tinker dün gidince dediğin gibi güzel bi duş aldım..biraz sıcak aldım ama olsun..
onunda etkisi olmuş olabilirr..sabah uyandığımda kırmızılar gelmiştii... yerimseniben
sağol ayşemmmmm benimmm...Şenizhımm onu bilemicemmm :) ama nedne faydası olmasın ki bilmiyorumkismile dimi ama
günaydın hatce kız :)
günaydın canımbenim..
teşekkür ederim elsoncummmm..Şeniz
adetinde gelmiş hadi gözün aydın...hapına başlarsın artık..
Kepeleklerim günaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Dün bidaha giremedim neler olmuş yaaa ohaoldumsmile
İpek böcüğüm gelmiş olumunekankayizsmile keşke o geldiğinde burda olsaydım :sinifsinif: unutmamış beni sormuş bi de canım benim yaaa :gitme:
Karagül hamileymiş :CüvCüv: çok sevindim, değeri de çok güzel bence :lepi:
Gökçe adet olmuş sanırım, çok üzüldüm :sinifsinif: ama bidahaki aya inşallah, daha çok genciz ve çok yeni evliyiz, üzülecek bişey yok dimi yerimseniben olumunekankayizsmile
Gelelim doğum konsundaki görüşlerime, biliyosunuz dün benim arkadaşım epidural sezaryen oldu ve çok çok çok rahat geçti, doğumda yanındaydım, belinden iğne vurmadan önce uyuşturdular orayı, iğneyi bile hissetmedi, sonra kandırdılar, 10 dak sonra falan başlicaz şimdi ufak tefek hazırlıkları yapıyoruz dediler, ben de sohbete daldırdım onu, 5 dak.da çıkardılar, ruhu duymadı kaydirigubbakcemile3 bu açıdan çok rahat tabi ama ilk doğum ve 4 kilo olmasaydı normal doğum yapmak istiyodu o da, sadece bebeğin büyüklüğünden dolayı gözü korktup vazgeçti bilmiyorumkismile
Şu an tek sıkıntısı sütünün gelmemesi ve bebeğinin mamayla beslenmek zorunda kalması, kilolu bebek olduğu için kan şekeri düşmesin diye aç bırakmamak zorundalar :sinifsinif: korkarım ipeğin bebeği gibi onunki de mamaya alışıp emmiyecek bilmiyorumkismile
Bana sorarsanız kesinlikle epidural normal doğum derim ki ben kesinlikle öyle yapmayı düşünüyorum, kalıbıma baksanız nerenden çıkaracan o çocuğu dersiniz ama cesaretliyim ben, ağrı eşiğim de oldukça yüksektir, başarabileceğimi sanıyorum, bi de doktoruma çok çok çok ama çok güveniyorum tabi, en önemlisi bu yerimseniben
Sabah sabah amma da konuştum beeeeehhhhh kaydirigubbakcemile3
elifcim bak şöyle bi kür var
Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,
2x21U+7A
U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz
evet ccanım sağol..
ay burası küçük yer..
bide hapı bulamıyomuşummm... akannehir
Hatİceee gÜnaydın...
olur heralde yaaa...ya zaten ben iki türlüde düşünüyorum düzenli olarak olmasada bikaç gün kaynatıp suyunuda içebilirim..ama normal olarakta tüketicemm..bakalım...
topiklerden birinde kızın biri klomen kullanırken yanında arı sütü polen kullanmışş..kullanmadığım bi ay küçük kaldı demiş..diğer aylarda büyüdü demiş..
Allahım inşallahh hepsi şşifa olurrr...
EVET İSE YERIYOKASLAR GEVSİYO O NEDENLE...kaydirigubbakcemile3
inşallah canım inşallah :)
ay duş fln dediniz var ya zaten sıcak burası mayıştım ılık bi duş alsam sonra uyusam
bi güzel :) ohhhhh ohhh ohhhh valla yaa nasıl canım istedi şimdi
duş almayı aşeriyorum galiba kaydirigubbakcemile3
bi de dün adamın birinin elinde kiraz gördüm ayy nasıl canım çekti
kiraz alırken manavdan
kavun gördüm onu da aldım eve gidip yarım kilo kirazı ve kavunun yarısını yedim yaa :lepi: nası bi iştahsa sadece meyve olsun başka bişey olmasın :lepi:
Günaydın kontes26, ay_she+, hatice_48, tinkerbell09+, ELSON, superisiyim nasılsınız??? ben çok heyecanlıyım, yarım saat sonra doktora gidiyorum....bebişimi görecem....umarım bir aksilik çıkmaz...
günaydın kızlaarrrrrrr
ay duş fln dediniz var ya zaten sıcak burası mayıştım ılık bi duş alsam sonra uyusam
kiraz alırken manavdan
kavun gördüm onu da aldım eve gidip yarım kilo kirazı ve kavunun yarısını yedim yaa :lepi: nası bi iştahsa sadece meyve olsun başka bişey olmasın :lepi:
:1hug:kuşum sen düşünme ben burdan bulur yollarım sana bulamassan:1hug:
günaydın canımmm..çıkmaz Allahın izniylee..evden dua ederek çık..herşey yolunda gideer innşallahh.. :1hug:Günaydın kontes26, ay_she+, hatice_48, tinkerbell09+, ELSON, superisiyim nasılsınız??? ben çok heyecanlıyım, yarım saat sonra doktora gidiyorum....bebişimi görecem....umarım bir aksilik çıkmaz...
sizede günaydın güzel bayanlarr..ama kızların senden daha güzel canımmm..kıskanma emii... lülülülülülügünaydın kızlaarrrrrrr
kiraz alırken manavdan
ya bende çok yiyorum özellikle kiraz karpuzzz kabız olmamak için birazda:)
günaydın idilcim hoşgeldin....
allahım yardımcın olsun inşallah sağlıklı şekilde görürsün bebişini....opuyorumnanaktan
:1hug:
günaydın canımmm..çıkmaz Allahın izniylee..evden dua ederek çık..herşey yolunda gideer innşallahh.. :1hug:
dün bişe duydum kızlarrr doğumdan sonra meme uçlarının çatlamaması için bu aylardan başlamak gerekiyomuş krem sürmeye çünkü doğduktan sonra sürülenler pek fayda etmiyomuşş anne acı çekincede haliyle çocuklar erken emmeyi bırakabiliyolarmışş
şimdi acaba hangi kremi sürmeye başlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?