kesinlikle yaaa söylelemek mumkün değillll. çok heyecanlı bişey ben akşamını beklemeyemedim telefonda yumurtladım hemen kaydirigubbakcemile3ya evet yaa..söyleme dedim ama..hani beni duyanda kendim olsam renk vermem sanır..dayanamazdım ben olsam..söylee.üstelik adetin 1 günmü ne geçmiş..bence değier çok iyi... yerimseniben
1 gün önce burda muhabbet ediyoduk yakamozda test yapmıştı onun hakkında konuşuyoduk dedim bende bi yapıveriimmmmm. çıktı hemen ikinci çizgi hemen ama anında o kadar şaşırdımki uçtum resmen.canım adetinden kac gün önce öğrenmiştin sen...
hemde çok güzel midem bulandıkça mercimeğimi düşünüyorum boshayallersmile allahım sen nazarlardan sakla yarabbimmmm allahhh isteyen herkese versin inşallahhhhh çok dua ediyorum bu topicte hamiş olmayan kalmıycak inşallahhhh :Saruboceq:olsun canım bunlar güzel şeyler...sonucta 4 5 hafta sonra gecer inşallah.
bende yarın gidicem doktora bakalım ne diycekk..her randevuda korkuyorum yaa bir aksilik çıkacak diye...Dua et benim için :bbo:
yok olmadımmm..dün akşam söylemesi ayıp tuvalette akıntıyla beraber kan geldii..tamam kesin geldi dedim..yine tık yok..ilk defa böyle bişey oluyor.. bilmiyorumkismile
Su'cum nasılsın?Ne zamandır karşılaşamıyorduk....
Bizim sene sonu yopunluğumuz başladı;kafamı kaldıracak vaktim yok derler ya aynen ondan oldum yaaanii
selam canım iyiyim ne olsun sen nasılsın dicem ama baya yoğunmuş :) ama sabret az kaldı haziranın ortasında kapanıyor sanırım dimi :)
kızlar ya napıcam ben şimdi.doktorum beim gittigim hastaneyi bırakmıs.hemde istanbuun diger ucuna.
bide persembe amniosentez olucaktım.
napıcam şimdi allak bullak oldum hamilelgim baslancından beri gittigim doktor. şimdi yeni doktor bulacam. amnio nerde yaptıracam hangi doktora.((((((((((((((((((((((((((((((
kızlar ya napıcam ben şimdi.doktorum beim gittigim hastaneyi bırakmıs.hemde istanbuun diger ucuna.
bide persembe amniosentez olucaktım.
napıcam şimdi allak bullak oldum hamilelgim baslancından beri gittigim doktor. şimdi yeni doktor bulacam. amnio nerde yaptıracam hangi doktora.((((((((((((((((((((((((((((((
Evvveeettttttt!!!! :lepi: Öğrenciler 18 Haziran itibarıyla okulu boşaltıyorlar;bizim temuz ortasına kadar sürer ama olsun;o kadar yoğun olmaz...CADIARZU Ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları olur işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?