Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tinker dün gidince dediğin gibi güzel bi duş aldım..biraz sıcak aldım ama olsun..
onunda etkisi olmuş olabilirr..sabah uyandığımda kırmızılar gelmiştii... yerimseniben

EVET İSE YERIYOKASLAR GEVSİYO O NEDENLE...kaydirigubbakcemile3

karasuyum canım arkadaşını bebişi hayırlı uğurlu olsun...
ben normal doğum yaptım..acayib bir adet sancısı gibi ama bebek cıktığı anda ağrın falan kalmıyo herşey geciyor cataldan kendin kalkıp yürüyosun..ve benim sütüm hemen gelmeye başlamıştı sonra sonra lastikli sargıyla sardılar 3 gün cıkarmadım hiç sonrada gelmedi zaten....
acıkcası bende normal doğum istiyorum ama 3 gebelik kaybım olduğu için riske atılmıyomuş sezeryanla alıyolarmış..
neyse hele bir hamiş kalalımda gerisi yolunda devam eder ne olsa...

canım biliyorum bunu evet...bunu uygulıycam zaten..saraçoğlundanmı aldınn..
geçen sedaya çıktı..öğle yemeğinde baktımm..yumurta büyümesine yardımcı oluyo dedi.. :sm_cool:
çatlatmak içinde havuçta katıyormuşsunn..
hadi bakalımm.
bu ay dolu dolu geçecek inşşş... :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın kontes26, ay_she+, hatice_48, tinkerbell09+, ELSON, superisiyim nasılsınız??? ben çok heyecanlıyım, yarım saat sonra doktora gidiyorum....bebişimi görecem....umarım bir aksilik çıkmaz...

inşallah canım inşallah :)

EVET İSE YERIYOKASLAR GEVSİYO O NEDENLE...kaydirigubbakcemile3

ay duş fln dediniz var ya zaten sıcak burası mayıştım ılık bi duş alsam sonra uyusam
bi güzel :) ohhhhh ohhh ohhhh valla yaa nasıl canım istedi şimdi
duş almayı aşeriyorum galiba kaydirigubbakcemile3

bi de dün adamın birinin elinde kiraz gördüm ayy nasıl canım çekti
kiraz alırken manavdan
kavun gördüm onu da aldım eve gidip yarım kilo kirazı ve kavunun yarısını yedim yaa :lepi: nası bi iştahsa sadece meyve olsun başka bişey olmasın :lepi:

dün bişe duydum kızlarrr doğumdan sonra meme uçlarının çatlamaması için bu aylardan başlamak gerekiyomuş krem sürmeye çünkü doğduktan sonra sürülenler pek fayda etmiyomuşş anne acı çekincede haliyle çocuklar erken emmeyi bırakabiliyolarmışş
şimdi acaba hangi kremi sürmeye başlasak

ya bende çok yiyorum özellikle kiraz karpuzzz kabız olmamak için birazda:)

Günaydın kontes26, ay_she+, hatice_48, tinkerbell09+, ELSON, superisiyim nasılsınız??? ben çok heyecanlıyım, yarım saat sonra doktora gidiyorum....bebişimi görecem....umarım bir aksilik çıkmaz...

günaydın idilcim hoşgeldin....
allahım yardımcın olsun inşallah sağlıklı şekilde görürsün bebişini....opuyorumnanaktan

ay nasıl canım istedi şimdi hemen eşimi arayım niye canın bişey istemiyo diye sorup duruyodukaydirigubbakcemile3

kuşum sen düşünme ben burdan bulur yollarım sana bulamassan:1hug:
:1hug:
günaydın canımmm..çıkmaz Allahın izniylee..evden dua ederek çık..herşey yolunda gideer innşallahh.. :1hug:
günaydın kızlaarrrrrrr
sizede günaydın güzel bayanlarr..ama kızların senden daha güzel canımmm..kıskanma emii... lülülülülülü

obur senniiii..hüplettin okadar şeyi yanii.. :mymeka:
yakında kocan kendine zula yapar senden gizlii..bu obur yüzünden aç kalcam..olağan üstü haller için saklıyım bari der... :roflol:

ya bende çok yiyorum özellikle kiraz karpuzzz kabız olmamak için birazda:)

benim canım çekmiyo ama zorlada olsa yemeye çalışıyorum vitamin açısından

günaydın idilcim hoşgeldin....
allahım yardımcın olsun inşallah sağlıklı şekilde görürsün bebişini....opuyorumnanaktan

Hoşbulduk haticem, sen nasılsın ilaçlar etkisini gösteriyor mu hala? olumunekankayizsmile

:1hug:
günaydın canımmm..çıkmaz Allahın izniylee..evden dua ederek çık..herşey yolunda gideer innşallahh.. :1hug:

sen nasılsın geldi mi kırmızılar?

hayatım ayyy unuttum ben size onu söylemeyi ben çok acı çektim o konuda tam 40 gün kanadı göğüs uçlarım her emmek istediğinde bebek bağıra bağıra ağlıyordum çok acıyor çünkü kızlar krem markasını veriyim hemen size mutlaka kullanın bu krem meme uçlarını sertleştirmek için muhakkak kullanılması gerekiyor ben 1,5 ay önce başladım kullanmaya ama benim erken doğum olduğu için kullandıktan 1 g-hafta sonra doğum yaptım yani bende pek işe yaramadı ve çok acı çektim canlarım kremin adı GARMASTAN ben aldığımda 22 tl di ama o acıyı çekmektense şimdi olsa 222 yi bile veririm yeterki olmasın alın ve hergün düzenli olarak günde bir kez kullanın yoksa sizde aynı olursunuz Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…