Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrr çok saolun ya beni rahatlattınız umarım hevesim kursağımda kalmaz çok istiyorum çünkü.ha bide dr şimdilik kimseye söyleme dedi ama ben eşime söylemek istiyorum sizce söylemelimiyim

ay ne desekkii.
bence iki gün daha bekle mademm.iki gün sonra ikiye katladıysa iyi gidişattır buu...
ozaman özel bişeyler hazıtrlayıp paylaşırsın baba adayıylaaa... yerimseniben

ayşee okudum canımm..çok güzellll...
Allahım bu ay bendede olurmukkiii bişeylerr... eyvahedigeldismile

canım hadi hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...dr. belki keseyi görmeden birşey demek istememiştir..
adet günün ne zamandı canım kac gün gecmişti..

adet tarihim dündü aslında bir geçikme sözkonusu değil.ben aslında öylesine test yaptım içime doğmuştu çünkü

canım var tabi 126 yanii yuh benim 56 çıkmışdı ve doktorum var demişdi adetime 2 gün kala yaptırmışdım ben var canım iç sıkma kendini bunun keyfini yaşa

kızlarrr çok saolun ya beni rahatlattınız umarım hevesim kursağımda kalmaz çok istiyorum çünkü.ha bide dr şimdilik kimseye söyleme dedi ama ben eşime söylemek istiyorum sizce söylemelimiyim

canım bence var gebelık :) hem nasıl saklıycaksın ki hihoyyyt

yada başka bi doktora daha sor :) sonucu göster

ayşee okudum canımm..çok güzellll...
Allahım bu ay bendede olurmukkiii bişeylerr... eyvahedigeldismile

:)

inşallah olur canım....inşallah sağlıkla

canım var tabi 126 yanii yuh benim 56 çıkmışdı ve doktorum var demişdi adetime 2 gün kala yaptırmışdım ben var canım iç sıkma kendini bunun keyfini yaşa

bencede canım 15,00 den yukarısı gebelık var demek :)

doktor biraz hassas davranmış :)

kızlar insanın hayatında yasayabilecegi en guzel duygu.her an ozluyosun herkesın onunune gecıyor.ben epıdural oldum.cok zor cok zor cok zor.

saolun kızlar var mı yenı hamıs

İpek gelmiş gitmiş....olumunekankayizsmile Allah analı babalı büyütsün inşallah....
Korkmayın kızlar kim sezaryen olacak aranızda?
anlamıyorum ya ...problem olmadıkca sezeryan yapılmaz Fransa'da..en doğrusu da bu...''normal doğumdan korkuyorum'' diyen sezeryan oluyor...yanlış bence...dünyada milyonlarca kadın normal doğum yapıyor ve bebek için en sağlıklısı bu...bebek ne zaman gelmek isterse gelir...onu niçin düşünmüyorsunuz kızlar :1no2: ..korkmayın kızlarrr ya

karagülcüm bence eşine söyle doktor kimseye söyleme demiş. o kimse değilki eşinnn. onunda bilmesi gerek bence hem ona göre davranır eşine kimseye söylemeyelim şimdilik doktor öyle dedi dersin bence

ohaoldumsmile
Merhaba canım...ben iyiyim seni sormalı???? nasılsın bebişimiz nasıl?????

valla idil hiç bilmiyorum bebiş nasıl yaaa. benim doktordan yana acayip bi şanssızlığım varda kaydirigubbakcemile3 ilk randevumu aldım haziranın 23üne verdiler. gazi hastanesinden doktoru kendim seçtiğim için böyle oldu başka doktor olsa aynı gün gidebilirdim. şuan elimde geçen hafta çekilmiş olan ultrason var. kan tahlilimde perşembe çıkacak hepsini alıp sskdaki hastaneye gidicem çünkü bu ultrasonu ve tahlili o verdi troit ve kızamıkçıkta yazdı söyledim ona. merakla sonucunu bekliyorum inşallah bi aksilik çıkmaz. geçen haftaki ultrasonda 5,7 mm çıktı göbekten baktı ama benim daha günüm geçmeden öğrendiğim için adet günümde ultrasona gitmiş oldum doktor keseyi gördüğüne çok şaşırdı ohaoldumsmile

karagülcüm bence eşine söyle doktor kimseye söyleme demiş. o kimse değilki eşinnn. onunda bilmesi gerek bence hem ona göre davranır eşine kimseye söylemeyelim şimdilik doktor öyle dedi dersin bence

ya evet yaa..söyleme dedim ama..hani beni duyanda kendim olsam renk vermem sanır..dayanamazdım ben olsam..söylee.üstelik adetin 1 günmü ne geçmiş..bence değier çok iyi... yerimseniben

canım adetinden kac gün önce öğrenmiştin sen...

bende yarın gidicem doktora bakalım ne diycekk..her randevuda korkuyorum yaa bir aksilik çıkacak diye...Dua et benim için :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…