Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar insanın hayatında yasayabilecegi en guzel duygu.her an ozluyosun herkesın onunune gecıyor.ben epıdural oldum.cok zor cok zor cok zor.

Saolun kızlar Allah herkese yasatsın. Yasanmadan bılınmeyecek bısey ınanın.karnındayken cok farklı dısarı cıkınca dunyan degısıyor.ama dogum cok zor.ananı aglatıyolar resmen.ben gule oynaya gıttım ayak bastıgımdan bugune kadar acı cektım tam 15 gun. Nerden baslasam nasıl anlatsam bılmıyorum kı gozunuzu korkutmak ıstemem.

kızlar insanın hayatında yasayabilecegi en guzel duygu.her an ozluyosun herkesın onunune gecıyor.ben epıdural oldum.cok zor cok zor cok zor.

yaaaaa... eyvahedigeldismile
ayyy çok güzel ama yaaa... Allahım bizede nasip etsin..yokmu fotosu..bakalımmm... boshayallersmile

ben göremedim ama bilmiyorumkismile
silmiş ayşe

ayşe yeniden koy canım..ve silme..şaka yaptım bak gerçekttennn... Şeniz

KZILAR BULAMIYORUM DAHA SONRA EKLERİM İNŞALLAH BULUNCA
E-PACK SANADA ÖZEL MESAJ ATARIM GÖRÜRÜSÜN OLRUMU

HOŞGELDİN APLACIMMM :)

ayy ne güzeeellll :asigim: :asigim: :asigim:

ama epidurale zor diyosan ben nromalde ölürüm kızımmmmm

KORKUYORUUUUMMMMMMM eyvahedigeldismile

ayyy topiğimizin ilk annesi canım yaaa tabi güzeldir iş herşey yolunda gider oyyy yerim ben onu
kime benziyoo
eee dogumu anlatsana canım

merak etme canım..nekadar korksakta..bahsettiğin o inanılmaz duyguyu yaşamak istiyor insannn..ah bi hamiş kalsammm... boshayallersmile

Oncelıkle soyle dıyım tam narkozu tavsıye etmıyorlar bebek de sen de zor uyanırsın dedı doktor epıdural yaptı. Ilk once lavman dıye bısey yapıyolar arka tarafından bı sıse sıvıyı vucuduna verıyolar ama gırmesı cok acıtıyor.o sıvıdan sonra 15 dk sonra wc ye kosuyorsun butun bagırsakların temızlenıyor dogum esnasında bısey olmasın dıye sonra on taraftan ıdrar torbası takıyolar cunku 4 gun yerınden kalkamayacaksın.dusun ıdrarın geldıgı yere hortum sokuyorlar.bunlar baslangıc ben avaz avaz……
Sonra amelıyathaneye bı soktular masanın ustu mılyon tane ıgne…..ama 3. ıgneden sonra hıssetmıyosun sıcaklık yayılıyor alt tarafın felc olmus gıbı. Sonra baslıyolar kesmeye.sonra bebısın sesı gelıyo doktor getırıyo sana gosterıyo en guzel an ıste herseye deger……baslıyosun aglamaya…

ayy ne güzel canım yaaaa...allahım inşallah en kısa zamanda bizlerede yaşatır bu duyguyu...valla olsunda ben acısınada razıyım sonucta bu acılar gecici yeterki sağlıklı olsunlar...

ayyyy gözlerim dolduuuuu..çok duygulandımmm..Allahım müthiş bişey yaaa... :gitme: :gitme:

canım ya sonu muhteşem işde inş bizlerde yaşarız o duyguyuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…