Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kendimi de yazsam mı listeye;ama daha yumurtlama dönemine bile girmedim ben yaaaaaaaaaaaaaaaa!

Bundan sonra Erken gebelik testlerine karşı mısınız anketi yapalıımmmmm :))

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra....................................21 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Nazo............27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26...............................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

aa olmaz yaz da biz de seni takip edelim lmaz:

Ama çok var!Şaka gibi bir tarih yaniiii :) Listenin en sonlarında :) Bizraz daha gün geçsin de yazacağım;ben de listede olmak istiyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm... :) Daha eğlenceli oluyoooo!:)
Sizin gibi peryodum kısa olsa yüz kez yazardım :)

:)))))))))))))))))) 100 kere baktım valla gözlerım sıstı gorcem ıkıncı cızgıyı dıye :)

Bu arada;F5 e basarak sayfayı yenileyin sıksık yazılanları daha çabk görürsünüz.

:)))))))))))))))))) 100 kere baktım valla gözlerım sıstı gorcem ıkıncı cızgıyı dıye :)

Ben Amerikadayken erken gebelik testi alıyordum bol bol;5 gün kala her gün yapıyordum nerdeyse :) (ucuzdu orda alkisalkisalkis) Türkiyeye dönünce baktım hem çok pahalı hem de önce pozitifi gören(senin gibi)sonrasında üzülen çok kşi tanıdım ve bıraktım o işleri.

Gün bekliyorum;o da gününün gelmesine 5 gün kala(huy olmuş ya ) onun dışında sadece arkadaşları takip etmek için burda oluyorum.Acayip meraklıyımdır ,telaşımdır ama bu konuda asla....

tamam tatlım nasıl istersen kaydirigubbakcemile5

hımmm anladım canım benimmm...o zaman şöyle diyelim emeği gecen herkeze cok teşekkürler..ellerinize kollarınıza sağlık..:)))kaydirigubbakcemile3

hımmm anladım canım benimmm...o zaman şöyle diyelim emeği gecen herkeze cok teşekkürler..ellerinize kollarınıza sağlık..:)))kaydirigubbakcemile3

E,buna sen de dahilsin :) Burdaki çoğu insan dahail...İnsan kendine teşekkür mü eder yaaaaaaaaaa :)

ya evet cok pahalı valla hollandada da cok ucuz yarı yarıya nerdeyse ama artık akıllandım ben gunu beklıycemmmmm (umarım tabı kaydirigubbakcemile3)

ya evet cok pahalı valla hollandada da cok ucuz yarı yarıya nerdeyse ama artık akıllandım ben gunu beklıycemmmmm (umarım tabı kaydirigubbakcemile3)

EVET CANIM!En mantıklısı bu... Çünkü bebek bile o zaman kendini yuvasında hissediyor;yuvaya yerleşmeyen hiç bir kuş uçmaktan kendini alamaz.

Üç tanesini 13 dolara alıyordum :)) Hem de digital;diğerleri ise daha da ucuzdu :dance:Siz düşünün artık gerisini :)

Kızlar 2 gÜn aradan sonra yanınızdayım selamlar...........
Nasılnız. Bakalım hamıle varmı. Haberler alayım sızden.

smart bak sımdı olmadı ben sımdı gıdınce eczaneye gırmeden yapamıycammmmm napcammmm:) eczane gorunce yolumu degıstırmem lazım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…