kızlar yarın doktora gidiyorum, dua edin benim için bir sorun çıkmasın....
Ay şimdi gördümmm tickerimi...bebişim büyümüş :) maaşallah
ya kızlarr o resmi bi daha yakalayabilirmiyim bilmiyommm gerçekten mucize bişeydiii
ama öğleden sonra tekrar girdiğimde ultrasona biri gene yüz üstü yatıyordu bayılıyo benim kzıım anası gibi yüz üstü yatmaya:)
canım sen dogumdan sonra çalışmayı düsünmüyonmu.ben mesela allah izin verişrse çalımayı düşünüyom dogumdan sonra onun için ne kadar dayanabilirsem çalısırım. Sonraya bırakırım izinleri...bebişimle daha fazla vakit gecirmek için
canım sen ama yinede sor sonra canın sıkılmasınnn boşuna okk
oo bebişini göreceksinn...işallah uyanık olurda hareklerini görürsün canım... Bende persembe gidiyorum. çok özledim kuzucugumu
canım öylede ben zaten doğumdan sonra bidaha çalışmıcam yani izin bittikten sonra çıkışımı isticem o yüzden bian önce kurtulmak istiyorum
yok canım ben doğumdan sonra çalışmıcam çünkü bebeğe bakıcak kimse yok ve eşimde benim bakmamı istiyo o yüzden işten ne kadar çabuk ayrılırsam o kadar rahat bi hamilelik geçiricem
ee canım kocaman oldu artık maşallah :)
yakında inşallah sizde hissetceksınzı canım
uyyup uyandıgını artık net olarak anlayabiliyuorum çünkü
uyanınca hiç durmuyo hep hareket hep hareket :)
ama uyusudugu zaman bişi yok hareket yok göbüşte ordan anlıyorum :)
bide eskiden aç oldugum zamanlar tekmelemezdi şimdi aç da olsam tekmeliyo
baya güçlü demeki çünkü hareket etmesi için çok enerji lazım :)
hele çikolata yiyince görme sen onu takla attıgını bile hissediyorum cadının kaydirigubbakcemile3
derlerdi hep büyyünce omzu mu atıyo tekmemi atıyo anlşılıyo diye cidden anlaşılıyo yani :) denendi onaylandı :)
evet canım yaa inşallah görebilecem bebişimi...boshayallersmile
ben de çok özlüyorum her an görmek istiyorum bebişimi yaaaaa :1no2:
canım yaaa anlıyorum seni. çalışma ortamın çok zormuş. allah sabır versin. ama lütfen stres yapmamaya çalış.o zaman daha da zorlaşır herşey.
evet imkanın varsa bırak canım...
ben de dükkanı devredicem....işi bırakıp bebişime bakıcam...
Kızlar ben Şİmdİ Çıkyorum .İŞlerİmİ bİtİreyİm gelecem gene. ÖpÜyorum hepİnİzİ...
maşallah elma çekirdeği 9 haftalık olmuş :)
idilcim ultrasodna ellerini kollarını kıpırdattıgını fln görebilrisin belki
10. haftada kesın olrk görürüsün de belki bu hftada görebilrisin bilemıcem 9 haftalıkken gitmemıstım doktora :)
evet canım bırakıcam evimiz kendimizin değil ama çok şükür kirada değiliz ilerde nolur bilemiyorum ama şimdilik bebeğim büyüyene kadar çalışmıcam belki çok zor duruma düşersek yine başlarım ama pek zannetmiyorum bi sıkıntımız yok çok şükür
ya kızlar size bi sorum daha var benim lütfen bilenler cevaplarsa çok sevinicem şimdi normalde doğum iznimiz 8+8 olmak üzere 16 hafta ve biz doğumdan sonra 16 haftalık paramızı alıyoruz sgk dan ama ben daha erken hatta çıkabildiğim en erken zamanda doğum iznine çıkmak istiyorum o zaman bişey değişirmi acaba yada çıkabilirmiyim çıksamda yine 16 haftalık paramı alabilirmiyim beni aydınlatın lütfen
evet canım çok zor çalışma şartlarım ama hakkımı almadan eli boş olarakta ayrılmak istemiyorum burdan keşke kendileri çıkarsalarda tazminatımı alıp ayrılsam o zaman hiç sıkıntım kalmıcak
evet canım bırakıcam evimiz kendimizin değil ama çok şükür kirada değiliz ilerde nolur bilemiyorum ama şimdilik bebeğim büyüyene kadar çalışmıcam belki çok zor duruma düşersek yine başlarım ama pek zannetmiyorum bi sıkıntımız yok çok şükür
çok heyecanlanıyorum Ayşe...
bu hafta hareket etmeye başlamış...umarım görürüm hareketlerini...
:1hug:
konuştun mu peki..? Yaparlar mı sence. Bazıları kıllık yapıyo. Sinir oluyorum onlara.
yok canım yapmazlar
hiç bir firma kendi çıkan personele tazminat ödemek istemez..
Niye ödesinki, kendi çıkıyor der yıllarca çalışan elemanıda olsa..
Ancak prensescim işyerinden işsizlik parası alabilmek için çıkış yapmalarını rica edebilirsin.. Onların cebinden bişi çıkmıcağı için
kabul ederler.. Ayda 250tl civarında 6ay kadar para alırsın
idilcan canım nasılsın.hareket etmeye başlamış demek senin adına çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?