Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

işin kötü tarafı adam bana yaklaşmaya korkuyo bebeğe birşey olur diye o kötü oldu kardeş kardeş yatarız artık bilmiyorumkismile

[
işin kötü tarafı adam bana yaklaşmaya korkuyo bebeğe birşey olur diye o kötü oldu kardeş kardeş yatarız artık bilmiyorumkismile

hahahhahahahah kaydirigubbakcemile3 alemsin yaaaaa. bizdede tam tersiiii. hergün peşimde sinirimi bozmaya başladı artık hayır bişey değil bebişe bişi olcak diye korkuyorum :umursamaz:

son adet tarihim 25 nisan :teytey:

canım bebeğin 4 hafta + 3 günlük

tahmını doğum tarihi 30 ocak 2011

ticker linkin bu http://tickers.baby-gaga.com/p/dev029pr___.png

linki kopyalayıp yukarıdan kullancıı paneline sonra
orda soldan profili düzenleye tıklıyosun
aşağılarada kilo takip çizelgesi var inki oraya yapıştırıyosun ve tamam diyosun işte bu kadar

tickerın sonuna sağlıklı bi şekilde gelip bebeısnı kucaklarısn inşallah :)

:roflol: :roflol:
geçirseydin kafasına tavayııı....

çok midem bulanıyodu yoksa geçüreceğdim :)

sonradan sonraya alıştı o da :)

canım tabii şimdi tutunma aşamasında bi tehlıke olmasa bile ilişkiye girmemenız
daha iyi 8. haftalık fln olsun keseyi kalp atışlarını görün sonra rahat rahat şaparsınız kaydirigubbakcemile3

[

hahahhahahahah kaydirigubbakcemile3 alemsin yaaaaa. bizdede tam tersiiii. hergün peşimde sinirimi bozmaya başladı artık hayır bişey değil bebişe bişi olcak diye korkuyorum :umursamaz:

göbüş büyümeye başlayınca naısl tırsıyolar ama görmen lazım ay ezilirmi ay sarsılır mı kaydirigubbakcemile3

kılzar yaa..şimdi ben çatlatma iğnesi oldum diyelim..36saat sonra ilişki olması gerekiyomuşş ya..yumurta çatlak bi şekilde kaç saat durabilirmişş.... yani eşim 36saat sonra gelemedi..3-4 saat gecikti..bişey olurmukiii..

yok kız o kadar dan bişiy olmuyor ben öyle biliyorum

valla canım bende bunu merak etmişimdir hepp kac saat catlak kalabiliyor.

canım okdar ince düşünme o hesabı yapamazsınki rabbim ol derse bigün geçsede olur o ama sen böyle stres yaparak hormonlarını bozuyorsunnn

karaguul canım bebeişin hayırlı olsun sağlıklı bi şekilde kucagına alırsın canım inş hiç öle kötü şeyler düşünme keyfini çıkar bu mutlulugun

göbüş büyümeye başlayınca naısl tırsıyolar ama görmen lazım ay ezilirmi ay sarsılır mı kaydirigubbakcemile3
ay evet ama şimdi daha tehlikeli işte. söylüyorum ama anlatamıyorumki 2. ay bitimine kadar tehlikeli diye. sen sevmiyosun artık beni istemiyosun filan demeye başladı dün. dedimki ayyyy seni bu hamilelik çok değiştirdi kociş!! çok alıngan oldu.....

yok olurmu öyle şey yaaa. belkide taam zamanında olmuştur. öyle düşün. pozitif düşün ama rahat ol. yani kasma vucudunu. rahat bırak çok farkediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…