slm kızlar nasılsınız
ay benımkı de sırt urtu uzandığımda bole bi yere kayıyo genellıkle sağımda toplanıyo bırseyler yapıyo..ama cok bellı oluyo..bende bas parmağımla hafif bastırıyom daha doğrusu dürtüyom hemencecık kayboluyo gerılere...çok komık eğlenceli bırsey ama gıcık oluyolardır emınım...
tamam canım..dediğini yapayımmm..karasuda demişti daha öncee ılık duşun iyi geleceğini.. inşallah önümüzdeki ay müjde veririm sizee... olumunekankayizsmileelsoncum senin kırmızılar gelmemis ha...umarım çok gecikmez canım bu yorumu hamılelık ıhtımalı vermedığın için yapıyorumboshayallersmile kendını fazla kasma ben ole durumlarda ılık dus alırım genelde dustan sonra gelir aretım ama mevsimsel gecikmedır sıkma kendını onumuzdekı ay bomba gibi baslarsın..benım de hamıle kalmadan oncekı aylardan önce ara ara oluyodu..
hoşgeldin elifcim :)
canım inşallah sende anlatırsın senden de dinleriz o zamanlar gelcek inşallah canım
ayağını gıdıklama fikri doktorumundu...ayağını dayıyo hep dedim gıdıkla bak hemen geri
çekiyolar dedi yaaa dedim şaşrıdım bi daha dayadıgında az izledık eşimle
tabii öncesinde çığlıklar attık resmen ilk defa bu kadar ileri kadar ittrimişti
çünkü öncekiler hafif hafif çıkıntılar oluşturuyodu sadece ama bu sfereki baya fazlaydı
sonra dedima acıyo gıdıklamayı deneyelım de çeksin
öle gıdı gıdı yaptım hoop öbür tarafa kaydı....
inşallah canımbenim..inşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaahhh.... :1hug:atarım valla hihoyyyt yeter ki gelsin bebiş.
tabi canım kimse emeklerini bi anda bırakıp gitmek istemiyo. ben 4 bine yakın tazminat aldım e 8 ay da işsizlik.. az para değil bu devirde.
hoşgeldin canım :) iyiyiz sen naıslsın :)
ayy yerim ben onlarııı keyiflerini bozmayın canım aaa
tamam canım..dediğini yapayımmm..karasuda demişti daha öncee ılık duşun iyi geleceğini.. inşallah önümüzdeki ay müjde veririm sizee... olumunekankayizsmile
inşallah bende anlatırımmm canım benim..inşallah senin kızının tinkerın oğlunun kontesin güzellerinin...fotoğraflarınıda görürüz buralarda..kopmayızz...
inşallah canımbenim..inşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaahhh.... :1hug:
iyi almışsın canım sen dogumdan sonra ben de bırakıcam işi ama tazminat vermezler büyük ihtimal işsizlik verirler onuda devlet ödeyecek zaten ama işsizliğide parasıda ayda 300 sanırım aldıgımız maşşdan yatırmıyolarki asgari ücretden aldıgımızdan yatırsalar 500 alırız rahat ama işde türkiyede özel sektörde çalışmak çok zor çokk
üstelik ben muhasebicileriyim bunların bir sürü sıkıntısını çekdim ama değer veren yok ne yazıkki
zehselcim hoşgeldin canım nasıl iyileştinmi
ama çok gtüzel oluyo gıcık etmek valla bak sende denersin bi kaç hafta sonra :lepi:
bazen tekmelemıyo sabah hadi bı tekmuk at işe gitcem haddiii diyom yatakta tekmelemıyo bende hemen sırt üstü yatıyom bi başlıyo oraya buraya vurmaya
yaa rica ediyoruz hiç sallamıyosun hanfendi bende böle yaparım işte diyorum ahahahah :lepi: kaydirigubbakcemile3
inşallah canım inşallah :)
ben doğuma sancı çekerken doğuma gidiyom diye bile yazabilirim hatta yatakta
bebısı emzirirkende yazabülürüm alırım laptopu kucagıma evde yatakımdan takılırım
diye düşünüyorum tabii o zamanlar neler yasıcamı da tam bilemedıgım ıcın :) kesın bişi diyemıyorum ama
kopmayız inşallah olumunekankayizsmile
inşallah canım inşallah :)
ben doğuma sancı çekerken doğuma gidiyom diye bile yazabilirim hatta yatakta
bebısı emzirirkende yazabülürüm alırım laptopu kucagıma evde yatakımdan takılırım
diye düşünüyorum tabii o zamanlar neler yasıcamı da tam bilemedıgım ıcın :) kesın bişi diyemıyorum ama
kopmayız inşallah olumunekankayizsmile
kıslar ben kaçıyorum. işlerimi bitireyim de kuaföre gitcem ama bi türlü bırakamıyorum sizi
kıslar ben kaçıyorum. işlerimi bitireyim de kuaföre gitcem ama bi türlü bırakamıyorum sizi
ayy inş ayşemm inş.
valla sen yaparsın ayşe kızlar sancım çogaldı döktora gidiyorum diye yazarsın yaramaz kızınıu çok merak ediyorum fatosunu koyarsın iş bakarız burdann inş o günleride hep beraber görürüz canım
Merhaba hemşooooooooo olumunekankayizsmile ben çok iyiyim
evet bu haftalarda hareket ediyorlarmış....yarın görürüm umarım
sen nasılsın???
hosbulduk canım nsl gidiyo hamilelik...
nerdeeeeeeee kendi maaşımdan ödenecek asgari ücretten ödeniyo canım primlerimiz anladım canım çok sağol
slm kızlar nasılsınız
hosbulduk canım iyiyim çok sükür canım sen nasılsın
yemek yedik geldikkkkkk kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?