Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Canım!Ben de öyle düşündüm anlattıklarından ama tabi bunu dile getirmek çok da kolay olmuyoooo....
:çok üzgünüm:

Umarım en yakın zamanda bebişine kavuşursun :)

Yaaa aslında bende başta çok üzüldüm.Ama mantıklı düşündügün zaman bir problem olmasa böyle olmazdı!Hepimize Allah saglıklı bebişler versin ki bu acıları hemennnn unutalım senağlama

Benimde reglim bugün 5. gün oldu geçiyor, hala olmadı 2. günü test yaptım iki tane, negatifti galiba bu ayda olmadı :uhm: Yarın bi test daha alıp yapacam yine negatif çıkarsa doktora gideyim artık söktürücü falan versin senağlama ( iki ay önce düşük yapmıştım geçen ay tam gününde regl oldum ama bu ay olmadı niyeyse, belki düşüğün etkisi vardır gecikmesinde )

günaydın canmcım nasılsın. konusamıyoz bayadır. nasıl yigenimiz. canım ya benimde dün adet olmam gerekiyodu ama olmadım. bakalım beklemedeyim sekerim.
sevgiler

iyiyim canım işlerin yoğunluğundan giremiyorumki siteye malum yıl sonu. biz çok iyiyiz hiç bi sıkıntımız yok inşallah böyle devam eder.
ay canım inşallah adetin gelmez hamilesindir canım. opuyorumnanaktan
bi kaç gün bekle bende 2 gün sonra yapmıştım çıkmıştı bebiş varsa mutlaka çıkıyor testte. ağır falan kaldırma canım dikkat et kendine. belirtin falan var mı. göğüsler çok değişiyor canımcım.

canım carsamba günümü yapsam .....10 günmü beklesem. bilmiyorum. belkide adetim gelirrr offfffffffffff

ne güzel yaa inşallah böyle sıkıntısız geçer hamileliğin ve doğumun bende sadece göğüslerimi takip ediyorum çünkü adet öncesi pek ağrım olmaz bakalım takipçileriyim

evet canım bazı belirtiler var ama şu anda belki psikolojikte olmus olabilir. bana dua et olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…