alışır alışır şimdi o da şaşkın mazur gör :) ilk kez baba olcak kolay mı
hatta sonraları o olay geçiyo ya aşkım bu bulantı psikolojik bence sen abartıyo olmayasın diyo ya o zaman
kızartma tavasıyla dalasın geliyo adama hee psikolojik bende psikomanyağım tööbe tööbe guclubacismile kaydirigubbakcemile3
böyel dedi bi keresinde ya inanamıyorum çok şaşırmıştım lülülülülülü
karagull hamilemisin canım
işin kötü tarafı adam bana yaklaşmaya korkuyo bebeğe birşey olur diye o kötü oldu kardeş kardeş yatarız artık bilmiyorumkismile
son adet tarihim 25 nisan :teytey:
tabiki de biliyorum ben normal zamanlardan bahsedıyom ilk derken doğumdan sonraki ilk sütte var o
allah izin verirse öyle görünüyoo inş sevincimiz yarım kalmaz :Saruboceq::Saruboceq:
canım tinker onu demıyo zaten hani genelde emzirirken böyle yapılabilirmiş anlamında
dedi sanırım tabii ki ilk gelen süt çok çok önemli :)
allah izin verirse öyle görünüyoo inş sevincimiz yarım kalmaz :Saruboceq::Saruboceq:
:roflol: :roflol:
geçirseydin kafasına tavayııı....
işin kötü tarafı adam bana yaklaşmaya korkuyo bebeğe birşey olur diye o kötü oldu kardeş kardeş yatarız artık bilmiyorumkismile
[
hahahhahahahah kaydirigubbakcemile3 alemsin yaaaaa. bizdede tam tersiiii. hergün peşimde sinirimi bozmaya başladı artık hayır bişey değil bebişe bişi olcak diye korkuyorum :umursamaz:
canım gözün aydınnn
neden yarım kalacakmış düşünme öyle hemn kötü kötüüü
tebrikler sağlıkla kucağınada alırsın inş.
kılzar yaa..şimdi ben çatlatma iğnesi oldum diyelim..36saat sonra ilişki olması gerekiyomuşş ya..yumurta çatlak bi şekilde kaç saat durabilirmişş.... yani eşim 36saat sonra gelemedi..3-4 saat gecikti..bişey olurmukiii..
kılzar yaa..şimdi ben çatlatma iğnesi oldum diyelim..36saat sonra ilişki olması gerekiyomuşş ya..yumurta çatlak bi şekilde kaç saat durabilirmişş.... yani eşim 36saat sonra gelemedi..3-4 saat gecikti..bişey olurmukiii..
yok kız o kadar dan bişiy olmuyor ben öyle biliyorum
hayırlı olsun canım ilk üç ay dikkatr edin eşinizle ilgili bölümde özellikle :)
ay evet ama şimdi daha tehlikeli işte. söylüyorum ama anlatamıyorumki 2. ay bitimine kadar tehlikeli diye. sen sevmiyosun artık beni istemiyosun filan demeye başladı dün. dedimki ayyyy seni bu hamilelik çok değiştirdi kociş!! çok alıngan oldu.....göbüş büyümeye başlayınca naısl tırsıyolar ama görmen lazım ay ezilirmi ay sarsılır mı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?