Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın canıııııımmm..
evet dün ipektoş geldi..okudunmu yazdıklarını..
bebeği için söyledikleriniiii... boshayallersmile
muhteşem bişey...
bende bu sabah itibariyle adet oldummm..35.gün yanii..
karasu sende oluyomu böyle..bazen 32 günde bazen 30 günde bu ayda 35 günde oldumm...

bu arada arkadaşına Allah bağışlasın evladını..
sanada tebrikler..cadııı...helal vallaaa... kaydirigubbakcemile5

bu arada arkadaşına Allah bağışlasın evladını..
sanada tebrikler..cadııı...helal vallaaa... kaydirigubbakcemile5

günaydın elifcim :) adet olmuşsun çok şükür bir dahakı ay düzenli gelir inşallah adetin
bu arada kuru incir yemeyi denedınmı hiç yumurtaları süper olgunlaştırıyo

günaydın karasucum :)
engel olmadıgı sürece bende normal doğum yanlısıyım hatta epidural flnda değil direkman
kendim doğurmak istiyorum inşallah şu an herhangi bi aksilik yok yürüyüşlerimide
yapıyorum çok çok çok killoda almadım bebeısımde normal gozukuyo kilo bakımından
tabii şu anlık...rahim tersliği flnda yok...korkuyorum az bucuk ama neyle karsılasıcagımı bilmediğimden
korkuyorum o kadar....inşallah istediğim gibi doğurabilirim bebişimi :) sağlıkla sıhhatle

çatı yeteri kadar açılmadıgı zaman normal doğumda kesik atıyolar biliyosun
ve bu epidural normal doğumda da olabilen bi durum ve ıkınamadıgın için epiduralle
olanda daha fazla kesık atılabildiğini pekçok doğum yapan kadından dinledim okudum
sezeryan olsam daha iyiydi diyorlar birde o epiduraldekı omurgaya ilaç verip uyusturma işlemi
beni başlı başına o geriyo zaten.....kalıplada doğumun pek alakası yok zaten
hamilleik boyunca baya kalıplanmış oluyosun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay doğum bu ya doğum kolay bi şekli yokki kaydirigubbakcemile3

günaydın elifcim :) adet olmuşsun çok şükür bir dahakı ay düzenli gelir inşallah adetin
bu arada kuru incir yemeyi denedınmı hiç yumurtaları süper olgunlaştırıyo

ayşe ben bi ay bal tarçın çörek otu kullanmıştım..bide istikrarlı bi şekilde kahvaltıdan sonra iki tane incir bikaçtanede ceviz yemiştimm...o ay okadar akıntım oldukiii..müthiş..bide o ay beta hcg 3.2 çıkmıştı..negatif biliyorum ama her ay 0.00 çıkardı..01 bile çıkmazdı yani düşünn...ne oldu anlamadım ama bişeylere etki ettiği kesinn..bu ayda yine incir çok yiycemm..ve arı sütü polen balda var...
İnşallah rabbim bu ay müjdeli haber vermeyi nasip eder....

beta hcg yi arttırmaıs çok garip duydum öyle bi kaç kişide yani bt hcg yi nedne
etkılıyo acaba enteresan

inşallah canım senin sğalığın yerinde olsunda bebiş gelcek inşallah bu ay olmazsa öbür ay kaçışı yok :lepi:

günaydınlar.....

günaydın tinkercim :)

inşallah canım benim... Şeniz
bence o zaman yumurta döllenir gibi oldu sonra vazgeçti..adetle birlikte gittii...
sen peki birebir işe yarayan gördünmü bu inciri yiyipte... nebilim...
somut örnekler duyunca insanın hoşuna gidiyo.. bilmiyorumkismile

günaydın tinkercımmm...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:1hug: :1hug: :1hug:

BU ARADA KARAGÜL ARKADASIMIZI TEBRIK EDIYORUM...:hooray:

ayyy ben normal doğumdan çok korkuyorum ablam epidural sezeryan oldu çıktığı gibi emzirdi allahtan...ama çok mucadele etti hep yara oldu...sisti ateslendi...velhasıl yıne de 3.ayın sonunda kesildi simdi mama verıyo...ben de çok istiyorum emziribilmeyı yaaa

Evet bu forumda o kadar çok kişi duydum ki hamile kalan topicleri dolaşırsan görürsün
mutlaka :)

canım olcak inşallah için rahat olsun :) kafana takma çok en büyük sebep stres biliyosun :)
tabi sendeki sırf bebek stresi değil biliyorum durumunu ama sabır canım :1hug:

tinker dün gidince dediğin gibi güzel bi duş aldım..biraz sıcak aldım ama olsun..
onunda etkisi olmuş olabilirr..sabah uyandığımda kırmızılar gelmiştii... yerimseniben

Elsoncum geÇmİs olsun rahatlamıssındır...
evet canım..hemde nasıl rahatladımmm..sağol tavsiyen içinn...

yani illa kür uygulıycam diye bişeyy yok dimi..inciri öylece yesemde faydası olurmu diyosunnnn...(inşallah)

evet canım..hemde nasıl rahatladımmm..sağol tavsiyen içinn...

yani illa kür uygulıycam diye bişeyy yok dimi..inciri öylece yesemde faydası olurmu diyosunnnn...(inşallah)

hımm onu bilemicemmm :) ama nedne faydası olmasın ki bilmiyorumkismile dimi ama

mercan.a, ay_she, tinkerbell, ELSON,
hepinize günaydın şekerciklerimm..

günaydın hatce kız :)

elifcim bak şöyle bi kür var

Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz

hımm onu bilemicemmm :) ama nedne faydası olmasın ki bilmiyorumkismile dimi ama

olur heralde yaaa...ya zaten ben iki türlüde düşünüyorum düzenli olarak olmasada bikaç gün kaynatıp suyunuda içebilirim..ama normal olarakta tüketicemm..bakalım...
topiklerden birinde kızın biri klomen kullanırken yanında arı sütü polen kullanmışş..kullanmadığım bi ay küçük kaldı demiş..diğer aylarda büyüdü demiş..
Allahım inşallahh hepsi şşifa olurrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…