Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ıdılcım mesaıdeyım bewn..Şu ıŞler bıtsede rahatlasamm...
Hadı kaÇayım ben ..ÖpÜyorum hepınızı...

ya evet yaa..söyleme dedim ama..hani beni duyanda kendim olsam renk vermem sanır..dayanamazdım ben olsam..söylee.üstelik adetin 1 günmü ne geçmiş..bence değier çok iyi... yerimseniben
kesinlikle yaaa söylelemek mumkün değillll. çok heyecanlı bişey ben akşamını beklemeyemedim telefonda yumurtladım hemen kaydirigubbakcemile3
canım adetinden kac gün önce öğrenmiştin sen...
1 gün önce burda muhabbet ediyoduk yakamozda test yapmıştı onun hakkında konuşuyoduk dedim bende bi yapıveriimmmmm. çıktı hemen ikinci çizgi hemen ama anında o kadar şaşırdımki uçtum resmen.
olsun canım bunlar güzel şeyler...sonucta 4 5 hafta sonra gecer inşallah.
hemde çok güzel midem bulandıkça mercimeğimi düşünüyorum boshayallersmile allahım sen nazarlardan sakla yarabbimmmm allahhh isteyen herkese versin inşallahhhhh çok dua ediyorum bu topicte hamiş olmayan kalmıycak inşallahhhh :Saruboceq:
bende yarın gidicem doktora bakalım ne diycekk..her randevuda korkuyorum yaa bir aksilik çıkacak diye...Dua et benim için :bbo:

seni çooook iyi anlıyorum biliyomusunnnn dualarım seninle canımmm. sen kaç defa hastaneye gittin nelere bakıldı şimdiye kadar? neler yapma dedi doktor bana biraz anlatsana

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

gokcegokce..............25 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZİRAN
zambak2009...............2 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22).................8 HAZİRAN
elson.........................24 HAZİRAN
anggelll....................26 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul--??

Destekçi Annelerimiz
ipek26
--sevtapduzyol

Karaguul trbrik ederim canım;Allah ahyırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)))

Su'cum nasılsın?Ne zamandır karşılaşamıyorduk....
Bizim sene sonu yopunluğumuz başladı;kafamı kaldıracak vaktim yok derler ya aynen ondan oldum yaaanii

yok olmadımmm..dün akşam söylemesi ayıp tuvalette akıntıyla beraber kan geldii..tamam kesin geldi dedim..yine tık yok..ilk defa böyle bişey oluyor.. bilmiyorumkismile

Çok kaptırma canımcım kendini;ama inşallah düşünmek istediğimiz sebeptendir :)))

Su'cum nasılsın?Ne zamandır karşılaşamıyorduk....
Bizim sene sonu yopunluğumuz başladı;kafamı kaldıracak vaktim yok derler ya aynen ondan oldum yaaanii

selam canım iyiyim ne olsun sen nasılsın dicem ama baya yoğunmuş :) ama sabret az kaldı haziranın ortasında kapanıyor sanırım dimi :)

karaguuul tebrikler canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin opuyorumnanaktan

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

-----------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZıRAN
zambak2009...............2 HAZıRAN
oba_cigdem...............3 HAZıRAN
paradies_angel..........4 HAZıRAN
deryainci....................6 HAZıRAN
clemantine.................7 HAZıRAN
seliz(cns22).................8 HAZıRAN
ceylinaz......................8 HAZıRAN
elson.........................24 HAZıRAN
anggelll....................26 HAZıRAN
gokcegokce..............30 HAZıRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul--??

Destekçi Annelerimiz
ipek26
--sevtapduzyol

Son düzenleme:
smartttttt canım gittin sanırım ben de çıkayim o zaman yemek saati geldi öptüm yine konuşuruz :)
iyi akşamlarrrr... :)

kızlar ya napıcam ben şimdi.doktorum beim gittigim hastaneyi bırakmıs.hemde istanbuun diger ucuna.
bide persembe amniosentez olucaktım.
napıcam şimdi allak bullak oldum hamilelgim baslancından beri gittigim doktor. şimdi yeni doktor bulacam. amnio nerde yaptıracam hangi doktora. ((((((((((((((((((((((((((((((

selam canım iyiyim ne olsun sen nasılsın dicem ama baya yoğunmuş :) ama sabret az kaldı haziranın ortasında kapanıyor sanırım dimi :)

Evvveeettttttt!!!! :lepi: Öğrenciler 18 Haziran itibarıyla okulu boşaltıyorlar;bizim temuz ortasına kadar sürer ama olsun;o kadar yoğun olmaz...CADIARZU Ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları olur işte.

Eğer özeline gidiyorsan doktor muayenesine;hemen doğum yapmayı düşündüğün hastaneden başka bir doktor ismi al ve onun özelinde devam et yoksa hiç ilgilenmezler seninle.Ye kürküm ye dünyası malummm!:umursamaz:

Özeline idiyorsan elinde telefon numarası avrdır mutlaka;arayıp o hastaneden tavsiye edebileceği bir isim vermesini rica et.

canım amniosentezi dr,unun gittiği yerde yaptır sonucta o seni biliyor..ara görüş ne dicek bakalım...

ben yıne hamıle değilim haberınız olsun

moralım bozuk ....

bı sonrakı adet tarıhım 30 hazıran faalan yazın kızlarrr

sızlerı sevıorum ıyı akşamlar

Evvveeettttttt!!!! :lepi: Öğrenciler 18 Haziran itibarıyla okulu boşaltıyorlar;bizim temuz ortasına kadar sürer ama olsun;o kadar yoğun olmaz...CADIARZU Ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları olur işte.

anladım canım az kalmış öyleyse :)
kolay gelsin canımcımolumunekankayizsmile

Kepeleklerim günaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Dün bidaha giremedim neler olmuş yaaa ohaoldumsmile
ıpek böcüğüm gelmiş olumunekankayizsmile keşke o geldiğinde burda olsaydım :sinifsinif: unutmamış beni sormuş bi de canım benim yaaa :gitme:
Karagül hamileymiş :CüvCüv: çok sevindim, değeri de çok güzel bence :lepi:
Gökçe adet olmuş sanırım, çok üzüldüm :sinifsinif: ama bidahaki aya inşallah, daha çok genciz ve çok yeni evliyiz, üzülecek bişey yok dimi yerimseniben olumunekankayizsmile
Gelelim doğum konsundaki görüşlerime, biliyosunuz dün benim arkadaşım epidural sezaryen oldu ve çok çok çok rahat geçti, doğumda yanındaydım, belinden iğne vurmadan önce uyuşturdular orayı, iğneyi bile hissetmedi, sonra kandırdılar, 10 dak sonra falan başlicaz şimdi ufak tefek hazırlıkları yapıyoruz dediler, ben de sohbete daldırdım onu, 5 dak.da çıkardılar, ruhu duymadı kaydirigubbakcemile3 bu açıdan çok rahat tabi ama ilk doğum ve 4 kilo olmasaydı normal doğum yapmak istiyodu o da, sadece bebeğin büyüklüğünden dolayı gözü korktup vazgeçti bilmiyorumkismile
Şu an tek sıkıntısı sütünün gelmemesi ve bebeğinin mamayla beslenmek zorunda kalması, kilolu bebek olduğu için kan şekeri düşmesin diye aç bırakmamak zorundalar :sinifsinif: korkarım ipeğin bebeği gibi onunki de mamaya alışıp emmiyecek bilmiyorumkismile
Bana sorarsanız kesinlikle epidural normal doğum derim ki ben kesinlikle öyle yapmayı düşünüyorum, kalıbıma baksanız nerenden çıkaracan o çocuğu dersiniz ama cesaretliyim ben, ağrı eşiğim de oldukça yüksektir, başarabileceğimi sanıyorum, bi de doktoruma çok çok çok ama çok güveniyorum tabi, en önemlisi bu yerimseniben
Sabah sabah amma da konuştum beeeeehhhhh kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…