ben o şekilde çıkış aldım. önceleri kabul etmediler. Sonra çıkış gösterin bari işsizlikten faydalanayım dedim onu da kabul etmediler.ben evlilik sebebiyle ayrılmak zorundaydım.lüleburgazda çalışıyodum.nasıl olsa çıkıcamı biliyolardı. Ne malum sonra tazminatımı vermediler diye dava açmıcan dediler aldım diye imza atarım dedim. Yine kabul etmediler. Sonra senelik iznine ayrıldım. Izindeyken telefonla çağırdılar. çıkış vermişler. Ama müdürümün başının etini yemiştim. 320 lira 8 ay işsizlik aldım. En son martta aldım bitti. Biraz ısrar et prensescim. Elinden geleni yap.
canım dr. Raporu alman gerekir ancak onunda bir sınırı var sanırım.
Kızkardeşim 4.ayından sonra sürekli raporla geçirdi
15 günlük yada 1aylık raporlar halinde resmi izine kadar geçirdi.
Rapor paralarını devletten aldı. Sonra doğum iznine ayırdı dr.u..
Doğumdan sonra da sanırım bebek 56günlükken doğum izin paralarını aldı... Işte böle
konuştun mu peki..? yaparlar mı sence. bazıları kıllık yapıyo. sinir oluyorum onlara.
yok canım yapmazlar
hiç bir firma kendi çıkan personele tazminat ödemek istemez..
Niye ödesinki, kendi çıkıyor der yıllarca çalışan elemanıda olsa..
Ancak prensescim işyerinden işsizlik parası alabilmek için çıkış yapmalarını rica edebilirsin.. Onların cebinden bişi çıkmıcağı için
kabul ederler.. Ayda 250tl civarında 6ay kadar para alırsın
ben geldim....
Sedefçim gecikti ama muhtemelen havalardann..gelmek üzere olduğunu hissediyorummm...
Il_yacım heyecanlaman çok hoşuma gitti..ama inşallah önümüzdeki ay güzel haberler veirrim sizee..klomene başlıycam biliyosun..allahım izin verirse bu ay olur belki...ozaman atarız göbecikleriii....
Ayşeeee kızını anlatmışın yinee. :mymeka: Ayaklarını gıdıklıyomuşsun flan..gerçekten ben kimsenin böyle anlattığına anlatmasından etkilenmedimm.. ...bayılıyorum ana kız sizeee... :lepi:
slm ben geldim...
ne güzel yaaa eeee peki bende mesela sürekli rapor alsam devletmi ödücek benim maaşımı onu anlamadım be canım
canım zaten mayıs ayı bu iş yerini kapatmayı düşünüyolardı ve o zaman çıkarıcaklardı beni ama hala tık yok kapanmasıyla ilgili yani şimdide ben nasıl olsa hamileyim kendi çıkar diye kıllık yapıp çıkartmaz kendileri
onu yapıcam zaten canım doğumdan sonra rica edicem kendileri çıkarmış gibi göstersinlerki bende işsizlik alayım onu yaparlar daha önce bi arkadaşımıza daha yaptılar
ben o şekilde çıkış aldım. önceleri kabul etmediler. sonra çıkış gösterin bari işsizlikten faydalanayım dedim onu da kabul etmediler.ben evlilik sebebiyle ayrılmak zorundaydım.lüleburgazda çalışıyodum.nasıl olsa çıkıcamı biliyolardı. ne malum sonra tazminatımı vermediler diye dava açmıcan dediler aldım diye imza atarım dedim. yine kabul etmediler. sonra senelik iznine ayrıldım. izindeyken telefonla çağırdılar. çıkış vermişler. ama müdürümün başının etini yemiştim. 320 lira 8 ay işsizlik aldım. en son martta aldım bitti. biraz ısrar et prensescim. elinden geleni yap.
inşallah öyle deildir gülüm inşallahh
hoşgeldin canım
evet ama önemli olan ssk priminin asgari ücrettenmi yoksa gerçekte aldığın maaştanmı yattığı... Primler asgari ücrettense ona göre alıyosun rapor paralarını eğer maaş üstündense ona göre fazla alıyosun..
Anladın dimi
inşallah öyle deildir gülüm inşallahh
hoşgeldin canım
evet ama önemli olan ssk priminin asgari ücrettenmi yoksa gerçekte aldığın maaştanmı yattığı... Primler asgari ücrettense ona göre alıyosun rapor paralarını eğer maaş üstündense ona göre fazla alıyosun..
Anladın dimi
slm ben geldim...
ben geldim....
SEDEFÇİM gecikti ama muhtemelen havalardann..gelmek üzere olduğunu hissediyorummm...
İL_YAcım heyecanlaman çok hoşuma gitti..ama inşallah bu ay güzel haberler veirrim sizee..klomene başlıycam biliyosun..Allahım izin verirse bu ay olur belki...ozaman atarız göbecikleriii....
AYŞEEEE kızını anlatmışın yinee. :mymeka: ayaklarını gıdıklıyomuşsun flan..gerçekten ben kimsenin böyle anlatmasından etkilenmedimm.. ...bayılıyorum ana kız sizeee... :lepi:
slm ben geldim...
hoşgeldin balım
ben geldim....
SEDEFÇİM gecikti ama muhtemelen havalardann..gelmek üzere olduğunu hissediyorummm...
İL_YAcım heyecanlaman çok hoşuma gitti..ama inşallah bu ay güzel haberler veirrim sizee..klomene başlıycam biliyosun..Allahım izin verirse bu ay olur belki...ozaman atarız göbecikleriii....
AYŞEEEE kızını anlatmışın yinee. :mymeka: ayaklarını gıdıklıyomuşsun flan..gerçekten ben kimsenin böyle anlatmasından etkilenmedimm.. ...bayılıyorum ana kız sizeee... :lepi:
slm ben geldim...
hoşgeldin elifcim :)
canım inşallah sende anlatırsın senden de dinleriz o zamanlar gelcek inşallah canım
ayağını gıdıklama fikri doktorumundu...ayağını dayıyo hep dedim gıdıkla bak hemen geri
çekiyolar dedi yaaa dedim şaşrıdım bi daha dayadıgında az izledık eşimle
tabii öncesinde çığlıklar attık resmen ilk defa bu kadar ileri kadar ittrimişti
çünkü öncekiler hafif hafif çıkıntılar oluşturuyodu sadece ama bu sfereki baya fazlaydı
sonra dedima acıyo gıdıklamayı deneyelım de çeksin
öle gıdı gıdı yaptım hoop öbür tarafa kaydı....
hoşgeldin canım :)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanhoş geldiiinnn...
slm kızlar nasılsınız
yok canım onu yaparlar o konuda bi şüphem yok bi arkadaşımıza daha yapmışlardı ama ben toplu paramıda bırakmak istemiyorum devlete olmazsa biraz daha sabredicem yapabileceğim bişey yok doktorum söylücek artık son sözü
hoşgeldin elifcim :)
canım inşallah sende anlatırsın senden de dinleriz o zamanlar gelcek inşallah canım
ayağını gıdıklama fikri doktorumundu...ayağını dayıyo hep dedim gıdıkla bak hemen geri
çekiyolar dedi yaaa dedim şaşrıdım bi daha dayadıgında az izledık eşimle
tabii öncesinde çığlıklar attık resmen ilk defa bu kadar ileri kadar ittrimişti
çünkü öncekiler hafif hafif çıkıntılar oluşturuyodu sadece ama bu sfereki baya fazlaydı
sonra dedima acıyo gıdıklamayı deneyelım de çeksin
öle gıdı gıdı yaptım hoop öbür tarafa kaydı....
hoşgeldin canım :)
ay benımkı de sırt urtu uzandığımda bole bi yere kayıyo genellıkle sağımda toplanıyo bırseyler yapıyo..ama cok bellı oluyo..bende bas parmağımla hafif bastırıyom daha doğrusu dürtüyom hemencecık kayboluyo gerılere...çok komık eğlenceli bırsey ama gıcık oluyolardır emınım...
tabi canım kimse emeklerini bi anda bırakıp gitmek istemiyo. ben 4 bine yakın tazminat aldım e 8 ay da işsizlik.. az para değil bu devirde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?