evet amaçok midem bulanıyo geccen hamileliğimdede böle olmştm ama ozamanlar anlamıyodum yediklerirm sürekli ağzımda hiç iyi değilmesasında insan acaba diyo ama kan tahlili yaptrmaya gtmiyo ayaklarım korkuyorum
ana harbiden kız niki okuyuunca i_pek oluyo ayy bende çakmadım hiç bende safım dimekküüü kaydirigubbakcemile3
ya tinker gercekten çok hoşuma gitti kız....o günler gelse bi an önce kızçem yatsa
oynasa gülse teopinse diye ya ayy inşallah görürüz o günleri...o tırtılın satıldıgı sitenın
lınkı neym var mı o d ahoş bişeye benzıyo bı bakmak isterım boshayallersmile
canım biz 3 kardeşiz ve ben ablayım yani bir numarayım onların sorumlulukları üstümde oldu
zaman zaman...annem çalışıyodu evde çalışıyodu ama gende bizim ev içi sorumluluklarımız
oluyordu belkide bundna bilmiyorum ama kzıkardeşimde bende ve su an erkek kardesımde sorumsuz insnalar değiliz
ben ilk karnıyarık pişirdiğimde 12 yaşındaydım ya
annem iş yapıyo ay yemek yok ay şunu naısl yapcam diyo dedim sen anlat ben yapiym öğrenirim hem dedim
yapabilirmısın yapamaz mısın derken hadi bi şans vereyım sana dedi o gun yaptım ama
annemın babamın mutlulugunu görsen sankı çok bişey başarmış gibiydim...
babamdan musluk nasıl değiştirilir priz nasıl tamir edilir...sonra yağlı boya yapmanın
incelikleri vs...gibi şeyler de öğrendım (babam inşaat ustası) bize hiçbi zaman sen bunu yapamazsın uzak dur
demedi ailem belkide bundan bilmiyorum
annem babam beni ve kardeşlerimi özgür bıraktı kendi kararlamızı vermemızı sağladı
arkamızdada durdu yanlış yaptım yapmadım demıyorum ama doğrularını da öğrendim
aslında eşimin aileside aynı bizimkiler gibi ama görümcem nasıl böyle kaldı belkide bi evın bi kızı oldugu içindir bilemıyorum...nazlandıgındandır...
ama son dediğin çok doğru tek başına ol eşin ve sen başkasının olması her zaman dert dert dert...hoş annem ilk geldiği gün söylemsıtı böyle olucagını bilmiyorumkismile boshayallersmile
ana harbiden kız niki okuyuunca i_pek oluyo ayy bende çakmadım hiç bende safım dimekküüü kaydirigubbakcemile3
bende diyom bu kız niye bana bu kadar benziyo..hareketleri konuşmaları..meğersemmmm... :roflol: :roflol: :roflol:
ayy kıyamam ben onaa yaa
ya ögretmen olmak çok kutsal bi meslek gerçekden yaaaa
hoşgeldin canım bu topice 1000 mesaj sayısını dolduran hamiş oluyo aklinialirimsmile
kampanya başlattık kaçırmadan gel :lepi: :lepi: :lepi:
kafanada takma hiçbişeyi zamanı gelince gelcek bebeğin göbüşüne tamam mı :1hug:
ayy canım ya kıyamam :1rolleyes: opuyorumnanaktan
evet canım yakında başlar salvolar aparkatlar :) 20+1 siniz evet :) tickerında yazıyo zaten :)
biz isim olarak Zeynep düşünüyoruz şu an sositososito
siz ne düşündünüz isim olarak :)
ay evet ya isim koymak çok zormuş gercektende çünkü ömür boyu tasıycağı bişey
güzel anlamlı hoş olması lazım insan kararsız kalıyo
eşim demişti kzı olursa sen erkek olursa ben isim koyyım dmeişti o çoktan bulmuştu
isimleri erkam said mesela favorimizdi bide onun baabsının adı ahmet benim babamın adı
arif bebıs erkek olsaydı iki isim Ahmed Arif koycaktık hem biizm hoşumuza giden
bi isim olcaktı hemde belki sevinirdi dedelerde olsun tabi evlat ayırmıyorum ama
ben hiç isim bulamadım çok kararsız kaldım yauu gene zeynep ismini de eşim buldu yani kaydirigubbakcemile3
aynen katılıyorum canımmmm neyse görmüş oldunn boşver ona göre davranırsın artıkkk..
ben iki ay eve atınca kendimi yattım ne yemek ne işş ama ne kimseyi çağırdım ne kimseye gittim bi kaç kere kayınvalidem çağırıp duruyordu gittim oraya rahat edmedim yemek yedikten sonra yatmak istiyordum o yüzden kendi evimde peynir ekmek yedimm keyfim vardı en azındann
ay benim kocişimde ipek ismini koyalım demişti dünnnn
heee bu arada kociş aradıııı kızlarrrr hiç bişe olmamış gibi konuştu canımlı cicimliii
ama ben boş durmadım taramalı gibi saydım herifeeeeekaydirigubbakcemile3
ay benim kocişimde ipek ismini koyalım demişti dünnnn
heee bu arada kociş aradıııı kızlarrrr hiç bişe olmamış gibi konuştu canımlı cicimliii
ama ben boş durmadım taramalı gibi saydım herifeeeeekaydirigubbakcemile3
panik yok..varsada yoksada hayırlısı diye dua et..bak bu topikte bikaç aydır bekleyenler var..üstelik bazı sorunlarla baş edenlerde..ama isyan etmiyoruz.panik yapmıyoruz...lmaz:
bak ben bu ay ilaca başlıyorumm..yumurtalarımı büyütmek için..sabırlı ve rahat olmaya gayret göster..stres yaptıkça hamişlik zorlaşıyor.
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
yoksa yoksa yıllar önce kaybettıgım ıkızımmısın annuumm sırnaşık şey
bu arada yaş kaçtı şimdi ben 23 üm sen 24 dersen bu ikiz hikayesi tutmaz :lepi: kaydirigubbakcemile3
ayy kokrtunmu şekerim öpiiim geçsin muahh muaahh :)
rüveyda da güzel isim aslında ama deidğin gibi söylemeyi beceremeyenler oluyo :)
mesela amcamın kızının adı ümmühan bence çok güzel bi isim ama
köyde herkes immahaan diye çağırıyo kızı halbuki ümmühan deselr ne hoş :)
bi öğretmenımde kızının adını betül rana koymuştu o da güzel bi isim ama
arkadaşımın adı betül ve şu an ramız hiçde iyi dğeil koymak istemedım o ismi onun için
ama tavsiye ederım :) Maide de güzel bi isim kuranda bi sure biliyosundur.
ay evet ...ama biz de ole değilmiydik yani ben de başkalarının koltuk altını merak eder açık arardım:roflol:
ay büyüyolar aslında en güzel çocukluk yılları bitiyo....yakında adet sancısı çekcekler....ben de ılkokul bıttıgınde olmustum erkencıkten...bole dar bady gıyemezdım memeler goruncek dıye kucuk fındıkları saklamak ıcın hep kambur durur bol tısort gıyerdım...:dance:
86 lıyım ben..aralık 6... tam yirmidört sayılmaz..bananeee... :dilcikar:
ay ben de denızlıde esımın koyune gıtık ...demırden bı besıkte bebek vardı bı evde...ben severken adını sordum...ŞEMŞETTıN DEDıLER...:roflol: BEN ŞOK OLDUM ŞEMŞETTıN NE YA...AMA BOZUNTUYA VERMEDIM..YOLDA ANNEYE SORDUM ANNE NE DEMEK O DıYE...YOK ASLINDA ŞEMSETTıN DE ONLAR OLE DıYO.....AY KÜÇÜCÜK ÇOCUK VE ŞEMŞETTıN ...COK GULMUSTUM..ıMMıHAN DA OLE OLMUS ISMI BATIRMISLAR...
oo iyi iyi bende 87 aralık 6 doğumluyum bi sene arayla doğmuş ikiz olabilriiz yanii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu arada annemlerın evlılık yıldonum tarıhı de 9 aralık 1986 dır yani annemler evlenmeden
3 gün önce doğmuşun tebrıkler canım kaydirigubbakcemile3
valla çok garip yaa bizim köyde bi de bi kadın var adı NOKTA torunu oldu adını VİRGÜL koydular inanabiliyomusun her aklıma gedliğinde şaşar şaşr kalırım
kadın torunuyla dolaşmaya çıkmış bi keresınde aha noktayla virgül geliyo dediler
nası yani ya fln olmuştum ilk duydugumda sırnaşık şey
ayy sormaa bende 4 e giderken böle göğslerim acıyo tabii mercimek kadarlar daha
anne acıyo bunlar acıyo buralarım acıyo diye dolanıyom evde annem de misafir var onlara
hizmet ediyo çekti benı odaya...şimdi misafirlerin yanında bişey deme tamam mı
büyyosun ondna oluyo dedi ay ben bi şaşırdım annemınkı gibi olcak sandım
ne zmana büyür bi hafada büyür mü falan kaydirigubbakcemile3
ama yavaş yavaş büyüdüğünü görünce hayal kırıgı oldum nednese kaydirigubbakcemile3 bide o fındık kadarken
nasıl çıkar her giysinini altından ayy ayy
bende orta 2 nın sonlarında adet olmuştum ılk koltuk altı kılı flnda ilk o zamanlarada
çıkmaya başlamıştı alt taraftada kıl neym yoktu
çıkmaya başlayınca anne napcaz bunalrı dedim alıcaz dedi acıır dedim o zaman uzatıp örgü yaparsın dedi kadın ya
hayır bide gülüyo karşıma geçmiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ööğğ midem kalktı cevaba bak çok cadı bu annem ya hayal gücüne bak kaydirigubbakcemile3
oo iyi iyi bende 87 aralık10 doğumluyum bi sene arayla doğmuş ikiz olabilriiz yanii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu arada annemlerın evlılık yıldonum tarıhı de 9 aralık 1986 dır yani annemler evlenmeden
valla çok garip yaa bizim köyde bi de bi kadın var adı NOKTA torunu oldu adını VİRGÜL koydular inanabiliyomusun her aklıma gedliğinde şaşar şaşr kalırım
kadın torunuyla dolaşmaya çıkmış bi keresınde aha noktayla virgül geliyo dediler
oo iyi iyi bende 87 aralık10 doğumluyum bi sene arayla doğmuş ikiz olabilriiz yanii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile nokta virgül
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay ben annemden gızlı babamın tıras takımıyla tıraslamıstım..koltuk altımı ılk..annem nasıl kızmıstı..ben sana bekle demedımmı dıye:roflol:
ama benım ılkokuldayken vardı...ben erken ergenlıkteydım..ben adet lunca annem bana tokat attı ya..nedenı de yanaklarım kırmızı olsunmus...sempatiksalakcinni şaşa kalmıştım...zaten bı tramva yasamısım benı kendıme getırdı sagolsun...:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?