Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inciride ilk defa duydum...
suozdek nasılsın? nasıl hissediyorsun kendini? bişeyler hissediyor musun? benbir hafta nasıl geçecek bilmiyorum inan ki!

canım iyiyim saol benim günüme az kaldı ama ben o kadar kafamı takmıyorum canım bu zamana kadar çok taktım çünkü:)) sadece göğüslerim acıyor o kadar o da her ay oluyor zaten :)) bakalım hayırlısı yerimseniben sen de bu kadar üsteleme canım sonra çok üzülüyoruz biliyorsun rahat ol düşünme fazla yerimseniben

denemekte fayda var zararlı bısey degıl ustelık benım kuzen bır kez dusuk yapmıstı sonra ıstemedı bı sure sonrada o ıstedı ama bı turlu olmadı doktor demıs onada yumurtlama donemıne yakın ve o donemde ıncır ye dıye o ay ıncırı dusurmedı elınden kız ben ona baglıyorum hamılelıgımı dıyoyerimseniben kısmet allah bılır gercı ama denemekte fayda varyerimseniben

Merhaba arkadaşlar!:) Anket sonuçlarımız güzel gidiyoooo;ama hafta sonu nedeniyle herkes tatilde sanırım :)
Kuru incire gelince;onun kürü de var ama benim incirle pek aram yok;suyunu asla içemem ama her gün kendimde bir tane yiyorum(tiksine tiksine :bbo:) eşime de bir tane yediriyorum :) Yumurta gelişimine katkısı olduğunu duymuştum.

gerçekten ilk defa duydum. bu ayı atlatalım hele...olmadı deneriz artık onuda...zararı yok dediğin gibi.

Canım sağol!:) Ama bunu ben tek başımayapmıyorum ki,arkadaşlardan bazıları(onlar kendini bilir :) )benden daha çok sahip çıktı buraya ve bu güzel paylaşımın oluşması için emek verdiler;sonuçsa bence çok güzel oldu ve sizlere de sorup 'acaba bana mı öyle ggeliyo' diye öğrenmek için de o anketi soktum devreye :)

ben cok severım ıncırı. kalıtesını arttırıyomus yumurtanın. ben bu ay denıycem aklıma geldıkce yıcem bakalım ne olcak bıde bunu denıyım bakalım:))))))))))))))))))

Canım!Ben de öyle düşündüm anlattıklarından ama tabi bunu dile getirmek çok da kolay olmuyoooo....
:çok üzgünüm:

Umarım en yakın zamanda bebişine kavuşursun :)

benimde dün başladı göğüsleri acımaya ve şişmeye... ((
bir o kadarda bu ay olacağını düşünüyorum aslında ama.nasip bakalım artık. ya kan test yaptıramaz mıyız bu hafta biz ya? beklemek zorundada kalmayız hem

ben cok severım ıncırı. kalıtesını arttırıyomus yumurtanın. ben bu ay denıycem aklıma geldıkce yıcem bakalım ne olcak bıde bunu denıyım bakalım:))))))))))))))))))

Canım!Umarım daha iyisindir;hepimiz regl döneminden sonra bir kaç gün invizaya çekiliyoruz;haliyle seni de hoş görüyle karşılıyoruz;ama umarım bir dahaki ay sevinçlerimizi hep birlikte paylaşacağız.
Buna yürekten inanırsak olur;bak burda kaç kişiyiz ve hepimiz birbirimize dua ediyoruz en ihtiyacı olduğu dönemlerde!

Su'cum inşallah güzel haberlerin gelir bizeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Duymaya o kadar ihtiyacım var ki;o haberi ver burada tebrik etmeyi bırak evine kadar geleceğim :) Ve kabul edersennnnn ciddiyim.....

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra....................................21 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Nazo............27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26...............................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Hadiiii şu liste değişsin yaaaaaaaaaaaaaaaa!Aynı şeyleri kopyalamaktan çok sıkıldııııııııııııııııııııııııııımmmmmmm!

yani istersen yaptırabilirsin canım ilişkiden 10 gün sonra çıkıyormuş kanda ama ben bekleme taraftarıyım önceden hiç dayanamazdım artık sabretmeyi öğrendim olursa olur olmazsa da yapacak bir şey yok o yüzden ben bekleyeceğim bence sen de bekle yerimseniben

sen ne kadardır çalışıyorsun bebiş için? çok oldu mu şeker?

Kessinlikle sana katııyorum!Hem önceden öğrenmenin artıları olduğu gibi eksileri de var;malum gebeliğin erken dönemlerinde düşük yaşanma ihtimali çok fazla oluyor.eğer test yapılmazsa frkında olmadan olupo bitiyor herşey ama bilindiğinde insanın içi acıyo düşük haberiyle! :S

Su'cum inşallah güzel haberlerin gelir bizeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Duymaya o kadar ihtiyacım var ki;o haberi ver burada tebrik etmeyi bırak evine kadar geleceğim :) Ve kabul edersennnnn ciddiyim.....

ay canım ne demek ya tabiki her zaman beklerimm :)) az kaldı canım işallah ben de güzel haberlerle gelmeyi çok istiyorummhihoyyyt

evet canım haklısın a.s

bencede canım tam gununu bekle ben yaptım sılıkte olsa ıkıncı cızgıyı gordum dıye dunyalar benım olmustu ıkı gun sonra yedım kırmızı kartı resmen YIKILDIM bekle bence demesı kolay ama uzulmezsın o kadar stres yapmamak lazım arkadaslar o da cok etkılıyo ınananın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…