Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi olmana sevindim canım benim biraz mide bulantılarımla başım dertte ama bugünümüze çok şükür

evıme dün döndüm 1 aydır annemlerdeydım ızınlıydım işede gıdemedım 1 haziran iş bası bakalım hayırlısı artık bulantı kusma bende hala devam ama napalım canım sabır işte ınsallah çok sürmez senınde

zehsel hoşgeldin canımmm..senin nasıl hala geçmedi miden yaaa.. çok zor olsa gerekkk.. :sinifsinif:

çok geçmmiş olsun canım benimde öyle senin çok uzun sürmüş genelde 12. haftada biter diyolar ama bende çok korkuyorum uzun sürücek diye inş. sürmez canım :Saruboceq:

zehsel hoşgeldin canımmm..senin nasıl hala geçmedi miden yaaa.. çok zor olsa gerekkk.. :sinifsinif:

hosbuduk canım geçmedı canımya sorma çok zor gerçekten daha öglen çıkardım yedıklerımı ama napalım be tatlım sabırla beklıyorum geçmesını bakalım sen nasılsın canım

aaa zelzelcim oğluşun mu oluyo ben bilmiyordum geç oldu sanırım biraz ama tebrik ediyorum canım sağlıklı hayırlı bi şekilde kucacıgına alırsın inş tatlım

aaa zelzelcim oğluşun mu oluyo ben bilmiyordum geç oldu sanırım biraz ama tebrik ediyorum canım sağlıklı hayırlı bi şekilde kucacıgına alırsın inş tatlım

evet canım oglusum oluyo sagol canım benım amın ınsallah

sağol canım sen nasılsın oğluşun nasıl

daha ıyıyım çok sukur canım ogluşum ıyı büyüyo masallah

hosbuduk canım geçmedı canımya sorma çok zor gerçekten daha öglen çıkardım yedıklerımı ama napalım be tatlım sabırla beklıyorum geçmesını bakalım sen nasılsın canım

insan katlanıyor dimi çocuğu için.... boshayallersmile
olsada bizde katlansakk..
ben iyiym canım..şükür Allaha..adetim gecikti..onun stresi var ama bebek yok..yumurtlama olmadı bu ay..peşin peşin söliyim dedimmm... kaydirigubbakcemile3

canım bebek ıyı olsunda herseye sabredılıyo ınsallah sende en kısa zamanda kavusursun melegınede güzel bır hamılelık geçırırsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…