Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

VALLA BEN TAM OLARK BİLMİYOM AMA DOKTORA SORARSIN. İŞALLAH VARDIR AMA CANIM. BU AY SENDEN ÇOK UMUTLUYUM.HERSEYİN HAYIRLISI..:1hug:

YAAA AYŞE DÜN OKDAR HAMİŞ GÖRDÜM HEPSİDE MAŞŞALLAH DİMDİKDİ BENİM ATASIM VAR BİYERLERE KENDİMİİİ

ELSON, ay_she+, yaren0144, kontes26, sevtapduzyol

GÜnaydın Kızlar! nasılsınız??? ELSON kırmızılar gelmedi mi hala?

günaydın canımm

yok hayatım gelmedii.gelir gibi oluyo arada ama..hala tık yokk... :uhm:

canım ben yine kaçırmışımmm adet olmamışınn kaç gün geçtiii

günaydın kızlarrr hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile2

günaydınn sende hoşgeldinnn ben şenayyyy memnun oldum

senaycım. Ikili taramada risk 1/80 çıktı.

canım üçlüyü yapmadan neden alıyolar amniyo senteze
biliyorsunki bu testlerin doğruluk payı çok azzzz

haticecim adetine ne kadar kalmıştı hatırlamıyorum ama varsa sanırım az buçuk bi değer
çıkar....Veya bazı deneyimli doktorlar rahmin şekillenmesinden anlıyorlarmış :)
hayırlısı olsun inşallah :)

günaydın ebrucum .bebişin nasıl. Miden bulanıyomu sekerim.

günaydın canım bebişi bilmiyorum ama ben çok fenayım hiç bişey yiyip içemiyorum ne yesem geri çıkıyo kraker bile yiyemiyorum ama yinede bebeğim iyi olsunda ben razıyım diyorum inş. çok uzun sürmez bu bulantılar yoksa bende hal kalmıcak çok fena halsizlik yapıyo bu hep uyumak istiyorum işe zor geliyorum :sinifsinif:

yok hayatım gelmedii.gelir gibi oluyo arada ama..hala tık yokk... :uhm:

bebiş varsa umarım gelmez...

Günaydın canım...

günaydın idilcim hoşgeldin :)

Hoşbulduk Ayşem :)

günaydın canımm

olumunekankayizsmile

kontes valla gecende işten cıktım annemlere gittim yorgun bitap halszi bi şekildeyım böyle
annem diyo sen genc oldugun halde hamilesin şu haline bak yengen 35 yasında kadın
hamile ne kadar dinç diyo bi çıkıştım dedim kadın akşama kadar kıçını devirip yatıyo
üstüne üstlük 3. hamileliği üstüne üstlük ben bi sürü tehlıke atlattım
sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum akşama kadar iki büklümüm çalışıyorum milyon
kadar insana dert anlatıyorum bide akşam eve gidicem diye sıcaklarda otobüslerde eziyet cekıyorum
en sevmediğim
şey kıyaslanmak rica ederim anne sen bari deme böyle haftasonu görmuyomusun
nasıl dincim dinlenınce dedim..ayy özür dilerim kızım haklısın diyo

haklıyım tabii hıhh :umursamaz: çalışıyoz biz ayrıca sende 2 tane taşıyosun bende çok badire atlattım kanamalar tehdidler bilmemne
ve bu yüzden fazladan ağrılarda cekıyorum doktorum uyarmıştı zaten :umursamaz:

valla 3 tane doktoa gittim sekerim. Hepside yaptır dedi. Yani şimdi üçlü iyi çıksada huzursuz olucam ..işalah güzel haberler veririm sizlere... Persembe oluyorum.

canım kan testi en garantili test zaten hemen yaptır bence
canım zaten perşembe dr. kontrolüm varya o zaman sölüyeyimde diyorum yaptırayım..bakalım hayırlısı artık..
bence çıkar canım kanda zaten ilişkiden 10 gün sonra bile çıkıyomuş ki senin az kaldı bilidğim kadarıyla adet tarine bence iste derim

günaydın canım
canım yumurtam catlayalı 14 gün oluyor o zaman..adet günümde 1 haziran..
VALLA BEN TAM OLARK BİLMİYOM AMA DOKTORA SORARSIN. İŞALLAH VARDIR AMA CANIM. BU AY SENDEN ÇOK UMUTLUYUM.HERSEYİN HAYIRLISI..:1hug:
inşallah canım vardır..artık bende hamileyim diye bağırmak istiyorum burda.:lepi:.
canım günüm 1 hazirandı ama bu ay 31 cekiyomuş..31,nde olmam lazım olmaz olasıca inşallah..bakalım isticem inşallah sevindirici haberi alırım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.
günaydın herkese

günaydın canım hoşgeldinnnopuyorumnanaktan

günaydın kızlar....nasılsınız?

elsoncum gelmemiş hala kırmızılar...umarım bugün gelir ve bir problem yoktur...

bende çok hastayım bugün doktora gittim bronşit olmuşum...4 gün istirahat verdi doktor anlayacagınız 4 gün yan gelip yatacam ohhh iş yok güç yok :))

kıyamam sana..bu anneler çocuklarını hep dinç hep fıkır fıkır görmek istiyo..benim annemde öyledir..ve sağolsun kıyaslamayı çok sever...anında sinirleniyorummm birileriyle kıyaslanıncaa... :umursamaz:

canım günaydın :)

en az 4 en fazla 6 hafta daha sürer bu bulantıların sonra gecicek inşallah :)

günaydın herkese

günaydın zambakcım :)

canım bulantıların gecsede gecti deme. Nazar degiyo valla.
Ben ne zaman gecti desem 2 gün sonra tekrar basladı..

geçmiş olsun hayatımmm.. :teselli:
umarım bi sorun yoktur..tamda ilaca başlayacağım ay..umarımmm...

ay_she+, ELSON+, naneseker+, karaguuul, hatice_48+, aydemet26, zambak2009, idilcan+, kontes26+, prensesss016, sevtapduzyol
günaydınnnnnn KK gülleri nasılsınız bakim??

canım geçmiş olsun inşllh en kısa zamanda atlatırsın

günaydın şeker hoşgeldin...
cok gecmiş olsun canım..yat dinlen boşver..
seninde gününe az kaldı...

canım günaydın hoşgeldin geçmiş olsun canım kendine dikkat et

canım günaydın :)

en az 4 en fazla 6 hafta daha sürer bu bulantıların sonra gecicek inşallah :)

günaydın zambakcım :)

inş. canım yaaa kimini 9 ay boyunca sürüyomuş o kadar korkuyorumki öyle olucak diye bide üstüne üstelik nezle oldum bişeyde yiywmiyorumki vitamin olsun geçsin yarı aygın yarı baygın şekilde geziniyorum işte

canım bulantıların gecsede gecti deme. Nazar degiyo valla.
Ben ne zaman gecti desem 2 gün sonra tekrar basladı..

tamam canım söylemem kimseye olumunekankayizsmile

ay_she+, ELSON+, naneseker+, karaguuul, hatice_48+, aydemet26, zambak2009, idilcan+, kontes26+, prensesss016, sevtapduzyol
günaydınnnnnn KK gülleri nasılsınız bakim??

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…