Seneye;ama evet az kaldı :))
bencede canım tam gununu bekle ben yaptım sılıkte olsa ıkıncı cızgıyı gordum dıye dunyalar benım olmustu ıkı gun sonra yedım kırmızı kartı resmen YIKILDIM bekle bence demesı kolay ama uzulmezsın o kadar stres yapmamak lazım arkadaslar o da cok etkılıyo ınananın
Kendimi de yazsam mı listeye;ama daha yumurtlama dönemine bile girmedim ben yaaaaaaaaaaaaaaaa!
aa olmaz yaz da biz de seni takip edelimlmaz:
Pembecim bitti mi çalışmalr :) En çok sen yoruldun bu ay yahuuu :)
:)))))))))))))))))) 100 kere baktım valla gözlerım sıstı gorcem ıkıncı cızgıyı dıye :)
Ama çok var!Şaka gibi bir tarih yaniiii :) Listenin en sonlarında :) Bizraz daha gün geçsin de yazacağım;ben de listede olmak istiyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm... :) Daha eğlenceli oluyoooo!:)
Sizin gibi peryodum kısa olsa yüz kez yazardım :)
Canım sağol!:) Ama bunu ben tek başımayapmıyorum ki,arkadaşlardan bazıları(onlar kendini bilir :) )benden daha çok sahip çıktı buraya ve bu güzel paylaşımın oluşması için emek verdiler;sonuçsa bence çok güzel oldu ve sizlere de sorup 'acaba bana mı öyle ggeliyo' diye öğrenmek için de o anketi soktum devreye :)
hımmm anladım canım benimmm...o zaman şöyle diyelim emeği gecen herkeze cok teşekkürler..ellerinize kollarınıza sağlık..:)))kaydirigubbakcemile3
ya evet cok pahalı valla hollandada da cok ucuz yarı yarıya nerdeyse ama artık akıllandım ben gunu beklıycemmmmm (umarım tabı kaydirigubbakcemile3)
E,buna sen de dahilsin :) Burdaki çoğu insan dahail...İnsan kendine teşekkür mü eder yaaaaaaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?