormuş o yüzden iğne oluyorsun 12 saat içinde benim bebek negatif olduğu için gerek görmedi dr um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?