inciride ilk defa duydum...
suozdek nasılsın? nasıl hissediyorsun kendini? bişeyler hissediyor musun? benbir hafta nasıl geçecek bilmiyorum inan ki!
denemekte fayda var zararlı bısey degıl ustelık benım kuzen bır kez dusuk yapmıstı sonra ıstemedı bı sure sonrada o ıstedı ama bı turlu olmadı doktor demıs onada yumurtlama donemıne yakın ve o donemde ıncır ye dıye o ay ıncırı dusurmedı elınden kız ben ona baglıyorum hamılelıgımı dıyoyerimseniben kısmet allah bılır gercı ama denemekte fayda varyerimseniben
canım inan topiğini cok beğendim..şuana kadarki girdiğim en iyi topik diyebilirim.en azından her arkadaşa cevap yazıp geri dönüyorsun seni tebrik ediyorum..ben kendi adıma cok cok beğendiğimi rahatlıla söylüyorum..kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis:enbuyukkk:
İlginize teşekkürler kızlar.Dönecegim ama 14gün var.Ama kanamam arttı ve parçacıklı olmaya başladı.Onun dışında agrım sızım yok. Biraz daha sabretmem gerek galiba.Ama düşük oldugunu düşünmeye başladım.Kötü hissediyorum psikolojik olarak eşimde bende çok sevinmiştik senağlama Sizce başka birşey olabilirmi?
canım iyiyim saol benim günüme az kaldı ama ben i o kadar kafamı takmıyorum canım bu zamana kadar çok taktım çünkü:)) sadece göğüslerim acıyor o kadar o da her ay oluyor zaten :)) bakalım hayırlısı yerimseniben sen de bu kadar üsteleme canım sonra çok üzülüyoruz biliyorsun rahat ol düşünme fazla yerimseniben
ben cok severım ıncırı. kalıtesını arttırıyomus yumurtanın. ben bu ay denıycem aklıma geldıkce yıcem bakalım ne olcak bıde bunu denıyım bakalım:))))))))))))))))))
benimde dün başladı göğüsleri acımaya ve şişmeye...((
bir o kadarda bu ay olacağını düşünüyorum aslında ama.nasip bakalım artık. ya kan test yaptıramaz mıyız bu hafta biz ya? beklemek zorundada kalmayız hem
yani istersen yaptırabilirsin canım ilişkiden 10 gün sonra çıkıyormuş kanda ama ben bekleme taraftarıyım önceden hiç dayanamazdım artık sabretmeyi öğrendim olursa olur olmazsa da yapacak bir şey yok o yüzden ben bekleyeceğim bence sen de bekle yerimseniben
yani istersen yaptırabilirsin canım ilişkiden 10 gün sonra çıkıyormuş kanda ama ben bekleme taraftarıyım önceden hiç dayanamazdım artık sabretmeyi öğrendim olursa olur olmazsa da yapacak bir şey yok o yüzden ben bekleyeceğim bence sen de bekle yerimseniben
Hadiiii şu liste değişsin yaaaaaaaaaaaaaaaa!Aynı şeyleri kopyalamaktan çok sıkıldııııııııııııııııııııııııııımmmmmmm!
Su'cum inşallah güzel haberlerin gelir bizeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Duymaya o kadar ihtiyacım var ki;o haberi ver burada tebrik etmeyi bırak evine kadar geleceğim :) Ve kabul edersennnnn ciddiyim.....
Kessinlikle sana katııyorum!Hem önceden öğrenmenin artıları olduğu gibi eksileri de var;malum gebeliğin erken dönemlerinde düşük yaşanma ihtimali çok fazla oluyor.eğer test yapılmazsa frkında olmadan olupo bitiyor herşey ama bilindiğinde insanın içi acıyo düşük haberiyle! :S
ay canım ne demek ya tabiki her zaman beklerimm :)) az kaldı canım işallah ben de güzel haberlerle gelmeyi çok istiyorummhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?