canımm yaa ne güzel bir hediye olur işallah hamilesindirrr :Saruboceq::Saruboceq: bence de bekle ben de bekleyeceğim bende öyle ağlamıştım( varsa zaten geçte olsa öğrenicez dimi canım yerimseniben
Ya kızlar!Tabiki hepimiz Elhamdulillah müslümanız;dinimizde alkolün günah olduğunu da biliyorum ama bazı sitelerde okuduğum kadarıyla yapılan bir araştırmada ŞARAP içen kadınalrın diğerlerine göre daha erken hamile kadlığı çıkmış ortaya.Sebebnin şarap mı yoksa yaşam biçimi mi olduğunu bilmiyorlar ama böyle bir gerçek de varmış.Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bebek(çocuk) aspirini de kan sulandırıyoooocanım benim ben 4 yıllık evliyim evliliğim süresince 3 gebelik kaybım var..gereken bütün tahlillerim yapıldı genetik araştırmalar rahim filmleri hormon testleri filan..ama hiçbir sorunyok..sadece rahim filminde sağ tüp tıkalı cıktı ama doktorum bir sorun teşkil etmez dedi..1 yılldır korunuyordum..ama 6 aydır korunmuyorum hamiş kalamıyorum..ve dr.gittim rahmin arakasında kist var dedi tedavisi hapla yapıcaz dedii ama hapla olabilicek birşeymi onuda bilmiyorum..ankardaki doktorum kan pıhtılaşmasından süpheliniyo eğer hamile kalırsam claxsan iğne kullanıcam kan sulandırıcıı..hakkımda hayırlısı ne diyeyim...
Ahhhh ahh!Bu senaryoyu ben bir yerden hatırlıyourmGüya ben eşime doğum günü hediyesi bebiş verecektim(bizde bebişi isteyen o öncelikle) ama olmadı Umarım seninki olur yaaaaaaaaaaaaaaaa....
canım bence çok saçma ben buna katılmıyorum..şarapla hamileliğin ne ilgisi varmış ki? Allah Ol dedikten sonra hayat tarzıymış şarapmış hepsi hikaye bence..yani ben kendi fikrimi söylüyorum bence saçma :umursamaz:
canım bence çok saçma ben buna katılmıyorum..şarapla hamileliğin ne ilgisi varmış ki? Allah Ol dedikten sonra hayat tarzıymış şarapmış hepsi hikaye bence..yani ben kendi fikrimi söylüyorum bence saçma :umursamaz:
canımm yaa ne güzel bir hediye olur işallah hamilesindirrr :Saruboceq::Saruboceq: bence de bekle ben de bekleyeceğim bende öyle ağlamıştım( varsa zaten geçte olsa öğrenicez dimi canım yerimseniben
Okuduğumu yazdım sadece :)
Bebek(çocuk) aspirini de kan sulandırıyoooo
canım benim ben 4 yıllık evliyim evliliğim süresince 3 gebelik kaybım var..gereken bütün tahlillerim yapıldı genetik araştırmalar rahim filmleri hormon testleri filan..ama hiçbir sorunyok..sadece rahim filminde sağ tüp tıkalı cıktı ama doktorum bir sorun teşkil etmez dedi..1 yılldır korunuyordum..ama 6 aydır korunmuyorum hamiş kalamıyorum..ve dr.gittim rahmin arakasında kist var dedi tedavisi hapla yapıcaz dedii ama hapla olabilicek birşeymi onuda bilmiyorum..ankardaki doktorum kan pıhtılaşmasından süpheliniyo eğer hamile kalırsam claxsan iğne kullanıcam kan sulandırıcıı..hakkımda hayırlısı ne diyeyim...
bende yılbaşı ıcın aynı seyı dusunmustum surprız yaparım dıye ama kısmet olmadı
7 aydır ağlıyorum canım. test yaptıktan sonra..
senin dediğin varsada zaten 10 günü de ögrenilir...
Ben de üç buçuk yıldır evliyim biz hiç düşünmedik aslıdan.Yazın eşim istemeye başladı bir iki ufak çaplı denem yaptık çok fazla yumurtlama hesabı yapmadan;ama olmadı.Geçen ay eşim döndü yumurtlamamın takvime göer son günüydü korunmadık ama olmadı tabiki :)) Biz kiiimmmm bir defayala hamile kalmak kim :)))
Şimdi ovulasyon testlerriyel girieceğim olaya kısmetse bakalım ne olacak :)) İlk gibi bişey benimkii...Zehsel iyi bilir yazdan beri birliktetyi çünkü!
canım ya ağlama kıyamam :teselli: işallah bizler de bir gün anne olacağız Allah'ın izniyle,o zaman sevinçten ağlarız işallahh :Saruboceq:
anladım canım..ama daha dr. gitmedin değilmi bence hiç bekleme önce dr git neyse sorunun ortaya cıkar..bak bana 3.bebeğimide kaybedince aklım başıma geldi gerci birşeyde cıkmadı kan pıhtılaşması şüphesi var sadece..ve ben gecen hamileliklerimde hiç beklemeden hamile kaşmıştım..ama hakkımızda hayırlısı...umarım cok fazla beklemeden en kısa zamanda hamile haberlerini alırız canım...kalbim seninle ve tüm arkadaşlarlakaydirigubbakcemile3:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?