kızlarrr çok saolun ya beni rahatlattınız umarım hevesim kursağımda kalmaz çok istiyorum çünkü.ha bide dr şimdilik kimseye söyleme dedi ama ben eşime söylemek istiyorum sizce söylemelimiyim
canım hadi hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...dr. belki keseyi görmeden birşey demek istememiştir..
adet günün ne zamandı canım kac gün gecmişti..
kızlarrrr nolur yardım edin.hani hatırlarsınız belki dün idrarda test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı sonra 2.çizgi çok hafif çıkmıştı.dayanamadım bu gün kanda baktırdım 126 çıktı dr olabilirde olmayabilirde dedi 1 hafta sonra gel tekrar test yap dedi.sizce sevinmelimiyim kafam karıştı yaaaeyvahedigeldismile
kızlarrr çok saolun ya beni rahatlattınız umarım hevesim kursağımda kalmaz çok istiyorum çünkü.ha bide dr şimdilik kimseye söyleme dedi ama ben eşime söylemek istiyorum sizce söylemelimiyim
ayşee okudum canımm..çok güzellll...
Allahım bu ay bendede olurmukkiii bişeylerr... eyvahedigeldismile
canım var tabi 126 yanii yuh benim 56 çıkmışdı ve doktorum var demişdi adetime 2 gün kala yaptırmışdım ben var canım iç sıkma kendini bunun keyfini yaşa
Saolun kızlar Allah herkese yasatsın. Yasanmadan bılınmeyecek bısey ınanın.karnındayken cok farklı dısarı cıkınca dunyan degısıyor.ama dogum cok zor.ananı aglatıyolar resmen.ben gule oynaya gıttım ayak bastıgımdan bugune kadar acı cektım tam 15 gun. Nerden baslasam nasıl anlatsam bılmıyorum kı gozunuzu korkutmak ıstemem.
kızlar insanın hayatında yasayabilecegi en guzel duygu.her an ozluyosun herkesın onunune gecıyor.ben epıdural oldum.cok zor cok zor cok zor.
Oncelıkle soyle dıyım tam narkozu tavsıye etmıyorlar bebek de sen de zor uyanırsın dedı doktor epıdural yaptı. Ilk once lavman dıye bısey yapıyolar arka tarafından bı sıse sıvıyı vucuduna verıyolar ama gırmesı cok acıtıyor.o sıvıdan sonra 15 dk sonra wc ye kosuyorsun butun bagırsakların temızlenıyor dogum esnasında bısey olmasın dıye sonra on taraftan ıdrar torbası takıyolar cunku 4 gun yerınden kalkamayacaksın.dusun ıdrarın geldıgı yere hortum sokuyorlar.bunlar baslangıc ben avaz avaz……
Sonra amelıyathaneye bı soktular masanın ustu mılyon tane ıgne…..ama 3. ıgneden sonra hıssetmıyosun sıcaklık yayılıyor alt tarafın felc olmus gıbı. Sonra baslıyolar kesmeye.sonra bebısın sesı gelıyo doktor getırıyo sana gosterıyo en guzel an ıste herseye deger……baslıyosun aglamaya…
sezeyan canım
saolun kızlar var mı yenı hamıs
KIZLARRRRR sabahtan beri burdayım ama konuşamadım bi türlü. nasılsınızzzz?????
ohhh beeee mayısta yalnız kalmamış oldum karagülll tebrik ederim canımcııımm Şeniz
adet tarihim dündü aslında bir geçikme sözkonusu değil.ben aslında öylesine test yaptım içime doğmuştu çünkü
Merhaba canım...ben iyiyim seni sormalı???? nasılsın bebişimiz nasıl?????
KIZLARRRRR sabahtan beri burdayım ama konuşamadım bi türlü. nasılsınızzzz?????
karagülcüm bence eşine söyle doktor kimseye söyleme demiş. o kimse değilki eşinnn. onunda bilmesi gerek bence hem ona göre davranır eşine kimseye söylemeyelim şimdilik doktor öyle dedi dersin bence
ohaoldumsmile
valla idil hiç bilmiyorum bebiş nasıl yaaa. benim doktordan yana acayip bi şanssızlığım varda kaydirigubbakcemile3 ilk randevumu aldım haziranın 23üne verdiler. gazi hastanesinden doktoru kendim seçtiğim için böyle oldu başka doktor olsa aynı gün gidebilirdim. şuan elimde geçen hafta çekilmiş olan ultrason var. kan tahlilimde perşembe çıkacak hepsini alıp sskdaki hastaneye gidicem çünkü bu ultrasonu ve tahlili o verdi troit ve kızamıkçıkta yazdı söyledim ona. merakla sonucunu bekliyorum inşallah bi aksilik çıkmaz. geçen haftaki ultrasonda 5,7 mm çıktı göbekten baktı ama benim daha günüm geçmeden öğrendiğim için adet günümde ultrasona gitmiş oldum doktor keseyi gördüğüne çok şaşırdı ohaoldumsmile
hoşgeldinn superisi...ben kendi adıma iyiyim cok şükür...sen nasılsın bebişin nasıl..
iyiyim bende hatice çok midem bulanıyo ne yesem çıkarıyorum iştahım hiç yok hiççççç bööleyim işte :sinifsinif:
ohaoldumsmile
valla idil hiç bilmiyorum bebiş nasıl yaaa. benim doktordan yana acayip bi şanssızlığım varda kaydirigubbakcemile3 ilk randevumu aldım haziranın 23üne verdiler. gazi hastanesinden doktoru kendim seçtiğim için böyle oldu başka doktor olsa aynı gün gidebilirdim. şuan elimde geçen hafta çekilmiş olan ultrason var. kan tahlilimde perşembe çıkacak hepsini alıp sskdaki hastaneye gidicem çünkü bu ultrasonu ve tahlili o verdi troit ve kızamıkçıkta yazdı söyledim ona. merakla sonucunu bekliyorum inşallah bi aksilik çıkmaz. geçen haftaki ultrasonda 5,7 mm çıktı göbekten baktı ama benim daha günüm geçmeden öğrendiğim için adet günümde ultrasona gitmiş oldum doktor keseyi gördüğüne çok şaşırdı ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?