Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben yemeğe çıkıyorum..afiyet olsun...
afiyet olsun canım...
slm canım hoşgeldın :)
hoş bulduk canım nasılsın

hoş bulduk canım durumlar nasıl

hoş bulduk bugün çok mutluyum eşim işe girde uzun zamandır boştaydı yarın başlayacak
:teytey:[/QUOTE]

valla canım durumlarda hiçbirşey yok sadece gögüslerim yeni yeni dolgunlaşıyo...
ama cok heyecanlıyım yarın dr. gidicem diye nedense...aklinialirimsmile

evet dahada var ama kimseden sen soluk yok baksana...
benim geldi yemek saati...valla hiç doymuyom azım hiç boş durmuyo...pc başında hep yiyom şişcem yakında böyle yersem..harekette yok..:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

o sitede nane yoktuki :bbo: dereotu o

sakin ol canım tamam tamam :1hug:

ay tinker sorma eskiden istanbuldakı okullarda çok vardı düşün annem
her eve gedliğimizde saatlerce saçlarımızı didik didik ederdi sirke fln varmı diye
bulamazdı sık sık yıkardı genede bi şekilde kapardık o biti
bit şampuanını o kadar sık kullanırdık ki annem artık kafayı yicekti nerdeyse ya
evinde olmasa bile okuldan kapıyosun çok kötü bişey şimdi yok çok şükür okullarda
tertemız buralar :)

bide anadoludakı çocuklar dışarda daha cok vakıt gecırıyo yeteri kadar yeselerde
bi şekilde eritiyolar akşama kadar ama şehir merkezlerınde özellıkle istanbulda
çocugun dışarda koşup oynayıp stres atacağı biyer yok eve tıkılıp kalıyo yiyo oturuyo
yiyo oturuyo o da kötü bişey sonrada vay efendım obezite vay efendım tansıyon kolestrol kalp krizi ufacık çocuklarda
oradakıler belkı zayıf ama o tombik çocuklardan belkı kat kat daha sağlıklıdırlar....
en önemli şey bağışıklık !

ben yemeğe çıkıyorum..afiyet olsun...

afiyet olsun canım : )

yaa kızlar hamilelikte bitki çayı içilmesinde herhangi bir sakınca varmıdır aceeeep kafamçokkarıştı

adet tarihim dündü aslında bir geçikme sözkonusu değil.ben aslında öylesine test yaptım içime doğmuştu çünkü

ayyyyy canım yaaaa nasıl sevindim bilemezsin kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı inşallah. ya bu arada herkese meraba kısslar ben baya bi geriden geliyorum ama işlerim var naapiymbilmiyorumkismile ayy yaaaa takip de edemiyorum arada göz gezdiriyorum ama nafile. size yetişemiyorum ki :sinifsinif:

saol canım çok tşk ederim sevincimi paylaştığın için opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaa kızlar hamilelikte bitki çayı içilmesinde herhangi bir sakınca varmıdır aceeeep kafamçokkarıştı

eveet sakın içme ben hergün bir fincan rezene içiyodum bıraktım

doktoruma sordugumdas bana şöyle açıkladı

bitkisel çaylar faydalı tabii ki buna bişey dmeıyorum ama bitki çayları her insanda
farklı reaksiyonlar gösterebilir.....Bu çayların çoğu rahim kasılmaları yapabilir.
bundna dolayı hiçbir bitki çayını içme sadece ıhlamur içebilirisn ama ilk aylar çok fazla
içmen gene yasak bebek tutundukca ve gebelık ilerledıkçe bu konudakı yasaklarda
esneyebilir dedi...zaten çay kahve ve kola da yasak biliyrosun çay içmek istersen açık
olucak kahve ve klola canın çok isterse bir bardak içebilirsin elbette ilk aylar bu kadar
sıkı davranılıyo sonra bebekın gelişim gayet g,zel seyredıyorsa bu yasaklar gevşiyo canım
senın bi 12. haftan bitene kadar bitki çayı-çay kola kahve gazlı içecekler konsuuna
dikkat etmen lazım ayrıca bazı kurumeyvelerde rahımde kaıslmalar yaptıgı için
falza yenemsi tavsiye edilmiyo mesela hurma doğuma yakın yenmesi ısrarla tavsiye edilriken
hamılelıgın ılk donemlerınde yenmesı skaıncalı bunun gibi doktorundan da genıs bilgi alabilrisin ama buna yakın şeyler söyleyecektir.

kıslar klomen topicinde okudum bu duayı hamiş kalmak isteyen okusun..
ilk önce bir kapta suuyu hazırlayın 21 gün boyunca her gün meryem suresinin ilk iki sayfası ve 40 gün boyunca enbiya suresinin 88-89-90.ayetlerini okuyun
meryem 21günde bitiyo enbiya suresine kaldığınız yerden devam ediliyo
40. gün 313 ayetel kürsi okunuyo sonra okunan bu su içiliyo
eğer ilk okumada olmazsa bi 40 gün daha devam ediliyo bu kadar

beni aydınlattın çok saol .bunu sormak istedim çünkü çok fazla bitki çayı içiyorum.dahada içimeeeeemmohaoldumsmileohaoldumsmile

beni aydınlattın çok saol .bunu sormak istedim çünkü çok fazla bitki çayı içiyorum.dahada içimeeeeemmohaoldumsmileohaoldumsmile

evet canım zararlıymış ben de çay kahve sevmem bitki çayı içerdim bol bol ama doktorum yasakladı. çay kahve de çok içmek istersen bir bardak dedi. asitli içecek, çiğ et ve fazla A vitamini tüketimi yasak. bazen insanlar bilinçsizce vitamin alıyo işte herşeyin fazlası zarar.

selamm kızlarr ay nihayet yazabildim kaç saattir burdayım halbuki boshayallersmile
çok uykum var bugün halbuki herzamanki gibi yattım
birde çok sinirliyim.. tahammülüm yok hiç kimseye niyeki acaba bilmiyorumkismile
sabahtan beri etrafa agresif davranıyorum farkındayım ama kasıtlı yapmıyorum ((((((

karagül tebrikler canım sağlıkla gelsin bebennnn
yarenn de mi hamileymiş kızlar yalnışmı anladım

CANIM HAKKIN OLAN BıRSEYSE ENGEL OLAMAZ ,,,klava:SENDE ONUN DA USTU VAD-RDIR ONA SÖLERSıN..

dilekçeyi ona vericem.o bi üst kuruma göndericek..dolayısıyla imzalamıycağı içinn....
neyse öğlen dondurma yedim...etkisimi oldu nedir..sinirim geçti şuan...
napalımmm..
mevlam neyler...neylerse güzel eylerrr...

Tekrar Merhaba kızlar!! doktordan geliyorum....:umursamaz: ama bebişimi göremedim...doktor üstten baktı bir şey göremedim, anlayamadım daha doğrusu....hareket filan ettiğini göremedim :1no2:
iyi gidiyor dedi doktor, herşey normalmiş...ama ben bebişimi hareket halindeyken göremedim çok üzgünümmm :1no2:
bir sonraki randevu 14 haziranda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…