Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

imzasız çıkışmı olurmuş ne alem bu işverenler ya
halbuki onlara giren çıkan bişi yok dimi ama işte
aslında uzun yıllar çalışanlara mecburi çıkışlarda
tazminat bile ödenmesi lazım da bunu 10seneyle sınırlıyolar
aslında 5 yıl olmalı bence..

ne güzel yaaa eeee peki bende mesela sürekli rapor alsam devletmi ödücek benim maaşımı onu anlamadım be canım

konuştun mu peki..? yaparlar mı sence. bazıları kıllık yapıyo. sinir oluyorum onlara.

canım zaten mayıs ayı bu iş yerini kapatmayı düşünüyolardı ve o zaman çıkarıcaklardı beni ama hala tık yok kapanmasıyla ilgili yani şimdide ben nasıl olsa hamileyim kendi çıkar diye kıllık yapıp çıkartmaz kendileri

onu yapıcam zaten canım doğumdan sonra rica edicem kendileri çıkarmış gibi göstersinlerki bende işsizlik alayım onu yaparlar daha önce bi arkadaşımıza daha yaptılar

inşallah öyle deildir gülüm inşallahh

slm ben geldim...

hoşgeldin canım

evet ama önemli olan ssk priminin asgari ücrettenmi yoksa gerçekte aldığın maaştanmı yattığı... Primler asgari ücrettense ona göre alıyosun rapor paralarını eğer maaş üstündense ona göre fazla alıyosun..
Anladın dimi

yok canım onu yaparlar o konuda bi şüphem yok bi arkadaşımıza daha yapmışlardı ama ben toplu paramıda bırakmak istemiyorum devlete olmazsa biraz daha sabredicem yapabileceğim bişey yok doktorum söylücek artık son sözü

hosbulduk canım nsl gidiyo hamilelik...

nerdeeeeeeee kendi maaşımdan ödenecek asgari ücretten ödeniyo canım primlerimiz anladım canım çok sağol

elsoncum senin kırmızılar gelmemis ha...umarım çok gecikmez canım bu yorumu hamılelık ıhtımalı vermedığın için yapıyorumboshayallersmile kendını fazla kasma ben ole durumlarda ılık dus alırım genelde dustan sonra gelir aretım ama mevsimsel gecikmedır sıkma kendını onumuzdekı ay bomba gibi baslarsın..benım de hamıle kalmadan oncekı aylardan önce ara ara oluyodu..

hoşgeldin elifcim :)

canım inşallah sende anlatırsın senden de dinleriz o zamanlar gelcek inşallah canım
ayağını gıdıklama fikri doktorumundu...ayağını dayıyo hep dedim gıdıkla bak hemen geri
çekiyolar dedi yaaa dedim şaşrıdım bi daha dayadıgında az izledık eşimle
tabii öncesinde çığlıklar attık resmen ilk defa bu kadar ileri kadar ittrimişti
çünkü öncekiler hafif hafif çıkıntılar oluşturuyodu sadece ama bu sfereki baya fazlaydı
sonra dedima acıyo gıdıklamayı deneyelım de çeksin
öle gıdı gıdı yaptım hoop öbür tarafa kaydı....

slm ben geldim...

hoşgeldin canım :)

atarım valla hihoyyyt yeter ki gelsin bebiş.

ay benımkı de sırt urtu uzandığımda bole bi yere kayıyo genellıkle sağımda toplanıyo bırseyler yapıyo..ama cok bellı oluyo..bende bas parmağımla hafif bastırıyom daha doğrusu dürtüyom hemencecık kayboluyo gerılere...çok komık eğlenceli bırsey ama gıcık oluyolardır emınım...

tabi canım kimse emeklerini bi anda bırakıp gitmek istemiyo. ben 4 bine yakın tazminat aldım e 8 ay da işsizlik.. az para değil bu devirde.

ayy yerim ben onlarııı keyiflerini bozmayın canım aaa

tabi canım kimse emeklerini bi anda bırakıp gitmek istemiyo. ben 4 bine yakın tazminat aldım e 8 ay da işsizlik.. az para değil bu devirde.

iyi almışsın canım sen dogumdan sonra ben de bırakıcam işi ama tazminat vermezler büyük ihtimal işsizlik verirler onuda devlet ödeyecek zaten ama işsizliğide parasıda ayda 300 sanırım aldıgımız maşşdan yatırmıyolarki asgari ücretden aldıgımızdan yatırsalar 500 alırız rahat ama işde türkiyede özel sektörde çalışmak çok zor çokk
üstelik ben muhasebicileriyim bunların bir sürü sıkıntısını çekdim ama değer veren yok ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…