kıslar ya birşeycik sorcam...
benim perşembe dr. kontrolüm varya eğer kan testi istesem kanda cıkarmı gebelik..
haziran 1,de izne ayrılmamız lazım..eğer gebelik varsa cıkmıcaz diyo eşim bende cok istiyorum gitmek bilmiyorum..yani ona göre gebelik var yada yok izin yazdırıcak...haaa sizce cıkarmı..
günaydın şekercim hoşgeldin boshayallersmile
bende hiç dayanamıyom yaa nasıl bunalıyorum var ya anlatamam
ayaklarım ve özellikle yatarken yanlarım çok ağrıyo gece bide deliksiz uyursam eğer
sabah kalktıgımda yattıgım tarafım resmen uyusmus oluyo bilmiyorumkismile
Ayy Allah ımm az kaldı dayancaz artık napalım doğum iznine çıkınca rahat ederiz
hiçyoktan sonrası zaten doğum vakti gelmiş oluyor
ELSON, ay_she+, yaren0144, kontes26, sevtapduzyol
GÜnaydın Kızlar! nasılsınız??? ELSON kırmızılar gelmedi mi hala?
yok hayatım gelmedii.gelir gibi oluyo arada ama..hala tık yokk... :uhm:
günaydın kızlarrr hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile2
senaycım. Ikili taramada risk 1/80 çıktı.
kıslar ya birşeycik sorcam...
benim perşembe dr. kontrolüm varya eğer kan testi istesem kanda cıkarmı gebelik..
haziran 1,de izne ayrılmamız lazım..eğer gebelik varsa cıkmıcaz diyo eşim bende cok istiyorum gitmek bilmiyorum..yani ona göre gebelik var yada yok izin yazdırıcak...haaa sizce cıkarmı..
günaydın ebrucum .bebişin nasıl. Miden bulanıyomu sekerim.
yok hayatım gelmedii.gelir gibi oluyo arada ama..hala tık yokk... :uhm:
yaren0144, sevtapduzyol, hatice_48, ELSON+, idilcan+, ay_she+, kontes26+
kızlar günaydın...çok uykusuzum ...gece bebek hep tekmeledi...bu yeni basladı eskiden uyurdu....ama dun hep uyanıktı benı de uyutmadı..aysecım al benden de o kadar allah yardımcımız olsun...az kaldı...benım en buyuk tesellım yazın memlekette bol bol yuzcek olmam o rahatlatır benı...
günaydın idilcim hoşgeldin :)
günaydın canımm
YAAA AYŞE DÜN OKDAR HAMİŞ GÖRDÜM HEPSİDE MAŞŞALLAH DİMDİKDİ BENİM ATASIM VAR BİYERLERE KENDİMİİİ
günaydın canımm
canım ben yine kaçırmışımmm adet olmamışınn kaç gün geçtiii
günaydınn sende hoşgeldinnn ben şenayyyy memnun oldum
canım üçlüyü yapmadan neden alıyolar amniyo senteze
biliyorsunki bu testlerin doğruluk payı çok azzzz
yaaa ayşe dün okdar hamiş gördüm hepside maşşallah dimdikdi benim atasım var biyerlere kendimiii
günaydın canımm
canım ben yine kaçırmışımmm adet olmamışınn kaç gün geçtiii
günaydınn sende hoşgeldinnn ben şenayyyy memnun oldum
canım üçlüyü yapmadan neden alıyolar amniyo senteze
biliyorsunki bu testlerin doğruluk payı çok azzzz
canım zaten perşembe dr. kontrolüm varya o zaman sölüyeyimde diyorum yaptırayım..bakalım hayırlısı artık..canım kan testi en garantili test zaten hemen yaptır bence
canım yumurtam catlayalı 14 gün oluyor o zaman..adet günümde 1 haziran..bence çıkar canım kanda zaten ilişkiden 10 gün sonra bile çıkıyomuş ki senin az kaldı bilidğim kadarıyla adet tarine bence iste derim
günaydın canım
inşallah canım vardır..artık bende hamileyim diye bağırmak istiyorum burda.:lepi:.VALLA BEN TAM OLARK BİLMİYOM AMA DOKTORA SORARSIN. İŞALLAH VARDIR AMA CANIM. BU AY SENDEN ÇOK UMUTLUYUM.HERSEYİN HAYIRLISI..:1hug:
canım günüm 1 hazirandı ama bu ay 31 cekiyomuş..31,nde olmam lazım olmaz olasıca inşallah..bakalım isticem inşallah sevindirici haberi alırım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.haticecim adetine ne kadar kalmıştı hatırlamıyorum ama varsa sanırım az buçuk bi değer
çıkar....Veya bazı deneyimli doktorlar rahmin şekillenmesinden anlıyorlarmış :)
hayırlısı olsun inşallah :)
günaydın herkese
kontes valla gecende işten cıktım annemlere gittim yorgun bitap halszi bi şekildeyım böyle
annem diyo sen genc oldugun halde hamilesin şu haline bak yengen 35 yasında kadın
hamile ne kadar dinç diyo bi çıkıştım dedim kadın akşama kadar kıçını devirip yatıyo
üstüne üstlük 3. hamileliği üstüne üstlük ben bi sürü tehlıke atlattım
sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum akşama kadar iki büklümüm çalışıyorum milyon
kadar insana dert anlatıyorum bide akşam eve gidicem diye sıcaklarda otobüslerde eziyet cekıyorum
en sevmediğim
şey kıyaslanmak rica ederim anne sen bari deme böyle haftasonu görmuyomusun
nasıl dincim dinlenınce dedim..ayy özür dilerim kızım haklısın diyo
haklıyım tabii hıhh :umursamaz: çalışıyoz biz ayrıca sende 2 tane taşıyosun bende çok badire atlattım kanamalar tehdidler bilmemne
ve bu yüzden fazladan ağrılarda cekıyorum doktorum uyarmıştı zaten :umursamaz:
günaydın canım bebişi bilmiyorum ama ben çok fenayım hiç bişey yiyip içemiyorum ne yesem geri çıkıyo kraker bile yiyemiyorum ama yinede bebeğim iyi olsunda ben razıyım diyorum inş. çok uzun sürmez bu bulantılar yoksa bende hal kalmıcak çok fena halsizlik yapıyo bu hep uyumak istiyorum işe zor geliyorum :sinifsinif:
günaydın herkese
günaydın canım bebişi bilmiyorum ama ben çok fenayım hiç bişey yiyip içemiyorum ne yesem geri çıkıyo kraker bile yiyemiyorum ama yinede bebeğim iyi olsunda ben razıyım diyorum inş. çok uzun sürmez bu bulantılar yoksa bende hal kalmıcak çok fena halsizlik yapıyo bu hep uyumak istiyorum işe zor geliyorum :sinifsinif:
günaydın kızlar....nasılsınız?
elsoncum gelmemiş hala kırmızılar...umarım bugün gelir ve bir problem yoktur...
bende çok hastayım bugün doktora gittim bronşit olmuşum...4 gün istirahat verdi doktor anlayacagınız 4 gün yan gelip yatacam ohhh iş yok güç yok :))
bende çok hastayım bugün doktora gittim bronşit olmuşum...4 gün istirahat verdi doktor anlayacagınız 4 gün yan gelip yatacam ohhh iş yok güç yok :))
ay_she+, ELSON+, naneseker+, karaguuul, hatice_48+, aydemet26, zambak2009, idilcan+, kontes26+, prensesss016, sevtapduzyol
günaydınnnnnn KK gülleri nasılsınız bakim??
canım günaydın :)
en az 4 en fazla 6 hafta daha sürer bu bulantıların sonra gecicek inşallah :)
günaydın zambakcım :)
canım bulantıların gecsede gecti deme. Nazar degiyo valla.
Ben ne zaman gecti desem 2 gün sonra tekrar basladı..
ay_she+, ELSON+, naneseker+, karaguuul, hatice_48+, aydemet26, zambak2009, idilcan+, kontes26+, prensesss016, sevtapduzyol
günaydınnnnnn KK gülleri nasılsınız bakim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?