Kızlar 2 gÜn aradan sonra yanınızdayım selamlar...........
Nasılnız. Bakalım hamİle varmı. Haberler alayım sİzden.
Kızlar 2 gÜn aradan sonra yanınızdayım selamlar...........
Nasılnız. Bakalım hamİle varmı. Haberler alayım sİzden.
smart bak sımdı olmadı ben sımdı gıdınce eczaneye gırmeden yapamıycammmmm napcammmm:) eczane gorunce yolumu degıstırmem lazım kaydirigubbakcemile3
Canım ya benİm daha bugÜn olmam gerekİyodu ama.... Zaten bİr kaÇ gÜn sarkıyop normalde.
Beklemedeyİm yanİ
nasılnsın smartcım
selam canım iyiyiz sen nasılsın? haberler sen de bugün senin günün gelen giden var mıyerimseniben
sımartcım ocak listesinden beni cıkart istersen..bu ay hamiş kalmam imkansız dr.gittim kist varmış onun tedavisi için doğum kontrol hapı verdi..yani ocak ayı hamiş olmam imkansız umudum şubata inş..dr yumurta takibine başlayalım dedi..bakalım hayırlısı...
Hehe :)) Çıkmamış canda umut vardı :) İNşallah güzelhaberlerle gelirsin bize!
İYİYİM SUCUMMM . biliyorsun memleketten misafirler vardı. canım benim zaten bir iki gün sarkar adet. beklemedeyim canım.
2 günde neler oldu . senden biraz haberleri alayım
CAnım sen bilirsin tabi!İstiyorsan çıkarıırm.Peki kistin nasılmış_Büyük mü :S Hapla çözülecek gibimiymiş?Ne dedi doktor?
anladım canım işallah bebeğin seninledir de kutlama yaparız hep beraber burda hihoyyyt biz de kızlarla günü geçen arkadaşlardan hamiş haberi bekledik hala da bekliyoruz canım :Saruboceq:
canım ya işallah benimledir. eşime dogum günü hediyesi vermek istiyom. yakında dogun günü.
bu arada adetim 10 gecikirse sayet o güne kadar beklemeyi düsünüyom.
çünkü önceki aylarda cok aglamıstım test yaptıktan sonra o yüzden bu ay beklicem..
canım ya işallah benimledir. eşime dogum günü hediyesi vermek istiyom. yakında dogun günü.
bu arada adetim 10 gecikirse sayet o güne kadar beklemeyi düsünüyom.
çünkü önceki aylarda cok aglamıstım test yaptıktan sonra o yüzden bu ay beklicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?