ayy canım yaa ne güzewl hissetmeye başlamışsın bende hayırlısı ile bi başlasam hissetmeye inş
psikolojini bozacak bişey yokkk..Allah önce sana ve eşine sağlık versin diye başlıyım söze..Aranıza yeni katldım kzılar okuyorum yazdıklarınızı sizin adınıza çok mutlu oluyorum allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese ama bende göbişimde bebek istiyorummçok yalnzm kmseler anlatamıyorum psikolojm bozulduuu
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileelüf diyom şekerüm diyom bebeişleri bahane eder,senide yeriz ayağını denk al diyom
sonra demedi deme hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kıyamam kız..ee oralarda öyle..bişey sanıyo çocuklar onları...ay benım 4.sınıf kızlardan bir kız nasıl aglıyodu az once noldu dedım soleyemem cok ayıp dıyo...meger kız arkadaslarından bırı koltuk altındakı kılı gormus bunla dalga gecmısler..halbukı ondada var...ama nasıl utanıyo aglıyo..bende konustum bunda utancak bırsey yok kasınız kırpıgınız gıbı o kıllarda cok normal dedım..dıgerlerıde ozur dıledı ama.gorsen benım mınıklerım buyumuste kılları cıkmıs yaa...daha dun 1.sınıftı bunlar...
inşallah canım
sende bugünlerde başlarsın :)) 20. haftaya grmişsin çünkü
ben sabah döndün sırt üstü yattım bi baktım pıt pıt vuruyo
uykumdan uyandım leyla gibi gülüyorum
ay çok gzl bi duyguuuuu :asigim:
rabbim herkese yaşatsın inşallah :Saruboceq:
evet canım yakında başlar salvolar aparkatlar :) 20+1 siniz evet :) tizkerında yazıyo zaten :)
biz isim olarak Zeynep düşünüyoruz şu an sositososito
siz ne düşündünüz isim olarak :)
psikolojini bozacak bişey yokkk..Allah önce sana ve eşine sağlık versin diye başlıyım söze..
nekadarlık evlisin.sorun varmı. anlat bakalım cicim.. :teselli:
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
tamam dostum şakaydı....ciddiyemi aldın sen bu elifii.
bakma sen onaaa... eyvahedigeldismile
kıyamam kız..ee oralarda öyle..bişey sanıyo çocuklar onları...
hoşgeldin...
psikolojin bozulmasın canım...ne zamandır bebek istiyorsun? doktora filan gittin mi?
biz çok kararsısız
rüveyda (sanırım bu olcak gibi )
elif (ben çook seviyorum bu ismi)
miray
hayal
melin
şimdilik liste buu :))
bakalım ne olcak
öyle canım hizaya gel racon kesmiyoz burda kafa kesiyoz :roflol: :roflol: :roflol:
iki kişinin bindiği de tır değildir :roflol: :roflol: :roflol:
inşallah canım
sende bugünlerde başlarsın :)) 20. haftaya grmişsin çünkü
ben sabah döndün sırt üstü yattım bi baktım pıt pıt vuruyo
uykumdan uyandım leyla gibi gülüyorum
ay çok gzl bi duyguuuuu :asigim:
rabbim herkese yaşatsın inşallah :Saruboceq:
ya ben oturmuş bilinen bi isim olsun istedim
bizde en başta elif , şevval, zeynep , zahide, ecrin visal gibi isimler düşünmüştük ama
elif ismini kzıkardeşim ya benım hep hayalım kızım olursa elif koymak başka isim koysanız dedi
saygı duyduk :) şevval bebesımın doğucagı hicri ay olabilri aslında hala
ama zeyneb daha bi sıcak geldi snaki şu an zeyneb diyoruz bakalım
ay sağlıkla doğsunlarda inşallah :) benım bebeısım bi aylık olcak sen doğum yapcan kzı öylemı :) hihoyyyt
ya ben oturmuş bilinen bi isim olsun istedim
bizde en başta elif , şevval, zeynep , zahide, ecrin visal gibi isimler düşünmüştük ama
elif ismini kzıkardeşim ya benım hep hayalım kızım olursa elif koymak başka isim koysanız dedi
saygı duyduk :) şevval bebesımın doğucagı hicri ay olabilri aslında hala
ama zeyneb daha bi sıcak geldi snaki şu an zeyneb diyoruz bakalım
ay sağlıkla doğsunlarda inşallah :) benım bebeısım bi aylık olcak sen doğum yapcan kzı öylemı :) hihoyyyt
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
tamam dostummm.. eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
hihoyyyt
ay evet hihoyyyt hihoyyyt
zeynep benimde listemde vardı ama çıkardık sonra kuzenimin adı diye
zeynep çok gzl bi isim bence
elifede bayılıyorum zaten
rüveyda yı eşim buldu anlamı hoş ince nazik ve kuranda da geçiyo
ama söylemi çok zor diye düşünüyoruz
hoşgeldin öncelikler Allah isteyen herkese tattırsın o güzel duyguyu ben 10 yıl aradım sonunda kavuştum evladıma size de nasip olsun inşallah kızlarrr amin deyimm :Saruboceq:
senin gibi olan arkadaşlar var burda herkes bebek arıyor sende katıl gel bize ben destikci anneleriyim bu hatunların :teselli:
daha varmış canım..kafaya takma lütfenn..eesasında 1 senelik evliyim ilk evlendikten 1.5 ay snra hamile kaldm çok bilinçszdm we malasef 9 haftalıkken düşük yaptm ozamandan snra anca toparladm kendmi şmdi yne çocuk istiyorum bu ay belki olablr esasında ama acaba benmi kendmi etkiliorm diorum adetime 6 gün var bilmiormmm pfff
bende elif istiyorum :))ismim diye söylemiyorum..
bende çok severim elif ismini.... bayanssulusmile bayanssulusmile
kızım olursa bnde ipek istiyorumm. boshayallersmile
ayy kokrtunmu şekerim öpiiim geçsin muahh muaahh :)
rüveyda da güzel isim aslında ama deidğin gibi söylemeyi beceremeyenler oluyo :)
mesela amcamın kızının adı ümmühan bence çok güzel bi isim ama
köyde herkes immahaan diye çağırıyo kızı halbuki ümmühan deselr ne hoş :)
bi öğretmenımde kızının adını betül rana koymuştu o da güzel bi isim ama
arkadaşımın adı betül ve şu an ramız hiçde iyi dğeil koymak istemedım o ismi onun için
ama tavsiye ederım :) Maide de güzel bi isim kuranda bi sure biliyosundur.
daha varmış canım..kafaya takma lütfenn..
bende elif istiyorum :))
senin koyacağın isim de benim adım ismim diye demiyorum çok güzeldir ipek adı :asigim:
bende elif istiyorum :))
senin koyacağın isim de benim adım ismim diye demiyorum çok güzeldir ipek adı :asigim:
betül benimde arkadaşımın ismi eşim pek sevmez onu ben severim o ayrı da :)) ondan hayatta koymaz
ay şu iism koymada ne zormuş yaa
canımm çok sevindim senin sdına ben son günlerde bi fenayım acaba bu sefer olucaskmı diyorum sürekli midem bulanıyo yediklerim ağzımda bikere düşük yaşadım o yzden çok psikolojm bozuldu ama kaptrmakta istemiyorum ama yalnz hssediyorum kendmi bebişimi istiyorum
ay hiç çakmadım isminin ipek olduğunu..safmıyım neyim... bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?