Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
annem bakıyor sımdılık ama ben bakmak ısterdım.cok farklı bıseymıs cok

ay evet yaaa..tahimn ederken bile ister istemez gülümsüyorum..gözlerim doluyor falan..yaşarsam inşallah naparım bilimyorummm..nekadarlık oldu bebek..erken döndün işe..neden???

ayşemmm ya ne güzelde anlatıyon sen öyle.Şeniz.sen anlatınca kendimi ve bebişimi hayal ediyorum..inşallah inşallah bizde yaşarız bu duyguları..allahım hiç kimseyi bu sevgin mahrum etmesin..(aminn)

inşallah canım hepimiz hepimiz yaşarız o anları :)

ben çok severım bebişlerin öyle ayaklarını çırpmalarını

sen ellerini gel diye uzatınca avuçlarını açıp kapamalarını

sonra emzirirken biri izliyosa eğer dönüp ona bakıp böyle dudağını yamultup gülmesini

sonra emmeye geri dönmesini fln :)

bayılıyorum o anlara :)

ben hep o günleri hayal ediyorum....inşallah bizleredee yaşamak nasib olru sağlıkla....

ay yaa bbekımmm tekmeliyo bi yandanda ağlıcam nerdeysee :gitme:

kadın olmak muhakkak çok zor ama bu hisleri başka kimsenin hissedemeyecegını bılmek
özel oldugunu bilmek o meleğin koruyucu meleği oldugunu billmek çok başka bişey...

kızlar cumartesi adetimin gecikmesi 7 günken betahcg yaptırdım.Sonuç 0,1 çıktı.Bugün doktora gittim bana gecikme 12 gün olunca tekrar kana bakalım dedi kafam karıştı

ay ayşe çok kötüsün yaaaaaaaaaa....nasılda bamteline basıyorsun insanın...
nasılda güzel tasvir etmişsinnn...
geberticem seniiiiiiiiii.......... :gitme:

evet ya cok tatlı oluyolar öyle..zemuszemus
.yerim ben onların heryerini yaaa..cokacimcoook
inşallah canım Allahım hayırlı sağlıklı yaşamayı nasip etsin hepimize..:Saruboceq::Saruboceq:
okuyunca ağlamak geliyor içimden cok duygulanıyorum..:gitme::gitme:

kızlarrrr nolur yardım edin.hani hatırlarsınız belki dün idrarda test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı sonra 2.çizgi çok hafif çıkmıştı.dayanamadım bu gün kanda baktırdım 126 çıktı dr olabilirde olmayabilirde dedi 1 hafta sonra gel tekrar test yap dedi.sizce sevinmelimiyim kafam karıştı yaaaeyvahedigeldismile

yuh yaaa..126 var dmeek iştte..tamam dr.dan iyi bilecek değilim ama..40-50 değilki..126 yanii... :lepi:
kupanı vereyim durrr...halt etmiş o dr.. :hooray:

kızlar cumartesi adetimin gecikmesi 7 günken betahcg yaptırdım.Sonuç 0,1 çıktı.Bugün doktora gittim bana gecikme 12 gün olunca tekrar kana bakalım dedi kafam karıştı

7 gün gecıkmeyle bebek olsaydı çıkardı canım 12. gün betahhcg yaptırmaya gerek yok

ay ayşe çok kötüsün yaaaaaaaaaa....nasılda bamteline basıyorsun insanın...
nasılda güzel tasvir etmişsinnn...
geberticem seniiiiiiiiii.......... :gitme:

üzgünüm elifcim ama böyle analtınca bende ağlıyorum sadece sen değil yani
kızıma bi yazı yazmıştım blogumda onu okuyunca hep ağlıyorum zzaten :gitme:

amin canım ammiin inşallahh :)

hoşgeldin karagul yaa 126 çıkmış bu bebıs var anlamına geliyo ama doktor
herhangi bi yanlışlıga ragmen umtulanma diye kesın bişey dememıs su sonuca göre
hamile gozukuyosun canım :)
ama beta hcg degerının günaşırı 2 ye katlaması lazım sağlıklı bı gebelıkte onun için 2 günde bir test yaptırmalısın hadi hayrılısı inşallah :)

yuh yaaa..126 var dmeek iştte..tamam dr.dan iyi bilecek değilim ama..40-50 değilki..126 yanii... :lepi:
kupanı vereyim durrr...halt etmiş o dr.. :hooray:

ya elif bu doktorlar bi garip ciddende bende test yaptırdıgım hastanede

10481 çıkmıştı beta hcg m 11 gün gecıkmeyle doktor su durumda bebek var gozukuyo
demişti bende kesin değil galiba diye düşünmüştüm
değerime baksana 10481 yuh yani bu degere onu dıyosan git atla camdan aşşağı töbe töbe

karagulun bebeıs var gozukuyo sağlıklıdır inşallah ama gün aşırı 2 ye katlamalı değer :)

yani 2 günde bir kan tahlili mi yaptırmalıyım bilmiyorumkismile

:umursamaz:

ayyy inş ya be bileyim dr hiç ümit vermedi moralim çok bozuldu yaaa

canım 15,00 dan yukarısı gebelık var kabul edilir....
senınkı 126 doktor sadece ultrasodna görene kadar emin olamayacağı için
eğer bi akslilik varsa seni umutlandırmamak için öyle demiştir.
takma kafana değere göre hamişsin dostum hayırlı olsun :) inşallah sağlıklı bi gebelıktır
gün aşırı 2 ye katlaması gerekır degerın en az

ya gerçekten ayşe doktor var doktor var yaniii...
ben her dr.a güvenmiyorum..hele şu kk da insanların başına gelenleri okuduktan sonra..
benimde aklıma geldi..hani bi sorun olursa kaptırmasın kendini..netleşene kadar kesin demiyodur belki diye ama..bu kızda ona göre dikkat eder kendine..çok umursamaz oluyolar..sinir oluyorummm... :umursamaz:

canım hadi hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...dr. belki keseyi görmeden birşey demek istememiştir..
adet günün ne zamandı canım kac gün gecmişti..

ayşe yollasana linki okıyım canım yazıyı...

canım farıd farjadın bi parçasını dinliyordum hamile kalmadan aylar önce
o zaman bi kzıım olsa diye hayaller kurdurtmustu bu parça bana
hamiel kalıpta kızım oldugunu öğrenınce parçayı dinlemek istedım ama
bulamadım buluncada dinlerken hemen bu satırları yazdım :) eşim çok karmaşık yazdıgımı
söyluyo belkide öyledir ama o kadar çok şey düşünüyordum ki
parçanın lınkıde yazının sonunda var dinleyebilirsin

http://eyluluntarifdefteri.blogspot.com/2010/04/bir-hayal-masal.html

yani 2 günde bir kan tahlili mi yaptırmalıyım bilmiyorumkismile

evet canım doktorun söylemedımı ?

kızlarrr çok saolun ya beni rahatlattınız umarım hevesim kursağımda kalmaz çok istiyorum çünkü.ha bide dr şimdilik kimseye söyleme dedi ama ben eşime söylemek istiyorum sizce söylemelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…