Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ilk 3 ay cinsellik bebek için riskli bir dönemmi ya kusura bakmayın ama gerçekten bu konuıda çok cahilim ve bilgi ve tecrübelerinize çok ihtiyacım var bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hayatım benim bildiğim ilk 3 ay ve son 3 ay biraz riskli bir dönem kaldıki benim tüp bebek olduğu için 9 ay yasaktı bizim :) bence dr na bi danış o karar versin

canım beim o kadar ince düşünme bence Rabbim ol dedikden sonra saatlerin dakikaların önemi yok tatlım sende bize o müfdeli haberi vereceksin tatlım inş.

karaguul canım bebeişin hayırlı olsun sağlıklı bi şekilde kucagına alırsın canım inş hiç öle kötü şeyler düşünme keyfini çıkar bu mutlulugun

çok saol canım tşk ederim o kadar karmakarışık duygular içerisindeyim ki anlatamam inanamıyorum şaka gibi sositosositosositososito

Doktorum bana çatlayan yumurtanın 12-24 saat arası canlı kalabildiğini ama bu sürenin yumurtanın yapısına ve kalitesine bağlı olarak kadından kadına değişebileceğini söyledi canımcım yerimseniben

canım beim o kadar ince düşünme bence Rabbim ol dedikden sonra saatlerin dakikaların önemi yok tatlım sende bize o müfdeli haberi vereceksin tatlım inş.

ayy ağzın bal yesinnn...
yada kocişin öpsünnn... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
hadi inşşş... Allahım inşallah bizede bebek verir bu ay...

Kızlar ben Çağan bebeği görmeye gidiyorum, ösledim hemencik yaa boshayallersmile öğleden sonra gelirim yine, konuşuruz bol bol, hadi baş baaaaaaşşşşşşşş opuyorumnanaktan

iyi bari tatlımm..en az oniki saatse iyi..kociş işten çıkıp çıkıp gelecek inşş..yolarda mekik dokuyacak canım kocişim menimmm.. :asigim: :asigim:
oda çok istiyo artık yaaa... o isteyincede ben daha çok istiyorummmmmmmm...

çok saol canım tşk ederim o kadar karmakarışık duygular içerisindeyim ki anlatamam inanamıyorum şaka gibi sositosositosositososito

KARAGÜLLL TİCKERINI YAPMIŞTIM GÖRMEDIN SANIRIMM

canım bebeğin 4 hafta + 3 günlük

tahmını doğum tarihi 30 ocak 2011

ticker linkin bu http://tickers.baby-gaga.com/p/dev029pr___.png

linki kopyalayıp yukarıdan kullancıı paneline sonra
orda soldan profili düzenleye tıklıyosun
aşağılarada kilo takip çizelgesi var inki oraya yapıştırıyosun ve tamam diyosun işte bu kadar

tickerın sonuna sağlıklı bi şekilde gelip bebeısnı kucaklarısn inşallah :)

ayy ağzın bal yesinnn...
yada kocişin öpsünnn... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
hadi inşşş... Allahım inşallah bizede bebek verir bu ay...

inş verir.yanlız şu kadarını söyliyim ben hiç birşey yapmadım hamile kalmak için yani bacakları havaya kaldırmak yada sıcak suyla hemen duş almamak gibi.allah isteyince her türlü olyo yani.inş yakın zamanda sizinde müjdeli haberinizi alırız :Saruboceq::Saruboceq:

inş canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…