Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet amaçok midem bulanıyo geccen hamileliğimdede böle olmştm ama ozamanlar anlamıyodum yediklerirm sürekli ağzımda hiç iyi değilmesasında insan acaba diyo ama kan tahlili yaptrmaya gtmiyo ayaklarım korkuyorum

panik yok..varsada yoksada hayırlısı diye dua et..bak bu topikte bikaç aydır bekleyenler var..üstelik bazı sorunlarla baş edenlerde..ama isyan etmiyoruz.panik yapmıyoruz... lmaz:
bak ben bu ay ilaca başlıyorumm..yumurtalarımı büyütmek için..sabırlı ve rahat olmaya gayret göster..stres yaptıkça hamişlik zorlaşıyor.

aynen katılıyorum canımmmm neyse görmüş oldunn boşver ona göre davranırsın artıkkk..

ben iki ay eve atınca kendimi yattım ne yemek ne işş ama ne kimseyi çağırdım ne kimseye gittim bi kaç kere kayınvalidem çağırıp duruyordu gittim oraya rahat edmedim yemek yedikten sonra yatmak istiyordum o yüzden kendi evimde peynir ekmek yedimm keyfim vardı en azındann

ana harbiden kız niki okuyuunca i_pek oluyo ayy bende çakmadım hiç bende safım dimekküüü kaydirigubbakcemile3

ay benim kocişimde ipek ismini koyalım demişti dünnnn
heee bu arada kociş aradıııı kızlarrrr hiç bişe olmamış gibi konuştu canımlı cicimliii
ama ben boş durmadım taramalı gibi saydım herifeeeeekaydirigubbakcemile3

bende diyom bu kız niye bana bu kadar benziyo..hareketleri konuşmaları..meğersemmmm... :roflol: :roflol: :roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

yoksa yoksa yıllar önce kaybettıgım ıkızımmısın annuumm sırnaşık şey

bu arada yaş kaçtı şimdi ben 23 üm sen 24 dersen bu ikiz hikayesi tutmaz :lepi: kaydirigubbakcemile3

ayy kıyamam ben onaa yaa
ya ögretmen olmak çok kutsal bi meslek gerçekden yaaaa

ay evet ...ama biz de ole değilmiydik yani ben de başkalarının koltuk altını merak eder açık arardım:roflol:
ay büyüyolar aslında en güzel çocukluk yılları bitiyo....yakında adet sancısı çekcekler....ben de ılkokul bıttıgınde olmustum erkencıkten...bole dar bady gıyemezdım memeler goruncek dıye kucuk fındıkları saklamak ıcın hep kambur durur bol tısort gıyerdım...:dance:

benimde oğlum olsa eymen koyacaktım hazırdı ismi :)
eymen hayırlı uğurlu demek
oğlu olacaklara duyrulur :))

valla canım tuzsuz aşım kaygısız başım boshayallersmile

oh kocişin de buzları ertimiş iyi iyi hadi gözün aydın kaydirigubbakcemile3

:roflol:
huyumuz kurusunn.çok güzel yaparız o işi... :roflol:

dualarım seninle inş.allah gönlüne göre veriri tabi herşeyin hayırlısı ama heyecan yapıo insan işte paylaşçak kmse olmayınca burda sizlerle kafa dağıtmaya çalşıyorum çnkü kendmi dinliyorum öbür türlü neyse allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

86 lıyım ben..aralık 6... tam yirmidört sayılmaz..bananeee... :dilcikar:

ay ben de denızlıde esımın koyune gıtık ...demırden bı besıkte bebek vardı bı evde...ben severken adını sordum...ŞEMŞETTİN DEDİLER...:roflol: BEN ŞOK OLDUM ŞEMŞETTİN NE YA...AMA BOZUNTUYA VERMEDIM..YOLDA ANNEYE SORDUM ANNE NE DEMEK O DİYE...YOK ASLINDA ŞEMSETTİN DE ONLAR OLE DİYO.....AY KÜÇÜCÜK ÇOCUK VE ŞEMŞETTİN ...COK GULMUSTUM..İMMİHAN DA OLE OLMUS ISMI BATIRMISLAR...

ayy sormaa bende 4 e giderken böle göğslerim acıyo tabii mercimek kadarlar daha
anne acıyo bunlar acıyo buralarım acıyo diye dolanıyom evde annem de misafir var onlara
hizmet ediyo çekti benı odaya...şimdi misafirlerin yanında bişey deme tamam mı
büyyosun ondna oluyo dedi ay ben bi şaşırdım annemınkı gibi olcak sandım
ne zmana büyür bi hafada büyür mü falan kaydirigubbakcemile3

ama yavaş yavaş büyüdüğünü görünce hayal kırıgı oldum nednese kaydirigubbakcemile3 bide o fındık kadarken
nasıl çıkar her giysinini altından ayy ayy
bende orta 2 nın sonlarında adet olmuştum ılk koltuk altı kılı flnda ilk o zamanlarada
çıkmaya başlamıştı alt taraftada kıl neym yoktu
çıkmaya başlayınca anne napcaz bunalrı dedim alıcaz dedi acıır dedim o zaman uzatıp örgü yaparsın dedi kadın ya
hayır bide gülüyo karşıma geçmiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ööğğ midem kalktı cevaba bak çok cadı bu annem ya hayal gücüne bak kaydirigubbakcemile3

86 lıyım ben..aralık 6... tam yirmidört sayılmaz..bananeee... :dilcikar:

oo iyi iyi bende 87 aralık10 doğumluyum bi sene arayla doğmuş ikiz olabilriiz yanii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada annemlerın evlılık yıldonum tarıhı de 9 aralık 1986 dır yani annemler evlenmeden
3 gün önce doğmuşun tebrıkler canım kaydirigubbakcemile3

valla çok garip yaa bizim köyde bi de bi kadın var adı NOKTA torunu oldu adını VıRGÜL koydular inanabiliyomusun her aklıma gedliğinde şaşar şaşr kalırım

kadın torunuyla dolaşmaya çıkmış bi keresınde aha noktayla virgül geliyo dediler
nası yani ya fln olmuştum ilk duydugumda sırnaşık şey

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile nokta virgül
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay ben annemden gızlı babamın tıras takımıyla tıraslamıstım..koltuk altımı ılk..annem nasıl kızmıstı..ben sana bekle demedımmı dıye:roflol:
ama benım ılkokuldayken vardı...ben erken ergenlıkteydım..ben adet lunca annem bana tokat attı ya..nedenı de yanaklarım kırmızı olsunmus...sempatiksalakcinni şaşa kalmıştım...zaten bı tramva yasamısım benı kendıme getırdı sagolsun...:mymeka:

ay ben nşareti olsam olsam anca ünlem olurum....:roflol: :roflol: :roflol ne yaaaaa...yazık

sırnaşık şey sırnaşık şey

YUH YAAA..DUYDUMDA OKADARINI DUYMADIMM..O NE YAA.NOKTAYLA VİRGÜLL.SAÇMALIKKK..MANASIZZ... :umursamaz:

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile nokta virgül
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

karadenizli oldugumu da söylemem gerekıyo galiba sempatiksalakcinni

ayy sende haa herseydende haberın varmış cadı aklinialirimsmile
benım hiç aklıma gelmedı kız öle bişey hem ben hala korkarım jiletten fln sempatiksalakcinni

benim adet oldugumu annem aylaar sonra öğrendi kadın sevınsemı söylemediğime üzülsemi şaşırdı
bende anne bu çok normal bişey doğal gelişim süreci stres yapma sakin ol ben hiç korkmadım bu sağlıklı oldugumun bi göstergesi falan dedim
bacak kadar boyumla kıızm bana öle dese bayılrı kalırım heralde sositososito sositososito sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…