Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

14. haftadayım. ama bebeğin kanına nasıl bakıyolar..?
evet bebek negatif olunca sorun olmuyomuş. ama doğum sonu 12-24 saat arasında bi iğne yapıcaklarmış. bu da ir sonraki bebek için hazırlıkmış.
yani tansiyonun uyuşmazlıkla bağlantısı yokmuydu..?
canım yaaa ne zor yollardan geçmişsin. ama allah vermiş sabrını. umarım bundan sonra sorunsuz biş hahat geçirirsiniz.

KIZLAR HADİ KENDİNİZE İYİ BAKIN BEYAZ ATLI (ARABALI)PRENSİM BİRAZDAN GELİP BENİ KURTARACAK BU KÖYDEN....YARIN GÖRÜŞÜRÜZ...zemuszemus

:))bu sefer doğru yazıyorum:))
güle güle canım kendine iyi bak öptüm çok opuyorumnanaktan

Valla bilemiyorum ki kuşum yaa benim de aklımı karıştırdın şimdi bilmiyorumkismile sen en iyisi o dediğin doktora git, beğendiğine yerimseniben bakalım o ne dicek :uhm:

canım benim ikili taramada riskli cıkmıstı. Bu arada persembe oluyorum. Içimi ferah tutuyorum .işallah sonuclarım iyi çıkar.

off yaaa ben de geçtiğimiz cuma sonucu aldım ama dr gösteremedim izindeydi o hafta.
evet canım içini ferah tut. umarım herşey yolunda gider.:Saruboceq:

Kızlar yaaa, sabahtan beri il içi yer değiştirme modülünün açılmasını bekliyorum merakla, hala açılmadı yaa, kocişin merkeze tayinini isticez, inşallah çıkar yaa, çok yoruluyo canım kocişim. her gün 1 saat yol gidip geliyo :gitme:

Valla bilemiyorum ki kuşum yaa benim de aklımı karıştırdın şimdi bilmiyorumkismile sen en iyisi o dediğin doktora git, beğendiğine yerimseniben bakalım o ne dicek :uhm:

sen ikinci gün başlıyodun öylemi..karasu peki dr.una sorsan bunu olurmuuu...sormazsan sorun değil ama.progesteron değerimi söyleyip kaçıncı günler nekadar içsin dermisin.senin dr.un farklı bişey söylerse kadına gitmem bidaha... :umursamaz:

nerde çalışıyo kocacın...?

sen nerdesin o nerde...(sakıncası yoksaaa...)

hayır canım tansiyonun uyuşmazlıkla bi alakası yok o tamamen farklı bişiy benim beşi birazdaydı :)
karnımdayken bakılmadı bebeğin kanına doğunca bakıldı canım eğer bebeğin kanı negatifse doğumdan sonra iğne vurulmana gerek yok bebeğin kanı pozitif çıkarsa bir sonraki doğumda o pozitif antikorlar 2. bebeğe saldırıyormuş o yüzden iğne oluyorsun 12 saat içinde benim bebek negatif olduğu için gerek görmedi dr um

Doktorun sana adet olunca 5. günü başla günde 1 tane al dedi dimi yerimseniben
dur ariyim ben doktorcumu yerimseniben

nerde çalışıyo kocacın...?

sen nerdesin o nerde...(sakıncası yoksaaa...)

Kocişim Çarşamba ilçesinde, ben merkezdeyim :gitme:

hımmm fisfisfis şimdi anladım. çok sağol yaaopuyorumnanaktan tecrübeli birinden dinlemek başka oluyo.:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…