GÜNAYDIN KIZLARRR opuyorumnanaktan
canım biliyorum bunu evet...bunu uygulıycam zaten..saraçoğlundanmı aldınn..
geçen sedaya çıktı..öğle yemeğinde baktımm..yumurta büyümesine yardımcı oluyo dedi.. :sm_cool:
çatlatmak içinde havuçta katıyormuşsunn..
hadi bakalımm.
bu ay dolu dolu geçecek inşşş... :Saruboceq: :Saruboceq:
Günaydın kontes26, ay_she+, hatice_48, tinkerbell09+, ELSON, superisiyim nasılsınız??? ben çok heyecanlıyım, yarım saat sonra doktora gidiyorum....bebişimi görecem....umarım bir aksilik çıkmaz...
günaydın kızlaarrrrrrr
dün bişe duydum kızlarrr doğumdan sonra meme uçlarının çatlamaması için bu aylardan başlamak gerekiyomuş krem sürmeye çünkü doğduktan sonra sürülenler pek fayda etmiyomuşş anne acı çekincede haliyle çocuklar erken emmeyi bırakabiliyolarmışş
şimdi acaba hangi kremi sürmeye başlasak
ya bende çok yiyorum özellikle kiraz karpuzzz kabız olmamak için birazda:)
GÜNAYDIN KIZLARRR opuyorumnanaktan
benim canım çekmiyo ama zorlada olsa yemeye çalışıyorum vitamin açısından
Hoşbulduk haticem, sen nasılsın ilaçlar etkisini gösteriyor mu hala? olumunekankayizsmile
sen nasılsın geldi mi kırmızılar?
günaydın idilcim.....oy oy oy ne güzel hadi inşallah bi aksilik çıkmaz :)
sağol canım bende iyiyim..ilaçlarımı bugün bitiyor şimdi içtim akşamda içiçem ve başkada içmicem yrında dr. kontrolüm hayırlısıyla inş.
ilaçlar etkisini göstermezmi kuşum hemde nasıll ama sabrediyorum..
:1hug: :1hug:
Kızlar ben çıkıyorum artık öpüyorum hepinizi.......dua edin benim içinnnnnnnn
günydın canımcım hoşgeldin....Şeniz
:1hug:
günaydın canımmm..çıkmaz Allahın izniylee..evden dua ederek çık..herşey yolunda gideer innşallahh.. :1hug:
sizede günaydın güzel bayanlarr..ama kızların senden daha güzel canımmm..kıskanma emii... lülülülülülü
obur senniiii..hüplettin okadar şeyi yanii.. :mymeka:
yakında kocan kendine zula yapar senden gizlii..bu obur yüzünden aç kalcam..olağan üstü haller için saklıyım bari der... :roflol:
benim canım çekmiyo ama zorlada olsa yemeye çalışıyorum vitamin açısından
Hoşbulduk haticem, sen nasılsın ilaçlar etkisini gösteriyor mu hala? olumunekankayizsmile
sen nasılsın geldi mi kırmızılar?
selam kızlarrrr. işlerimi bitirip geliciğiiiimmm. bi selam veriim dedim. öpoorum sizi. idillll burdaysan sana dün sormuştum ama çıkmışsın. bana söylesene sen kaç defa doktora gittin öğrendiğinden beri. nelere baktılar. ben gelince okurum.
selam kızlarrrr. işlerimi bitirip geliciğiiiimmm. bi selam veriim dedim. öpoorum sizi. idillll burdaysan sana dün sormuştum ama çıkmışsın. bana söylesene sen kaç defa doktora gittin öğrendiğinden beri. nelere baktılar. ben gelince okurum.
canım dualarım hep sizlerle zaten..inşallah güzel haberlerle dönersin..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım valla benim öğünlerim yediklerim iyide şu süt olayı beni bozuyo peynir yoğurt tamamda süttt içmiyorum
meyve ye bol bol zaten havalar sıcak çok ii gidiyo ben özellikle yiyorum yoksa kabızlık oluyooo sende sakın bu aralar kabız olmamaya çalış
hayatım ayyy unuttum ben size onu söylemeyi ben çok acı çektim o konuda tam 40 gün kanadı göğüs uçlarım her emmek istediğinde bebek bağıra bağıra ağlıyordum çok acıyor çünkü kızlar krem markasını veriyim hemen size mutlaka kullanın bu krem meme uçlarını sertleştirmek için muhakkak kullanılması gerekiyor ben 1,5 ay önce başladım kullanmaya ama benim erken doğum olduğu için kullandıktan 1 g-hafta sonra doğum yaptım yani bende pek işe yaramadı ve çok acı çektim canlarım kremin adı GARMASTAN ben aldığımda 22 tl di ama o acıyı çekmektense şimdi olsa 222 yi bile veririm yeterki olmasın alın ve hergün düzenli olarak günde bir kez kullanın yoksa sizde aynı olursunuz Allah korusun
canım yok incir kürü kullananalrın topikinden aldım evet ordadad havuc da katıyolarmıs
yazıyodu
inşallah canım Rabbim şifasını verir :)
günaydın idilcim.....oy oy oy ne güzel hadi inşallah bi aksilik çıkmaz :)
günaydın canım :)
ben emzirmeden önce karbonatlı suyla silmek gerekıyo diye okumsutum
ay dur yada tecrübeli bi annenın blogunda okumsutum 2. bebegını doğumustu ve
çatlamamsı için yapılması gerekenleri anlatıyordu bulymda yollıym size
yaa kabızı engelliyomu bılmıyodum :) ne güzel
ben canım çektiği için yiyorum canım öyle bi meyve istiyokı anlatamam
yemek içmek istemıyorum hep meyve olsun ehehehe bide soğuk soğuk ımmh ımmh :)
yalnız bazen manavların oldugu taraftan gitmiyorum eve yoksa ne görsem canım istiyo
hayır evde var ama şimdi bu kirazlar dahamı tatldıır acaba şu çilekler daha mı lezzetlidir diye
bi düşünce oluşuyo kafamda ehehe kaydirigubbakcemile3
günaydın :)
:1hug: :1hug:
Kızlar ben çıkıyorum artık öpüyorum hepinizi.......dua edin benim içinnnnnnnn
Kontes gÜnaydın,,,lansİnoh,....kremİnİ tavsİye edİyolar ama ben sımdıden sureklı nemlendırıyorum
ay nasıl canım istedi şimdi hemen eşimi arayım niye canın bişey istemiyo diye sorup duruyodukaydirigubbakcemile3
:1hug:
günaydın canımmm..çıkmaz Allahın izniylee..evden dua ederek çık..herşey yolunda gideer innşallahh.. :1hug:
sizede günaydın güzel bayanlarr..ama kızların senden daha güzel canımmm..kıskanma emii... lülülülülülü
obur senniiii..hüplettin okadar şeyi yanii.. :mymeka:
yakında kocan kendine zula yapar senden gizlii..bu obur yüzünden aç kalcam..olağan üstü haller için saklıyım bari der... :roflol:
Kontes gÜnaydın,,,lansİnoh,....kremİnİ tavsİye edİyolar ama ben sımdıden sureklı nemlendırıyorum
bende lansinoh u duymuştum canım sağolasınnn
canım sertleşmesi lazımmış göğüslerin yoksa emzirmek çile oluyomuş ben şimdiden başlıyım diyorum bide iki tane emziremezsem çok üzülürüm yaaa
ayşe karpuz kiraz erik bunlar bağırsak çalıştırır ben çok rahatlıyorum belki daha çok bilmediğimiz meyvenin yararı vardırr
bende evde olduğu halde bazen aç gözlülükle tekrar alıyorum yaaa ne kadar güzel görünüyolar varya meyveelerrr sebzeler bile gözüme bi başka geliyo bu aralarrrkaydirigubbakcemile3
canımm meleğini görecen inşşş stres yapma rahat olll
bende onu duydum ama doğumdan sonra değilde şimdi sürmek gerekiyomuşşş
Ayse bende emzırmeden Önce kendı sÜtÜnÜzle temızleyın dıyı okumustum anne sÜtÜ dezenfekte edıyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?