Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canımm yaa ne güzel bir hediye olur işallah hamilesindirrr :Saruboceq::Saruboceq: bence de bekle ben de bekleyeceğim bende öyle ağlamıştım ( varsa zaten geçte olsa öğrenicez dimi canım yerimseniben

Kıyamammm yaaaaaaaaaaaa ağlamayın.....

canım benim ben 4 yıllık evliyim evliliğim süresince 3 gebelik kaybım var..gereken bütün tahlillerim yapıldı genetik araştırmalar rahim filmleri hormon testleri filan..ama hiçbir sorunyok..sadece rahim filminde sağ tüp tıkalı cıktı ama doktorum bir sorun teşkil etmez dedi..1 yılldır korunuyordum..ama 6 aydır korunmuyorum hamiş kalamıyorum..ve dr.gittim rahmin arakasında kist var dedi tedavisi hapla yapıcaz dedii ama hapla olabilicek birşeymi onuda bilmiyorum..ankardaki doktorum kan pıhtılaşmasından süpheliniyo eğer hamile kalırsam claxsan iğne kullanıcam kan sulandırıcıı..hakkımda hayırlısı ne diyeyim...

canım bence çok saçma ben buna katılmıyorum..şarapla hamileliğin ne ilgisi varmış ki? Allah Ol dedikten sonra hayat tarzıymış şarapmış hepsi hikaye bence..yani ben kendi fikrimi söylüyorum bence saçma :umursamaz:

Bebek(çocuk) aspirini de kan sulandırıyoooo

Ahhhh ahh!Bu senaryoyu ben bir yerden hatırlıyourm Güya ben eşime doğum günü hediyesi bebiş verecektim(bizde bebişi isteyen o öncelikle) ama olmadı Umarım seninki olur yaaaaaaaaaaaaaaaa....

işallah olurr . çünkü dün sakadan adet oldum dedim.. çok üzüldü bir görseniz.

Okuduğumu yazdım sadece :)

şarabın kan yapıcı özelliği var. hatta benim babam kalp ameliyatı olmuştu, doktoru şarap içmesini önerdi. damarlar içinde faydası varmış tıkanıklığı fln açıyormuş hatta... Ama hamilelikle pek alaksı yok gibi geldi yaa, daha öncede duymadım hiç şarap-hamilelik!

canımm yaa ne güzel bir hediye olur işallah hamilesindirrr :Saruboceq::Saruboceq: bence de bekle ben de bekleyeceğim bende öyle ağlamıştım ( varsa zaten geçte olsa öğrenicez dimi canım yerimseniben

7 aydır ağlıyorum canım. test yaptıktan sonra..
senin dediğin varsada zaten 10 günü de ögrenilir...

evet şarabın kan yapıcı özelliği olduğunu biliyorum ama hamilelikle bir ilgisi olması bana garip geldi :sm_confused:

Ben de üç buçuk yıldır evliyim biz hiç düşünmedik aslıdan.Yazın eşim istemeye başladı bir iki ufak çaplı denem yaptık çok fazla yumurtlama hesabı yapmadan;ama olmadı.Geçen ay eşim döndü yumurtlamamın takvime göer son günüydü korunmadık ama olmadı tabiki :)) Biz kiiimmmm bir defayala hamile kalmak kim :)))
Şimdi ovulasyon testlerriyel girieceğim olaya kısmetse bakalım ne olacak :)) İlk gibi bişey benimkii...Zehsel iyi bilir yazdan beri birliktetyi çünkü!

7 aydır ağlıyorum canım. test yaptıktan sonra..
senin dediğin varsada zaten 10 günü de ögrenilir...

canım ya ağlama kıyamam :teselli: işallah bizler de bir gün anne olacağız Allah'ın izniyle,o zaman sevinçten ağlarız işallahh :Saruboceq:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra....................................21 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Nazo............27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26...............................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

anladım canım..ama daha dr. gitmedin değilmi bence hiç bekleme önce dr git neyse sorunun ortaya cıkar..bak bana 3.bebeğimide kaybedince aklım başıma geldi gerci birşeyde cıkmadı kan pıhtılaşması şüphesi var sadece..ve ben gecen hamileliklerimde hiç beklemeden hamile kaşmıştım..ama hakkımızda hayırlısı...umarım cok fazla beklemeden en kısa zamanda hamile haberlerini alırız canım...kalbim seninle ve tüm arkadaşlarlakaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

canım ya ağlama kıyamam :teselli: işallah bizler de bir gün anne olacağız Allah'ın izniyle,o zaman sevinçten ağlarız işallahh :Saruboceq:

işallah canımmm . cümlemize allah bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.

kızlar ben çıkıyorum. iyigeceler..
yarın sabah görüşmek üzere... hepinizi öpüyorumm

Yok canım!Geçen hafta çok kötü nezle olmuştum ve doktora gittim gitmişken hormon testlerimi de yaptırdım.hepsi temiz çıktı sadece demitrim düşük genel olarak,kadınsal hormonların hepsi ii çıktı.Ultrasona da gireyim dedim ama regllerin düzenli kist yoktur şimdilik gerek yok denemeye devam dediler.Dediğim gibi bu ay bizim ilk ciddi denememiz eğer olmazsa eşim gitmeden birlikte gideceğiz doktora onund aspermlerini saydıracağız benim ekstra muayenelerim dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…