bu arada arkadaşına Allah bağışlasın evladını..
sanada tebrikler..cadııı...helal vallaaa... kaydirigubbakcemile5
Kepeleklerim günaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Dün bidaha giremedim neler olmuş yaaa ohaoldumsmile
İpek böcüğüm gelmiş olumunekankayizsmile keşke o geldiğinde burda olsaydım :sinifsinif: unutmamış beni sormuş bi de canım benim yaaa :gitme:
Karagül hamileymiş :CüvCüv: çok sevindim, değeri de çok güzel bence :lepi:
Gökçe adet olmuş sanırım, çok üzüldüm :sinifsinif: ama bidahaki aya inşallah, daha çok genciz ve çok yeni evliyiz, üzülecek bişey yok dimi yerimseniben olumunekankayizsmile
Gelelim doğum konsundaki görüşlerime, biliyosunuz dün benim arkadaşım epidural sezaryen oldu ve çok çok çok rahat geçti, doğumda yanındaydım, belinden iğne vurmadan önce uyuşturdular orayı, iğneyi bile hissetmedi, sonra kandırdılar, 10 dak sonra falan başlicaz şimdi ufak tefek hazırlıkları yapıyoruz dediler, ben de sohbete daldırdım onu, 5 dak.da çıkardılar, ruhu duymadı kaydirigubbakcemile3 bu açıdan çok rahat tabi ama ilk doğum ve 4 kilo olmasaydı normal doğum yapmak istiyodu o da, sadece bebeğin büyüklüğünden dolayı gözü korktup vazgeçti bilmiyorumkismile
Şu an tek sıkıntısı sütünün gelmemesi ve bebeğinin mamayla beslenmek zorunda kalması, kilolu bebek olduğu için kan şekeri düşmesin diye aç bırakmamak zorundalar :sinifsinif: korkarım ipeğin bebeği gibi onunki de mamaya alışıp emmiyecek bilmiyorumkismile
Bana sorarsanız kesinlikle epidural normal doğum derim ki ben kesinlikle öyle yapmayı düşünüyorum, kalıbıma baksanız nerenden çıkaracan o çocuğu dersiniz ama cesaretliyim ben, ağrı eşiğim de oldukça yüksektir, başarabileceğimi sanıyorum, bi de doktoruma çok çok çok ama çok güveniyorum tabi, en önemlisi bu yerimseniben
Sabah sabah amma da konuştum beeeeehhhhh kaydirigubbakcemile3
günaydın elifcim :) adet olmuşsun çok şükür bir dahakı ay düzenli gelir inşallah adetin
bu arada kuru incir yemeyi denedınmı hiç yumurtaları süper olgunlaştırıyo
ayşe ben bi ay bal tarçın çörek otu kullanmıştım..bide istikrarlı bi şekilde kahvaltıdan sonra iki tane incir bikaçtanede ceviz yemiştimm...o ay okadar akıntım oldukiii..müthiş..bide o ay beta hcg 3.2 çıkmıştı..negatif biliyorum ama her ay 0.00 çıkardı..01 bile çıkmazdı yani düşünn...ne oldu anlamadım ama bişeylere etki ettiği kesinn..bu ayda yine incir çok yiycemm..ve arı sütü polen balda var...
İnşallah rabbim bu ay müjdeli haber vermeyi nasip eder....
günaydınlar.....
beta hcg yi arttırmaıs çok garip duydum öyle bi kaç kişide yani bt hcg yi nedne
etkılıyo acaba enteresan
inşallah canım senin sğalığın yerinde olsunda bebiş gelcek inşallah bu ay olmazsa öbür ay kaçışı yok :lepi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktangünaydın tinkercımmm...
beta hcg yi arttırmaıs çok garip duydum öyle bi kaç kişide yani bt hcg yi nedne
etkılıyo acaba enteresan
inşallah canım senin sğalığın yerinde olsunda bebiş gelcek inşallah bu ay olmazsa öbür ay kaçışı yok :lepi:
günaydın tinkercim :)
kepeleklerim günaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
dün bidaha giremedim neler olmuş yaaa ohaoldumsmile
ipek böcüğüm gelmiş olumunekankayizsmile keşke o geldiğinde burda olsaydım :sinifsinif: Unutmamış beni sormuş bi de canım benim yaaa :gitme:
karagül hamileymiş :cüvcüv: çok sevindim, değeri de çok güzel bence :lepi:
gökçe adet olmuş sanırım, çok üzüldüm :sinifsinif: Ama bidahaki aya inşallah, daha çok genciz ve çok yeni evliyiz, üzülecek bişey yok dimi yerimseniben olumunekankayizsmile
gelelim doğum konsundaki görüşlerime, biliyosunuz dün benim arkadaşım epidural sezaryen oldu ve çok çok çok rahat geçti, doğumda yanındaydım, belinden iğne vurmadan önce uyuşturdular orayı, iğneyi bile hissetmedi, sonra kandırdılar, 10 dak sonra falan başlicaz şimdi ufak tefek hazırlıkları yapıyoruz dediler, ben de sohbete daldırdım onu, 5 dak.da çıkardılar, ruhu duymadı kaydirigubbakcemile3 bu açıdan çok rahat tabi ama ilk doğum ve 4 kilo olmasaydı normal doğum yapmak istiyodu o da, sadece bebeğin büyüklüğünden dolayı gözü korktup vazgeçti bilmiyorumkismile
şu an tek sıkıntısı sütünün gelmemesi ve bebeğinin mamayla beslenmek zorunda kalması, kilolu bebek olduğu için kan şekeri düşmesin diye aç bırakmamak zorundalar :sinifsinif: Korkarım ipeğin bebeği gibi onunki de mamaya alışıp emmiyecek bilmiyorumkismile
bana sorarsanız kesinlikle epidural normal doğum derim ki ben kesinlikle öyle yapmayı düşünüyorum, kalıbıma baksanız nerenden çıkaracan o çocuğu dersiniz ama cesaretliyim ben, ağrı eşiğim de oldukça yüksektir, başarabileceğimi sanıyorum, bi de doktoruma çok çok çok ama çok güveniyorum tabi, en önemlisi bu yerimseniben
sabah sabah amma da konuştum beeeeehhhhh kaydirigubbakcemile3
inşallah canım benim... Şeniz
bence o zaman yumurta döllenir gibi oldu sonra vazgeçti..adetle birlikte gittii...
sen peki birebir işe yarayan gördünmü bu inciri yiyipte... nebilim...
somut örnekler duyunca insanın hoşuna gidiyo.. bilmiyorumkismile
evet canım..hemde nasıl rahatladımmm..sağol tavsiyen içinn...Elsoncum geÇmİs olsun rahatlamıssındır...
Evet bu forumda o kadar çok kişi duydum ki hamile kalan topicleri dolaşırsan görürsün
mutlaka :)
canım olcak inşallah için rahat olsun :) kafana takma çok en büyük sebep stres biliyosun :)
tabi sendeki sırf bebek stresi değil biliyorum durumunu ama sabır canım :1hug:
evet canım..hemde nasıl rahatladımmm..sağol tavsiyen içinn...
yani illa kür uygulıycam diye bişeyy yok dimi..inciri öylece yesemde faydası olurmu diyosunnnn...(inşallah)
mercan.a, ay_she, tinkerbell, ELSON,
hepinize günaydın şekerciklerimm..
mercan.a, ay_she, tinkerbell, ELSON,
hepinize günaydın şekerciklerimm..
hımm onu bilemicemmm :) ama nedne faydası olmasın ki bilmiyorumkismile dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?