Oncelıkle soyle dıyım tam narkozu tavsıye etmıyorlar bebek de sen de zor uyanırsın dedı doktor epıdural yaptı. Ilk once lavman dıye bısey yapıyolar arka tarafından bı sıse sıvıyı vucuduna verıyolar ama gırmesı cok acıtıyor.o sıvıdan sonra 15 dk sonra wc ye kosuyorsun butun bagırsakların temızlenıyor dogum esnasında bısey olmasın dıye sonra on taraftan ıdrar torbası takıyolar cunku 4 gun yerınden kalkamayacaksın.dusun ıdrarın geldıgı yere hortum sokuyorlar.bunlar baslangıc ben avaz avaz……
Sonra amelıyathaneye bı soktular masanın ustu mılyon tane ıgne…..ama 3. ıgneden sonra hıssetmıyosun sıcaklık yayılıyor alt tarafın felc olmus gıbı. Sonra baslıyolar kesmeye.sonra bebısın sesı gelıyo doktor getırıyo sana gosterıyo en guzel an ıste herseye deger……baslıyosun aglamaya…
Oncelıkle soyle dıyım tam narkozu tavsıye etmıyorlar bebek de sen de zor uyanırsın dedı doktor epıdural yaptı. Ilk once lavman dıye bısey yapıyolar arka tarafından bı sıse sıvıyı vucuduna verıyolar ama gırmesı cok acıtıyor.o sıvıdan sonra 15 dk sonra wc ye kosuyorsun butun bagırsakların temızlenıyor dogum esnasında bısey olmasın dıye sonra on taraftan ıdrar torbası takıyolar cunku 4 gun yerınden kalkamayacaksın.dusun ıdrarın geldıgı yere hortum sokuyorlar.bunlar baslangıc ben avaz avaz
Sonra amelıyathaneye bı soktular masanın ustu mılyon tane ıgne ..ama 3. ıgneden sonra hıssetmıyosun sıcaklık yayılıyor alt tarafın felc olmus gıbı. Sonra baslıyolar kesmeye.sonra bebısın sesı gelıyo doktor getırıyo sana gosterıyo en guzel an ıste herseye deger baslıyosun aglamaya
oncelıkle soyle dıyım tam narkozu tavsıye etmıyorlar bebek de sen de zor uyanırsın dedı doktor epıdural yaptı. ılk once lavman dıye bısey yapıyolar arka tarafından bı sıse sıvıyı vucuduna verıyolar ama gırmesı cok acıtıyor.o sıvıdan sonra 15 dk sonra wc ye kosuyorsun butun bagırsakların temızlenıyor dogum esnasında bısey olmasın dıye sonra on taraftan ıdrar torbası takıyolar cunku 4 gun yerınden kalkamayacaksın.dusun ıdrarın geldıgı yere hortum sokuyorlar.bunlar baslangıc ben avaz avaz……
sonra amelıyathaneye bı soktular masanın ustu mılyon tane ıgne…..ama 3. ıgneden sonra hıssetmıyosun sıcaklık yayılıyor alt tarafın felc olmus gıbı. Sonra baslıyolar kesmeye.sonra bebısın sesı gelıyo doktor getırıyo sana gosterıyo en guzel an ıste herseye deger……baslıyosun aglamaya…
saolun kızlar var mı yenı hamıs
saolun kızlar var mı yenı hamıs
en son kimleri bilityosun bilmiyorum ama son hamişimiz superisi..tam bi sürpriz oldu..haticedende bikaç güne kadar haber bekliyorzz..karasuyla ben varız işte bidee bekleyenler...karasu dışgebelik geçirdi..bilmiyorum biliyomusunn..bende hep araya bişey girdi..ancak bu ay başlıycam klomeene.inşallahh.. öyle işte canım..boshayallersmile
inşallah canım o güzel haberi vermek nasip olur banada...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayy bide ben epdural normal doğum istiyorummm
ama dediğin gibi kucağımıza alınca unuturuz
adını ne koydunuz kızının tatlım
Oncelıkle soyle dıyım tam narkozu tavsıye etmıyorlar bebek de sen de zor uyanırsın dedı doktor epıdural yaptı. Ilk once lavman dıye bısey yapıyolar arka tarafından bı sıse sıvıyı vucuduna verıyolar ama gırmesı cok acıtıyor.o sıvıdan sonra 15 dk sonra wc ye kosuyorsun butun bagırsakların temızlenıyor dogum esnasında bısey olmasın dıye sonra on taraftan ıdrar torbası takıyolar cunku 4 gun yerınden kalkamayacaksın.dusun ıdrarın geldıgı yere hortum sokuyorlar.bunlar baslangıc ben avaz avaz……
Sonra amelıyathaneye bı soktular masanın ustu mılyon tane ıgne…..ama 3. ıgneden sonra hıssetmıyosun sıcaklık yayılıyor alt tarafın felc olmus gıbı. Sonra baslıyolar kesmeye.sonra bebısın sesı gelıyo doktor getırıyo sana gosterıyo en guzel an ıste herseye deger……baslıyosun aglamaya…
canım ya sonu muhteşem işde inş bizlerde yaşarız o duyguyuu
hayırlı olsun senın de kız oluyor yanı,yaşa ve gör bişey demiyorum.biz başak koyduk.
kızlar ben namaza kılmaya geçiyorum zaten baya geç oldu gelince görüşürüz inş.
senin de oglun oluyor yani hayırlı olsun canım.karasu naptı hamile mi
ee sen doğurdun kurtuldun tabii....
Allah ım güzel uzun mutlu sağlıklı bir yaşam nasib etsin inşallah minik başak'a :)
saçları var mı ne renkk ? gözleri nasıl ....
ağlarken havaya savruk tekmeler atıyomu yumuk yumuk bacaklarıyla oyy oyyy oyyy :asigim:
Ayy çok zor ama çok çok çok güzel bişey dimi ablacım yaa :gitme:
ay ben çok ağlak biriyim bi hafta hiç durmadan ağlarım galiba o sevince yaa
ben canlı canlı kürtaj oldum ne bayıltıldım ne iğne ne başka bişey o da çok zordu
avaz avaz bağırıyodum resmen çatalda.....kürtaj onkere doğurmaktan daha zor
doğum kolay diyo herkes inşallah çok zorlanmam inşallah bebeğimi sağlıkla
kucaklayıveririm inşallah hepimiz kavusuruz bebeklerimzie allah yardımcımız olsun
benim doğumda yaklaşıyo aplacım yaa napcaz :)
hayırlı olsun senın de kız oluyor yanı,yaşa ve gör bişey demiyorum.biz başak koyduk.
Valla bilmiyorum canım ben çok zorlandım. belki de son güne kadar çalıştım diye acısı cıktı normalde dayanıklıyımdır. Şimdi işteyim evde bırakıp gelmek o kadar zor ki… gözüne hiç bişey gelmiyor artık.ihtirasların bitiyor onun minnacık gözlerine bakınca….yalnız bir sorun var sezeryan olunca sut gelmıyor 5 gun sonra geldı benim kı genelde oyleymıs dolasııyla mama basladık cocuga sımdı meme almıyor kesınlıkle.buna cok uzuluyorum. Bagrıma basa basa emzıremıyorum cocugumu.ben de sagıyorum verıyorum ama ıcıme sınmıyor. Sagarken cok acıyo ucları barız makına cekıyo ıcını dısını kadın olmak her konuda zor yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?