Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm kızlar nasılsınız

hoşgeldin canım :) iyiyiz sen naıslsın :)

ayy diyorum ama inanmıyonuz benımkı harbi cadı demekkı sırt üstü uzandıgımda
çok rahatsız oluyo direk rahim çıkışına vuruyo o zaman bazen uykuda kazara sırt üstü
yattıgımda tekmeyle uyanıyorum cidden hemen sola dönüyorum rahatlıyo az kıvranıp duruyo :)
seninki iyyimiş gene kendıen kendıen oyalanıyo hiç yoktan :)

tekme attıgında bende vuruyom bu gene vuruyyo vuruyom gene vuruyo göbüşe vurma
oyunu diyorum ben buna

evet bencede çok gıcık oluyolardır ahahahaha yaşasın kötülük kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

tamam canım..dediğini yapayımmm..karasuda demişti daha öncee ılık duşun iyi geleceğini.. inşallah önümüzdeki ay müjde veririm sizee... olumunekankayizsmile

inşallah bende anlatırımmm canım benim..inşallah senin kızının tinkerın oğlunun kontesin güzellerinin...fotoğraflarınıda görürüz buralarda..kopmayızz...
atarım valla hihoyyyt yeter ki gelsin bebiş.
inşallah canımbenim..inşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaahhh.... :1hug:

selam kıslarr ben geldim...
elektirikler gitti bende hazır leyla olmuşken uzanayım dedim yastığa başım değmesinle küt gitmişim...

tabi canım kimse emeklerini bi anda bırakıp gitmek istemiyo. ben 4 bine yakın tazminat aldım e 8 ay da işsizlik.. az para değil bu devirde.

evet canım hiç az bi para değil ben 4 bin değil ama 2 bine yakın bi tazminat alırım ama malesef çıkartmazlar şimdi bunlar biliyorum :sinifsinif:

ayy yerim ben onlarııı keyiflerini bozmayın canım aaa

ama çok gtüzel oluyo gıcık etmek valla bak sende denersin bi kaç hafta sonra :lepi:

bazen tekmelemıyo sabah hadi bı tekmuk at işe gitcem haddiii diyom yatakta tekmelemıyo bende hemen sırt üstü yatıyom bi başlıyo oraya buraya vurmaya
yaa rica ediyoruz hiç sallamıyosun hanfendi bende böle yaparım işte diyorum ahahahah :lepi: kaydirigubbakcemile3

inşallah canım inşallah :)

ben doğuma sancı çekerken doğuma gidiyom diye bile yazabilirim hatta yatakta
bebısı emzirirkende yazabülürüm alırım laptopu kucagıma evde yatakımdan takılırım
diye düşünüyorum tabii o zamanlar neler yasıcamı da tam bilemedıgım ıcın :) kesın bişi diyemıyorum ama
kopmayız inşallah olumunekankayizsmile

evet işverenler hiç değer vermiyo çalışanlarına. yazık!!! gerçekten çok yazık.

ayy inş ayşemm inş.
valla sen yaparsın ayşe kızlar sancım çogaldı döktora gidiyorum diye yazarsın yaramaz kızınıu çok merak ediyorum fatosunu koyarsın iş bakarız burdann inş o günleride hep beraber görürüz canım

Allah öümür verirse kopmayızz canım benimmmm.. Şeniz
kıslar ben kaçıyorum. işlerimi bitireyim de kuaföre gitcem ama bi türlü bırakamıyorum sizi

hşoçakal canımmm...

kıslar ben kaçıyorum. işlerimi bitireyim de kuaföre gitcem ama bi türlü bırakamıyorum sizi

güle güle canım

hadi git kuaföre git gıt kovuyom seni bak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

inşallah canımm

ayy bende çok merak ediyorum kızçemiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

tabii ki koyarım buraya fotolarını inşallah sağlıkla doğsunda :) az kaldı gerçi

heycanlanıyoruz bizde gün geçtikçe.....babasına benzicek ama biliyorum :CüvCüv:

Merhaba hemşooooooooo olumunekankayizsmile ben çok iyiyim
evet bu haftalarda hareket ediyorlarmış....yarın görürüm umarım
sen nasılsın???

iyiyim şu saatten sora canım eşim yarın işe başlıyor bir müddettir boştaydı.sağlığı sırnaşık şeyyerindedir inşallah bebişinin

hosbulduk canım nsl gidiyo hamilelik...

İYİ ŞÜKÜR CANIMCIM.. ÖNÜMÜZDEKİ SALI 2Lİ TEST YAPILCAKakannehir
SEN NASILSIN BAKALIMolumunekankayizsmile

nerdeeeeeeee kendi maaşımdan ödenecek asgari ücretten ödeniyo canım primlerimiz anladım canım çok sağol

YANİ GENELDE BÖLE MALESEF :1rolleyes: RİCA EDERİM CANIM

slm kızlar nasılsınız

HOŞGELDİNN:lepi:

saçlarımı birascık kestircem az ama. uçlarından...
ayyy çok seviyom ben sizi kıslar yaaa hepinizi çok öpüyorummmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…