Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar yarın doktora gidiyorum, dua edin benim için bir sorun çıkmasın....
Ay şimdi gördümmm tickerimi...bebişim büyümüş :) maaşallah

oo bebişini göreceksinn...işallah uyanık olurda hareklerini görürsün canım... Bende persembe gidiyorum. çok özledim kuzucugumu

maşallah maşallah
belki yakalarsınız tekrar canım yaa. benimki de çok erken gösterdi. ayak parmaklarını saymak için yakınlaştırmıştı doktor. bi anda bi açtı bacaklarını dediğin gibi o kadar net gözüktü ki anlatamam. ama öyle ani olduki çekemedi doktor.

yok canım ben doğumdan sonra çalışmıcam çünkü bebeğe bakıcak kimse yok ve eşimde benim bakmamı istiyo o yüzden işten ne kadar çabuk ayrılırsam o kadar rahat bi hamilelik geçiricem

canım sen ama yinede sor sonra canın sıkılmasınnn boşuna okk

evet canım haftaya doktorumla randevum var mutlaka anlatıcam derdimi ve yardım isticem ondan inş. herşey daha iyi olur

canım öylede ben zaten doğumdan sonra bidaha çalışmıcam yani izin bittikten sonra çıkışımı isticem o yüzden bian önce kurtulmak istiyorum

canım yaaa anlıyorum seni. çalışma ortamın çok zormuş. allah sabır versin. ama lütfen stres yapmamaya çalış.o zaman daha da zorlaşır herşey.

ayyy yerim onu beeen.. ben de bian önce hissetmek istiyorum artık.

evet canım yaa inşallah görebilecem bebişimi...boshayallersmile
ben de çok özlüyorum her an görmek istiyorum bebişimi yaaaaa :1no2:

maşallah elma çekirdeği 9 haftalık olmuş :)

idilcim ultrasodna ellerini kollarını kıpırdattıgını fln görebilrisin belki

10. haftada kesın olrk görürüsün de belki bu hftada görebilrisin bilemıcem 9 haftalıkken gitmemıstım doktora :)

Kızlar ben Şımdı Çıkyorum .ıŞlerımı bıtıreyım gelecem gene. ÖpÜyorum hepınızı...

canım yaaa anlıyorum seni. çalışma ortamın çok zormuş. allah sabır versin. ama lütfen stres yapmamaya çalış.o zaman daha da zorlaşır herşey.

evet canım çok zor çalışma şartlarım ama hakkımı almadan eli boş olarakta ayrılmak istemiyorum burdan keşke kendileri çıkarsalarda tazminatımı alıp ayrılsam o zaman hiç sıkıntım kalmıcak

evet imkanın varsa bırak canım...
ben de dükkanı devredicem....işi bırakıp bebişime bakıcam...

evet canım bırakıcam evimiz kendimizin değil ama çok şükür kirada değiliz ilerde nolur bilemiyorum ama şimdilik bebeğim büyüyene kadar çalışmıcam belki çok zor duruma düşersek yine başlarım ama pek zannetmiyorum bi sıkıntımız yok çok şükür

çok heyecanlanıyorum Ayşe...
bu hafta hareket etmeye başlamış...umarım görürüm hareketlerini...

:1hug:

canım dr. Raporu alman gerekir ancak onunda bir sınırı var sanırım.
Kızkardeşim 4.ayından sonra sürekli raporla geçirdi
15 günlük yada 1aylık raporlar halinde resmi izine kadar geçirdi.
Rapor paralarını devletten aldı. Sonra doğum iznine ayırdı dr.u..
Doğumdan sonra da sanırım bebek 56günlükken doğum izin paralarını aldı... Işte böle

konuştun mu peki..? yaparlar mı sence. bazıları kıllık yapıyo. sinir oluyorum onlara.

konuştun mu peki..? Yaparlar mı sence. Bazıları kıllık yapıyo. Sinir oluyorum onlara.

yok canım yapmazlar
hiç bir firma kendi çıkan personele tazminat ödemek istemez..
Niye ödesinki, kendi çıkıyor der yıllarca çalışan elemanıda olsa..

Ancak prensescim işyerinden işsizlik parası alabilmek için çıkış yapmalarını rica edebilirsin.. Onların cebinden bişi çıkmıcağı için
kabul ederler.. Ayda 250tl civarında 6ay kadar para alırsın

idilcan canım nasılsın.hareket etmeye başlamış demek senin adına çok sevindim.

ben o şekilde çıkış aldım. önceleri kabul etmediler. sonra çıkış gösterin bari işsizlikten faydalanayım dedim onu da kabul etmediler.ben evlilik sebebiyle ayrılmak zorundaydım.lüleburgazda çalışıyodum.nasıl olsa çıkıcamı biliyolardı. ne malum sonra tazminatımı vermediler diye dava açmıcan dediler aldım diye imza atarım dedim. yine kabul etmediler. sonra senelik iznine ayrıldım. izindeyken telefonla çağırdılar. çıkış vermişler. ama müdürümün başının etini yemiştim. 320 lira 8 ay işsizlik aldım. en son martta aldım bitti. biraz ısrar et prensescim. elinden geleni yap.

ben geldim....

SEDEFÇıM gecikti ama muhtemelen havalardann..gelmek üzere olduğunu hissediyorummm...

ıL_YAcım heyecanlaman çok hoşuma gitti..ama inşallah bu ay güzel haberler veirrim sizee..klomene başlıycam biliyosun..Allahım izin verirse bu ay olur belki...ozaman atarız göbecikleriii....

AYŞEEEE kızını anlatmışın yinee. :mymeka: ayaklarını gıdıklıyomuşsun flan..gerçekten ben kimsenin böyle anlatmasından etkilenmedimm.. ...bayılıyorum ana kız sizeee... :lepi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…