Bebek oldu da bi taşıması eksik kaldı pembecim :))
Bu arada SU'nunda sesi kesildi çıkacak giib de değil;o daçalışıyor mu ne ama bitti onun aslında.
Canım!Ben de öyle düşündüm anlattıklarından ama tabi bunu dile getirmek çok da kolay olmuyoooo....
:çok üzgünüm:
Umarım en yakın zamanda bebişine kavuşursun :)
kızlar ben de gidiyorum iyi gecelerrrrr hoşçakalınn..
Kendimi de yazsam mı listeye;ama daha yumurtlama dönemine bile girmedim ben yaaaaaaaaaaaaaaaa!
Çiçeğim de iş üstünde herhalde yoksa girerdi o şimdiye kadar :))
Ben de yataacğım birazdan arkadaşlar;kocaman öpüyoeum sizi,hoşçakalın....
güneyadııııınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr
bol hamişli haftalar diliyorum
günaydın kızlar. opuyorumnanaktan
canım nasılsın. benimde regli gecikti işallah bende beklemedeyim. kocaman öpüyorum
iyiyim canım sen nasılsın hadi bakalım hayırlısı inşallah bu haftadan umutluyum ben hamişimiz çok olucak:CüvCüv:
günaydın canmcım nasılsın. konusamıyoz bayadır. nasıl yigenimiz. canım ya benimde dün adet olmam gerekiyodu ama olmadım. bakalım beklemedeyim sekerim.
sevgiler
iyiyim canım işlerin yoğunluğundan giremiyorumki siteye malum yıl sonu. biz çok iyiyiz hiç bi sıkıntımız yok inşallah böyle devam eder.
ay canım inşallah adetin gelmez hamilesindir canım. opuyorumnanaktan
bi kaç gün bekle bende 2 gün sonra yapmıştım çıkmıştı bebiş varsa mutlaka çıkıyor testte. ağır falan kaldırma canım dikkat et kendine. belirtin falan var mı. göğüsler çok değişiyor canımcım.
iyiyim canım işlerin yoğunluğundan giremiyorumki siteye malum yıl sonu. biz çok iyiyiz hiç bi sıkıntımız yok inşallah böyle devam eder.
bi kaç gün bekle bende 2 gün sonra yapmıştım çıkmıştı bebiş varsa mutlaka çıkıyor testte. ağır falan kaldırma canım dikkat et kendine. belirtin falan var mı. göğüsler çok değişiyor canımcım.
canım carsamba günümü yapsam .....10 günmü beklesem. bilmiyorum. belkide adetim gelirrr offfffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?