valla canım bende bunu merak etmişimdir hepp kac saat catlak kalabiliyor.
ilk 3 ay cinsellik bebek için riskli bir dönemmi ya kusura bakmayın ama gerçekten bu konuıda çok cahilim ve bilgi ve tecrübelerinize çok ihtiyacım var bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kılzar yaa..şimdi ben çatlatma iğnesi oldum diyelim..36saat sonra ilişki olması gerekiyomuşş ya..yumurta çatlak bi şekilde kaç saat durabilirmişş.... yani eşim 36saat sonra gelemedi..3-4 saat gecikti..bişey olurmukiii..
karaguul canım bebeişin hayırlı olsun sağlıklı bi şekilde kucagına alırsın canım inş hiç öle kötü şeyler düşünme keyfini çıkar bu mutlulugun
yok olurmu öyle şey yaaa. belkide taam zamanında olmuştur. öyle düşün. pozitif düşün ama rahat ol. yani kasma vucudunu. rahat bırak çok farkediyo
kılzar yaa..şimdi ben çatlatma iğnesi oldum diyelim..36saat sonra ilişki olması gerekiyomuşş ya..yumurta çatlak bi şekilde kaç saat durabilirmişş.... yani eşim 36saat sonra gelemedi..3-4 saat gecikti..bişey olurmukiii..
canım beim o kadar ince düşünme bence Rabbim ol dedikden sonra saatlerin dakikaların önemi yok tatlım sende bize o müfdeli haberi vereceksin tatlım inş.
Doktorum bana çatlayan yumurtanın 12-24 saat arası canlı kalabildiğini ama bu sürenin yumurtanın yapısına ve kalitesine bağlı olarak kadından kadına değişebileceğini söyledi canımcım yerimseniben
çok saol canım tşk ederim o kadar karmakarışık duygular içerisindeyim ki anlatamam inanamıyorum şaka gibi sositosositosositososito
ayy ağzın bal yesinnn...
yada kocişin öpsünnn... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
hadi inşşş... Allahım inşallah bizede bebek verir bu ay...
ayy ağzın bal yesinnn...
yada kocişin öpsünnn... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
hadi inşşş... Allahım inşallah bizede bebek verir bu ay...
inş verir.yanlız şu kadarını söyliyim ben hiç birşey yapmadım hamile kalmak için yani bacakları havaya kaldırmak yada sıcak suyla hemen duş almamak gibi.allah isteyince her türlü olyo yani.inş yakın zamanda sizinde müjdeli haberinizi alırız :Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?