Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım yok incir kürü kullananalrın topikinden aldım evet ordadad havuc da katıyolarmıs
yazıyodu
inşallah canım Rabbim şifasını verir :)

Günaydın kontes26, ay_she+, hatice_48, tinkerbell09+, ELSON, superisiyim nasılsınız??? ben çok heyecanlıyım, yarım saat sonra doktora gidiyorum....bebişimi görecem....umarım bir aksilik çıkmaz...

günaydın idilcim.....oy oy oy ne güzel hadi inşallah bi aksilik çıkmaz :)

günaydın kızlaarrrrrrr

günaydın canım :)

ben emzirmeden önce karbonatlı suyla silmek gerekıyo diye okumsutum
ay dur yada tecrübeli bi annenın blogunda okumsutum 2. bebegını doğumustu ve
çatlamamsı için yapılması gerekenleri anlatıyordu bulymda yollıym size

ya bende çok yiyorum özellikle kiraz karpuzzz kabız olmamak için birazda:)

yaa kabızı engelliyomu bılmıyodum :) ne güzel
ben canım çektiği için yiyorum canım öyle bi meyve istiyokı anlatamam
yemek içmek istemıyorum hep meyve olsun ehehehe bide soğuk soğuk ımmh ımmh :)
yalnız bazen manavların oldugu taraftan gitmiyorum eve yoksa ne görsem canım istiyo
hayır evde var ama şimdi bu kirazlar dahamı tatldıır acaba şu çilekler daha mı lezzetlidir diye
bi düşünce oluşuyo kafamda ehehe kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN KIZLARRR opuyorumnanaktan

günaydın :)

hoşbulduk idilcancım

kızlar o kremle ilgili yazdıklarımı lütfen ciddiye alın tecrübe konuşuyor burda ben bilirim çektiğim acıyı bilmiyorumkismile

sağol canım bende iyiyim..ilaçlarımı bugün bitiyor şimdi içtim akşamda içiçem ve başkada içmicem yrında dr. kontrolüm hayırlısıyla inş.
ilaçlar etkisini göstermezmi kuşum hemde nasıll ama sabrediyorum..

selam kızlarrrr. işlerimi bitirip geliciğiiiimmm. bi selam veriim dedim. öpoorum sizi. idillll burdaysan sana dün sormuştum ama çıkmışsın. bana söylesene sen kaç defa doktora gittin öğrendiğinden beri. nelere baktılar. ben gelince okurum.

günydın canımcım hoşgeldin....Şeniz

hoşbulduk canımm

:roflol::roflol:
kız ne kıskanacam analarına çekmişler işteeebayanssulusmile

canım valla benim öğünlerim yediklerim iyide şu süt olayı beni bozuyo peynir yoğurt tamamda süttt içmiyorum
meyve ye bol bol zaten havalar sıcak çok ii gidiyo ben özellikle yiyorum yoksa kabızlık oluyooo sende sakın bu aralar kabız olmamaya çalış

selam şeker hoşgeldin...opuyorumnanaktan

Kontes gÜnaydın,,,lansınoh,....kremını tavsıye edıyolar ama ben sımdıden sureklı nemlendırıyorum

canım hamile kalmadan önce bir kere gitmiştim doktora, sen nisanda hamile kalacaksın demişti doktor tahmin etti ve haklı çıktı...

hamile kaldıktan sonra bir kere gittim, keseyi filan gördü işte, nokta kadar bir şeydi bebişim
15 gün sonra tekrar gel dedi, tekrar gittim biraz daha büyümüştü 8mm kadar
iki hafta önce, kahverengi lekelenmeler olunca gitmiştim, kalp atışlarını duydum
3 hafta arayla gidiyorum canım...şimdi neyle karşılaşacamı bilmiyorum :1hug:

canım dualarım hep sizlerle zaten..inşallah güzel haberlerle dönersin..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımsınnnn sen benim olumunekankayizsmile

aslında sütü de zorla içiyorum...yani içimden gelmiyor sütle aram yok...ama yine de içiyorum her sabah...ama peyniri maaşallah iyi yiyorum yaaa...

Haydi kızlar ben kaçtımmmmmmmmmmmm öptüm sizi

bende lansinoh u duymuştum canım sağolasınnn

canım sertleşmesi lazımmış göğüslerin yoksa emzirmek çile oluyomuş ben şimdiden başlıyım diyorum bide iki tane emziremezsem çok üzülürüm yaaa

ayşe karpuz kiraz erik bunlar bağırsak çalıştırır ben çok rahatlıyorum belki daha çok bilmediğimiz meyvenin yararı vardırr
bende evde olduğu halde bazen aç gözlülükle tekrar alıyorum yaaa ne kadar güzel görünüyolar varya meyveelerrr sebzeler bile gözüme bi başka geliyo bu aralarrrkaydirigubbakcemile3

:1hug: :1hug:

Kızlar ben çıkıyorum artık öpüyorum hepinizi.......dua edin benim içinnnnnnnn

canımm meleğini görecen inşşş stres yapma rahat olll

Kontes gÜnaydın,,,lansİnoh,....kremİnİ tavsİye edİyolar ama ben sımdıden sureklı nemlendırıyorum

bende onu duydum ama doğumdan sonra değilde şimdi sürmek gerekiyomuşşş

Ayse bende emzırmeden Önce kendı sÜtÜnÜzle temızleyın dıyı okumustum anne sÜtÜ dezenfekte edıyomus

kontescim lonsinoh da kullandım fiyatını bile verebilirim ben 27 tl ye almıştım kaydirigubbakcemile3 garmastan doğumdan önce başlanılıyor ben çok kullanamadım lonsinoh da emmeye başlayınca kullandım lonsinohum en güzel yanıda göğüslere sürüldükten sonra bebek emeceği zaman yıkamanıza gerek yok zararlı madde içermediğinde yıkamadan kullanılabiliyor küçücük bi krem ama mucizelaer yaratıyor oda

ay nasıl canım istedi şimdi hemen eşimi arayım niye canın bişey istemiyo diye sorup duruyodukaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 iste iste kız :) valal ben bi gece dürüm aşermiştim
sokak sokak açık dürümcü aramıştı kociş bi gecede pizza aşermiştim ama özellikle
dominos pizza olmalı başkasını yemıom cunku evımzıe yakın 3 tane
dominos şubesi sefervber olmuştu evi de bulamamışlardı sonra 2 adet büyük boy pizzayı
bedava vermişlerid özür dileyerek :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
bizim bebiş böle birazcık nazlı anam napimmm bayanssulusmile

sorma ya....ben meyveleri yıkamışım otrudum yiyorum yiyorum sonra kalıma geldi
ay dedim belki yemek ister ayy aşkım yicekmıydın ben bitiriyorum ama diyorum
yani sen çekirdeklerini bırak yerim ben onalrı diyo bazen bazen senın gibi stok yapalım
yoksa evde yicek bişey kalmıcak diyo :)
ama gendel benım hakkımıda kızım yesin diyo eheheh kaydirigubbakcemile3

Kontes gÜnaydın,,,lansİnoh,....kremİnİ tavsİye edİyolar ama ben sımdıden sureklı nemlendırıyorum

heh bende diyorum bi krem vardı adı neydi yaa lansinoh evet belki 100 kişiden okudum
mutlaka kullanın diyodu

anne bloglarını okuyun kızlar müğthiş şeyler var yaaa

he birde bu arada meme ucu çatlamasının tek sebebı bebegın emmesi dedğil
yanlış emzirme bebek emerken kahverengi bölüm tamamne ağzında olmalı sadece
ucu verilmemeli he bakın öyle şeylerde var ben devlet hastanesıne muayeneye
gittiğim zamanlar beklerken anne bebek eğitimi veriyolar hep anlatıyoalr orda herşeyi
doğru emzirirsen hem süt gelir hem bebek doyar hemde meme ucu daha az tahriş olur
karbonatlı suyla silmek ve lansinoh kullanmakda çok faydalı imiş :) benden söylemesi

canım benımkıler baya yumuşak ya bide 20. haftadan sonra noldu biliyomusun meme uçları
parçalanmış gibi delikelr olduugunu gördüm nasıl şaşrıdım meğer öyle olması gerekıyomuş
bende şimidden başlıym krem kullanmaya bari :)

evet yaa meyveler sebzeler hepsi öyle güzellerki :) ben gecen hafta sırf canım cektı diye
2 farklı yerden domates aldım tuzlar tuzlar yerim diye kaydirigubbakcemile3
düşün yani domates ama canım çekiyo meyveler zaten ha keza öyle :)

ayy bende bebişimi emzirmek istiyorum emsin emsin büyüsün melekim aman annesı
sevsin onuuu

Ayse bende emzırmeden Önce kendı sÜtÜnÜzle temızleyın dıyı okumustum anne sÜtÜ dezenfekte edıyomus

ah evet o da var sütle yumusatın diyolar canım evet doğru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…