Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bu müdür beni öldürecek..önce istersin tayin falan diyodu..şimdide iki yılının dolması gerekir diyo..salakmıdır nedir yaaa...örnek veriyorum..bakın aynı benim gibi olan falancı falancı iki yılı dolmadan istedi tayin çıktı falan....yok yok yok...moralim bozuldu yineee..Allahın cezalarııııı...Allahınızdan bulun... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım ya hiç bilmiyorum ki tayin işlerini şöyel böyle diyim

ama hakkında hayırlsıı olsun inşallah canım

heeyy nerdesınız milleett

su1983, tinkerbell09+, Sedef35, zambak2009, kontes26, ELSON, karaguuul

yemek vaktıner var daha ama :)

slm canım hoşgeldın :)

evet dahada var ama kimseden sen soluk yok baksana...
benim geldi yemek saati...valla hiç doymuyom azım hiç boş durmuyo...pc başında hep yiyom şişcem yakında böyle yersem..harekette yok..:roflol::roflol:

EVET O OYAY SAÇMALIKMIS SADECE BOL BOL SU VE REZENE ÇAYI VERİLİYOR DOĞUMDAN SONRA..BU ARADA MİLUPANIN LOHUSA ÇAYI VAR..ODA REZENE KİMYON FALAN İÇERİYO...
işin kötü tarafı adam bana yaklaşmaya korkuyo bebeğe birşey olur diye o kötü oldu kardeş kardeş yatarız artık bilmiyorumkismile
AYYY BİZ HALA OLEYİZ YA 6. AY BİTİYO AMA SAYILIDIR YAPTIĞIMIZ...
hııımmm her emzirmedemi sütle siliniyomuş ben bunu bilmiyordummm ilk emzirme sandım
kaydirigubbakcemile3
Süt yapıcı içecekler resimli tavsiyeli kızlar bunada bakın
http://babayizbiz.wordpress.com/2009/10/04/mutfak/
arasanız bulamazsınız valla :)

NANE SÜT KESERMİŞ BENİM BİLDİĞİM ...İNCİR KÜRÜ DE YAPILIYO BUNUN İÇİN..

canım ya hiç bilmiyorum ki tayin işlerini şöyel böyle diyim

ama hakkında hayırlsıı olsun inşallah canım

gerizekalııı yaaa..kurumun sitesine girip asaeltle ilgili çıktı aldım gözüne sokmak içinnn...
asalet işlemlerim bitti diyorum..yok daha bitmedi diyoo...
aptal herifff...
yok yok yok..ben bilirim ben ederimmm....Alalhından bulsun dilerimmm...
çok sinirliyim çok..
Allah böyle yanar döner adamlarla karışlaştırmasınnn..adam dediğin tek yönlü olacak..ya iyi ya kötüü.
pislik herifff...

heeyy nerdesınız milleett

su1983, tinkerbell09+, Sedef35, zambak2009, kontes26, ELSON, karaguuul

yemek vaktıner var daha ama :)

slm canım hoşgeldın :)

CANIM YOĞUNUNM BİRAZ SINAV HAFTASI VE AZ ÖNCE GİTTİ SAĞLIKÇILAR MUAYENE OLDU KOCA SINIF...ALLAHA SÜKÜR BİR TANE BILİ BİT YOK SINIFIMDA....DİĞER KOYLERDE KAYNIYOMUŞ...eyvahedigeldismile

YA BU ÇOCUKLAR ÇOK ZAYIF YA KEMIKLERI SAYILIYO HEPSİNİN.İÇİM ACIDI VALLAHI BİZİM ÇOCUKLARIMIZ SANSLI DOĞUYOLAR GERCEKTEN.HER EVDE 6-7 ÇOCUK NE BULURSA YIYOLAR...BESINSIZ KALIYO HEPSİ..:gitme:

hadi yaaa.. :çok üzgünüm: halimize bin şükür o zaman.......

CANIM HAKKIN OLAN BİRSEYSE ENGEL OLAMAZ ,,,klava:SENDE ONUN DA USTU VAD-RDIR ONA SÖLERSİN..

aman bit olmaması iyi yoksa vallahi sanada bulaşırr.annem derdiki bit gece 40 yastık gezermiş diye hakikaten doğru..sınıfta bir kişide olsa hepsine bulaşır...
evet ya oralarda öyle en az 4 cocuk yapıyolar.....bizim cocuklarımız hemde cok cok sanslı acaba sonra kıymet bilirlermiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…